27. februar 2008

Bet all the sex makes it easier.

Jeg dro til Are i går på kvelden. Jeg trodde det gikk 19:45-buss til Blaker, men det gjorde det ikke. Heldigvis, så ble jeg plukka opp av Trym som var på vei hjem. Digger familien til Are.
Are var på Dendroøvelse, så jeg var hjemme og spilte Assasins Creed. Jeg ruler. Også kom Are og vi spiste kaffe og kaker hele gjengen.

Oj. Jeg fant en 20-kroning i behåen.

Jeg ser på Friends. Har lyst til å investere i nye sesonger av ett eller annet. That 70's Show kanskje? Sex & The City? Poirot! Jaa.. Moltustranda. Åå.. Det var gøy. Sitte til det ble lyst, snikrøyke og se på Poirot hele natta. Og fiske da. ^^ Bare Kris, Ina og meg. Trenger skolefri. Trenger sol og tørt gress.

Marie poka meg på teateret. "Hvis ikke dere varer, så mister jeg troen på kjærligheten." Ja. Du skulle tro det.

Jeg har prøve i morgen. Og deadline på magasin. Og jeg må skrive leder. Og fikse trykkleifene. Og skrive jukseark jeg kan ha på teateret med scener og replikker før og sånn. Også Gudfaren hos meg.

Jeg er så glad i teater-stemning. Alle er one happy family. Det er til og med gøy å drite seg ut.

Jeg har lyst på vakre bein. Det er greit med fine bein, men vakre hadde vært kulere. Ikke at jeg jobber så mye med det. Jeg går jo mer enn mange. Og jeg lurer på om det er sant det om at når man har kviser tidlig i livet, så har man det ikke senere. Eller noe. Jeg er lei. Også peller jeg. Fy. Arr.

Jeg vil ha fregner. Jeg drømte forrige uke at jeg var i sollys og fikk masse fregner. Jeg ble utrolig pen.
Jeg vil være Marilyn Monroe. Jeg vil pule Robert Plant og Robert Smith. Eller egentlig ikke. Men jeg vil være vennen dems. Det hadde vært kult. Smith ringer meg en kveld og spør meg om jeg vil komme på besøk og se på film en dag. Plant lurer på om jeg har tid til å bare prate litt. ^^

Jeg må farge håret igjen snart. Det fortsetter å være lyst. Når Are drar.... Skal jeg klippe håret mitt kort. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke vil gjøre det nå.

Vil-spille-Assasins.

Snart kommer Frode med filmer og PS2 spill. Gleeeder meg.

Toårs-dag til søndag. Dige.
Det blir kino og middag.

Må-fjerne-sminke.


Du som leser det her: beklager.

26. februar 2008

Flaming star.

Værer er søte. Jeg er glad jeg er en. ^^ Inaherming på G. Men les den, det stemmer skummelt mye.
Også Are da. Det er skummelt.

U! Matfri. Nomoney. Jeg er tørst.

Og dessuten, så når væren føler våren, da er det vår på G i nærmeste fremtid. Æ? E?
^^

25. februar 2008

Don't party in the roundabout.

Det er vår snart. Jeg lukter det og jeg kjenner det i kroppen min. Det er sol når jeg går på badet om morran og det sprøyter i meg liv etter en lang og død vinter som suger ut all energien i kroppen min. Jeg har sovet bort hele vinteren. Enerste måten å overleve. Men nå. Snart. Så snart er det vår.

Jeg har ikke lærer resten av dagen. Ånei. Men jeg må gjøre oppgaver i norsk, levere noe MIS-prosjekt, øve til matteprøve i morgen, øve til målgruppe/logo-prøve på onsdag, skrive ferdig leder, fikse på trykkleifene i "Sulten?"-feature, skrive refleksjonsnotat til video. Og Litt div Photoshop, InDesign og Illustrator også.

:)

Tror nok jeg kommer til å sitte her litt.

The Knife - Neverland

You don't have to know my name to figure out how cool I am.

Jeg og Toby har "a special" bånd. Det var en flott innledning. Straks komer vi til det.

Tirsdag kveld fortsatte med at jeg satt enda mer sofaen og så på enda mer Gilmore Girls og så kom mamma med candy og PS2 og sminke. Diiigeee! Så møtte jeg Inaluv for å dra opp til Kristoffer! Wee! Party all night. Og det ble det. Jeg og Kris og Henrik (broren til Kris) satt i stua til moren til Kris etter at masse folk hadde dratt og så på Visjon Norge og TV Shop og Jukeboks Norge. Henrik sovna med laptopen på fanget og Ina la seg i den minste sofaen hun fant. Jeg og Kris lagde oss pasta og satt ute på terrassen i to timer eller noe og fant ut at vi skulle se på Footloose - The BULT Version. Ina joina oss og etter film og mye prating sovna vi i halv åtte tida.

O
nsdag, måtte jeg stå opp i elleve-tida for å gå til faren til Frode (herav Svein) for å installere
skanner/printer for altfor masse penger. Du skjønner, han skal lage tre album til kona og de to søstrene hennes, så han skal skanne inn hundrevis av bilder for så å printe ut tre eksemplarer. Jeg gjorde alt det der fra sånn tolvtden til firetiden med en dødskoselg lunsj med Svein. Er masseglad i han. Etter det dro jeg hjem. Så kom Ingrid til meg en tur og vi så på Gilmore Girls og prata og lo.
Så dro vi ned til Sørumsand for å møte Ina og kjøpe matpakke til Trysil-turen. Vi møtte på Julie, prata, dro, kom hjem til meg, prata om sex på kjøkkenet, vekte mamma og lagde mat. Etter det dro jentene og jeg skulle pakke til Trysiltur.

Torsdag. The Trysil day. Dagen jeg aldri hadde trodd at skulle komme. Folk i gjengen vår er flinke til å planlegge men ikke flinke til å utføre. Jeg ga nesten helt opp etter at André ikke kunne på tirsdag, men heldigvis var Are så loka at han ikke hadde bestilt SIAP-testen til torsdag, så vi fikk ordna torsdagen. Alle måtte opp i seks-tida. Jeg la meg tre-tida. Fysj, Agnes. Så vi kommer oss til Kløfta og venter ved Shell. Tror ikke du at bussen kjørte forbi der Are var sikker på at den skulle stoppe. Den kjørte inn, vi spurta og var 10 meter foran/ved siden av den, den kjørte i rundkjøringa. Stoppa for 15 sekunder..OG DRO! Wæ! Are klikka, jeg, André og Ina lo. Så Ina ringte rundt og fikk nummeret til sjåføren som ditcha oss, Are skrek og 1-2-3, en buss som skulle fra Gardermoen til Trysil kom innom oss og plukka oss opp. We! Når vi kom oss til Trysil tok det oss to turer før vi hadde kramper, feilbindinger og frysninger. Heldigvis møtte vi på Aleks som fikk os til å ta den tredje turen før lunsj. ^^ Venter forresten på at Ina skal legge ut bilder fra lunsjen. Etter det splitta vi oss opp. Ina og Aleks også meg, Are og André. Jeg og gutta dro langt og bratt og kaldt til parken (?) mens Ina og Aleks skulle egentlig ned 45'eren. Så plutselig var turen over. Vi dro hjem og sov til langt på..

Fredag. Beste dagen. Etter at Are var på jobb dro jeg og han til Oslo for å paarteey! Vi kommer før alle de andre og venter i den ubehagelig lange og glatte trappa med den store og ubehagelige speilet. Førstemann inn er Linn og Emma som har løpt. Emma er dritings allerede. Vi går inn og rett etter oss kommer Ester inn som jeg ikke har fått tak i siden tirsdag siden hun glemte mobilen i leiligheten. 18 ubesvarte anrop fra Agnes. Kult. Så kommer Ina, André, Remi, Kurt, Simon, Steffen & lady, Benjamin, Benjamin (broren til Ester), Tobias, Sabine, Asbjørn, Øyvind og dama. Det var en god kveld med mange hyggelige overraskelser. Og jeg som var helt alene og våken helt til slutt.

Om lørdags morningen prøvde jeg å hjelpe til med å rydde opp, men jeg hadde ikke lyst til å ta gleden fra André, så jeg rydda så lite som mulig. Thii. Så dro jeg, Tobias og André på noe som kom til å være den lengste fyllesyk-morningen for flere av oss. Vi dropper å ta 11.09-toget for å spise magen vår dårlig av McD-mat. Etter det dro vi på café. Og til toget. Og som jeg sa til Tobias tidligere på dagen går det ikke 12.09-tog. Så vi tar toget til Lillestrøm. Etter voldtekt av Tobias drar vi videre mot Sørumsand. André hopper av på Fjellbo og jeg og Toby sover. Så kommer vi oss til Fallet. Og plutselig svinger bussen inn bak Statoil. Jeg setter ut en høy "Øøøø?" og bussjåføren sier til meg og Toby (som er de siste på bussen) at det er noe dritt med en eller annen dør som holder på å dette av. Så vi går ut og venter på en ny buss. Ny buss. Vi setter oss inn og etter en liten stund begynner fyren å kjøre. Ja. Vannlekkasje. "Får se om jeg finner en ny en." Tobias er sliten, fyllesyk og irritert og jeg er sliten, fyllesyk og overtrøtt. Jeg lo konstant. Vi venter litt og setter oss på buss nummer tre. "OJ! PROBLEMER MED GASSEN." Jeg og Tobias forstår ingenting, ler oss i hjel og dropper buss nummer fire. Det var sykt. Utrolig sykt. Du skulle ikke tro at det funker.

Jeg har fått en Pentax Spotmatic '64-modell. ^^ Jeg elsker den. Den funker som flakan. Flakan.

Klokka er snart fire. Det er skole i morgen. Ferien er over. Tre uker til Sjusjøen. Jeg gleder meg masse. Men jeg vil sove.

Polly, come home.

19. februar 2008

Let's hear it for the boy.

Jeeg har hatt en hittil fabulous ferie.

Fredag møtte jeg Julie og Lisell på Sørumsand, noe jeg aldri gjør lenger, så det var kos. Dige middag med kjæreste. Og på kvelden hos min elskede Ester som jeg savner masse nå. Ina18-pardy som endte for alle klokka to-tre tiden. Bortsett fra Agnes som er nå ekspert på High School Musical II - ekstramateriale. La meg noe før sju.
Lørdag med Asbjørn og Sabine og Ina i sofaen og 60 Minutes og God Morgen Norge. Så fest hos Kristoffer med mange..forskjellige folk. Og Guitar Hero da, seff. Ole Martin er hysterisk morsom. Stille natt med kjæreste.
Søndag kos med kjæreste. Og det samme hos Kim med Ina og kjæreste. Vi så på 300. Den ultimate penisfilmen.
Mandag i senga+superkos med Ina på kvelden. Superkos.

Oog i dag. Mamma ringte meg halv to i dag morges og fortalte at hun kommer hjem fem tiden i dag. Så jeg har ikke gått ut av rommet mitt en eneste gang siden halv to, bare fordi jeg gleder meg så fælt. ^^ hun har med mange morroting til meg.

Jeg vil at noen skal komme og banke på døra mi. Jeg vet ikke hvem engang. Noen jeg er glad i. Det er mange jeg er glad i. For eksempel Knut som jeg ikke har sett på 3000 år som har bursdag i dag. Det er kjipt å miste kontakten med så kule folk. Og det er så teit å ta kontakt på ens bursdag siden
alltid på bursdager er det sånn at man plutselig har en overflod av venner man aldri har prata med eller folk man ikke har prata med på tre år.

Jeg prøver å få tak i Elvira og få henne med til Trysil til torsdag. Også prøver jeg å få tak i Ester. Jeg savner henne i tonn..s. Og greier. Om fem kommer mamma. Med surrprizes til meg.

Og hva er mycoplasma btw?

18. februar 2008

You and me and the devil makes three.

Jeg er så lei av å krangle.
Det virker som om jo hardere jeg prøver, jo verre blir det..
Åååh!

15. februar 2008

Shaboo-yah.

Jeg har nettopp sett en cheerleader film. For andre gang i løpet av tre dager. Shitfleis. Bring It On - All Or Nothing. Med hu dama fra Heroes og søstra til Beyonce. Awesome. Der sier de shaboo-yah-yah-yah-shaboo-yah. Bibii.

Jeg var hos Kim etter skolen i dag. Det var kos. Jeg har vært hyper og han var litt lettere irritert, så det utvikla seg til en slåsskamp flere ganger. Vi så på Askepott II og American Dad og Visjon Norge. Jeg er glad i Kim jeg. ^^ Jeg, han og Benjamin (og mest sannsynlig flere) skal se på Blade..Runner? eller Gudfaren en dag.
Så dro jeg på teateret og han til bandøvelse. Fikk hilst på Kristian også. Har ikke sett han på 1000 år.

På teateret, så løp/dansa jeg ca 50% av tiden. Jeg var drithyper. Sikkert fordi jeg sov så lite i natt. Eller onsdag til torsdag. Slitsom Agnes = sliten Kim. Teater. Pff. Kulturaksjer. Pff. Frode har sponsa teatergruppa med brus i fire år. Bø. Bare sier jeg. Bandet gidder ikke å selge aksjer, de. I'm just saying.

Nå er det Friends på gang. Og jeg har vondt i magen. Sånn ikke jentevondt eller tarmvondt. You know. Jeg får sånne kramper av og til og krøller meg sammen i fosterstilling i hjørnet av senga. Uuudiigg. Det er kult.

Mamma og Frode og kidsa blir hjemme i helga. Ikke vær sint på dem. Mamma datt ned trappa og har en sprekk i ryggen. Jeg tror hun burde bli hjemme. Men jeg savner folka. Savner folka sammen. Elvira og Ester og André og Linn og Tobii og alle. Også vil jeg bli dritings. Jeg fikk nytteløst lite lønn i januar, så jeg vil bare bruke det på fyll i ferien. Har også lyst til å dra innover til Oslo i morgen og bare klenge med. Ikke utesteder og sånn. Jeg greier å vente 1 år og 2 måneder.. Shit. Alle vokser fra meg jo!! Orker ikke å være smårips. Småripslivet suger maks. Pluss at det blir gnidd i trynet mitt hver uke.

Ina har bursdag i dag. Gratulerer så masse, ikke misbruk myndigheten din.. Eller noe. Og velkommen til Bunny-gjengen (har prata med Emma). Jeg håper atte du får masse digg. All rusbrusers and ciders to the birthday girl! Elsk og nussenusse og <3 og løøv.. Glad i deg, jenta mi. Du er en av de beste vennene jeg har, setter pris på deg. Masse.

Valentines gikk forbi ubemerka, bortsett fra skolen som gjorde så jævlig stort deal av det. "All by myself" er vel kanskje ikke det ultimate valentine sangen. Meg om det. Og hjerteboller. Det nærmeste jeg kom løv var jeg og Kim som slåss og når Marie satt på fanget mitt. It'll be grrreet.

Mental note: Mase på Ingrid og få henne til å overnatte en dag vi kan drikke tequila til 7 på morningen. Samme med Ester minus tequilaen kanskje.

14. februar 2008

Let's play master and servant.

Jajja. Valentine's day og greier. Jajja. Det er vel ikke noe mer å si om det.

Jeg fikk 6 på feature artikkelen min. Det var.. Digg og litt rart tror jeg. Jeg er egentlig ikke så glad i å skrive tvingte tekster, men apparentli, I rule. Jeg soler meg i høypåpæraheten min. Hva hen det betyr.

Sitter og har fiksa begge greiene til magasinet i InDesign nå. Dritdige. Jeg likte dem skikkelig godt nå. Bortsett fra egenproduserte egentlig. Den eer.. Rotete. Noe som var meningen, men før var det min måte rotete, nå er den Anne Lise rotete. Men den ble kul da. Inspirerer til å lese liksom.

13. februar 2008

From the edge of the deep green sea.

Hvem er det som har sovi lite i natt? Hvemm er det? Hø? Hø?
Ja. Det er meg. Jeg. Bajs ass. Jeg har greid å ikke tenke på Are og USA lenge nå. Men i går sprakk jeg. Og det var bajs.

Jeg er en udugelig redaktør. Jeg samler folk, jeg roper, jeg hoier, men ingenting. Så istedet, så tegner jeg og skriver Backstreet Boys quotes på tavla. Jeg skal egentlig skrive leder, men neida. Jef vil heller gå rundt og mase og prøve å bruke stillingen min som redaktør. Kommer kanskje på forsida da. Det hadde vært kult.

12. februar 2008

Just like heaven.

Plainsong, Fascination Street, alt.end, The End Of The World, Lovesong, Pictures Of You, Lullaby, From The Edge Of The Deep Green Sea, Please Project, A Letter To Elise, The Walk, Push, Inbetween Days, Friday I'm In Love, Just Like Heaven, A Boy I Never Knew, Shake Dog Shake, Us Or Them, Never Enough, Wrong Number, One Hundred Years, Disintegration,
E1: At Night, M, Play For Today, A Forest,
E2: Let's Go To Bed, Freak Show, Close To Me, Why Can't I Be You?,
E3: Boys Don't Cry, Jumping Someone Else's Train, Grinding Halt, 10:15 Saturday Night, Killing An Arab

Det var.. Utrolig. Jeg er helt forelska. En fantastisk og uforglemmelig opplevelse å ha for livet. Det var dansing, det var synging, det var lange blikk og det var grining (fra min side, seff. Lovesong og Just Like Heaven.) Og tusen takk til Ina og Aleks som gjorde det bare enda bedre.

Jeg har to Robert's in my life. Plant og Smith. Ahh. I want to marry them both. Smith er så uendelig søt og sjarmerende. Shit ass. Og jeg kan sverge at han smilte når jeg sendte et slengkyss mot han når han så bort til oss. Samma om han gjorde det eller ikke. Vi connecta som faen, han var i hjertet mitt og fikk den til å bankere fortere enn den har gjort på lenge.

Robert Smith, you make me want to throw my hands up in the sky.

11. februar 2008

Polly, come home.

Today is the day. Aah. Jeg er helt dårlig i magen jeg. Det blir så jævlig flott. The Cure.

Tape, Open, alt.end, A Night Like This, The End of the World, Lovesong, Pictures of You, Lullaby, From the Edge of the Deep Green Sea, Please Project, The Walk, Push, How Beautiful You Are, Inbetween Days, Just Like Heaven, A Boy I Never Knew, If Only Tonight We Could Sleep..., THE KISS, SHAKE DOG SHAKE, Us or Them, Never Enough, Wrong Number, One Hundred Years, End,
Encore 1: At Night, M, Play for Today, A Forest
Encore 2: Let's Go to Bed, Freak Show (previously known as "Don't Say Anything"), Close to Me, Why Can't I Be You?
Encore 3: Boys Don't Cry, Jumping Someone Else's Train, Grinding Halt, 10:15 Saturday Night, Killing an Arab

Setlista fra Sverige som jeg kopierte fra hjemmesida dtil The Cure. Shitfleis. Det blir så jævlig flotters.
Og Ina og Aleks. :) Gleder meg.

Jeg har så vondt i magen. Jeg vet ikke om det er fordi jeg er syk eller gleder meg. Men vondt har jeg. Hvis det ikke går over etter at jeg har spist i midttimen, så drar jeg hjem. Jeg gidder ikke å være dårlig når jeg skal på konsert.

Jeg var lenge våken i natt. Så ferdig den siste Gilmore Girls sesongen, grein litt og gikk rett på That 70's Show. Dige.

Det har vært mye teatermorro i helga. Bortsett fra lørdag når det ikke var NOEN der omtrent. Og vi kom ikke så langt som til meg engang. Og det var lite kult å sitte der i seks timer når man kunne ha vært hjemme og kose med kjæresten.

Jeg tenkte på.. Hele forrige uke har folk spurt meg (og Are) om hva vi kommer til å gjøre når han drar. Svaret er at vi ikke vet. Så ikke spør er du snill, for det skraper opp inni meg hver gang jeg må tenke på at gutten jeg elsker drar. Drar.
Så. Svaret er: jeg vet ikke. Han vet ikke. Vi vet ikke.

Det blir Sjusjøen-party på familien min, Are og the Bruun's (familien til Kris) Det blir så jævlig digg. Har ikke vært på fjellet i 3000 år. Og det er lenge.

Hør på: Robert Plant & Alison Krauss - Polly Come Home
En helt utrolig sang med vibber du aldri har vært borti.

Er det noen som vil ha en Ocean's - maraton med meg?

Mentel note: snakk med André, Kim, Elvira/Tobias om lørdag. (Jeg tror vi tar det på lørdag, siden alle kan da. Bortsett fra dumme Mads som skal til London.

Shit. The Cure. Shit..

I never thought tonight would ever be this close to me..

8. februar 2008

No, wait. We need a more permanent solution to our problem.

Tilbake fra Oslo. Sitter hos Kim nå. Han er ute og jogger. Jeg vil bli full.

Verken jeg eller mamma fikk noe ut av shoppingturen. Bortsett fra mamma. Hun kjøpte alt hun trengte (ca 3 plagg) og jeg fant ingenting. Eller egentlig, så fant jeg alt for mye, men mamma blir så jævlig deppa av å shoppe, så jeg gidder liksom ikke å finne noe når hun kommer til å se på meg med "Jeg vil hjem"-blikket sitt. Men jeg fant..belte, cardigan, kjede, øredobber, skjerf, øredobber, hårbøyle og hårspenner.
Det er nesten ingenting. Men det var mye kult.

Jeg lurer på hva som kommer til å skje i kveld. Jeg tror ikke det kommer til å være som jeg hadde trodd uansett hva som kommer til å skje, for jeg er sliten og har vondt i ryggen. Basta. Og jeg er alkoholtørst og det eneste jeg har hos Kim er en patetisk liten skvett av sprit som er mindre enn hva som ville vært i én rusbrus. Are er sikkert full.. Jeg vet ikke om jeg har lyst til å være så full, men brisen hadde vært koselig.

Jeg venter på pizzaen min.. Det blir godt å spise. Har bare hatt lunsj i dag.

Bii. Kim er tilbake.

The past and pending.

I dag blir det en digg dag. Det har jeg bestemt meg for. Jeg skal dra til Oslo og shoppe med mamma. Vi har solgt noen leiligheter i det siste, så hold on to your skirts, here we come! Eller noe. Vi skal kjøpe oss masse fint og unyttig.

I have a dilemma. Hva skal jeg gjøre i kveld?
Jeg har fire muligheter i kveld:
1 - Jeg kan være med på konsert, men det betyr at jeg må skaffe meg fake leg, og det gidder jeg ikke. Jeg har ikke dratt på noen åttenårsgrensegreier før, så hvorfor gidde nå?
2 - Jeg kan være med til Fallet. Tommy skal ha noe bursdag greier og greier. Men det har jeg så lite lyst til som mulig. Av de jeg vet skal dit har jeg lyst til å prate med tre stykker. Are, Ina og Rino. Basta. Men jeg har litt lyst til å.. Jeg vet ikke. Drite litt i det og bare miste litt kontroll, men jeg tror ikke det er verdt det.
3 - Jeg kan overtale Kim til å ha Asterix & shots kveld. Det hadde vært dige.
4 - Jeg kan bli hjemme og se ferdig sesong 7 av Gilmore Girls.
5 - Se Rushmore, sier Sigurd.

Nummer 3 og 4 frister mest. Kim-hjemme-Kim-Hjemme.
Jeg kan ha Kim og Asterix og Obelix og shots hos meg, men da blir det uten vannpipe. Og hva er alkohol uten vannpipe?
Kim må fikse nettet mitt.

Jeg hadde gym i dag. Spillte innebæææændiii. Jeg ruler. Nå har vi llyd. Æsj, det suger. Jeg er dritnegativ, men jeg interesserer meg ikke for lyd. Eller sånn.. "Radioreportasjer" Æææææsj.

Var på utdanningsmessa i går sammen med Ina og Are. Hvis det er mulig, så er jeg mer forvirra nå en før. Jeg gikk derifra med posen full av blader og ark og 3-D briller da, seff. Nå når jeg tenker over det, så husker jeg ikke om jeg faktisk ble interessert i noe av det som var der. Bortsett fra utlandet, men det er så generellt. Senere i dag er det rådgivning. Tror neppe jeg får svar på noen spørsmål siden jeg er altfor forvirra til å ha noen. Det suger.

Det ble The Cure på Aleks! Wee! Da drar jeg, Ina og Aleks dit. One happy family. Åååh. Det blir braaaaaaa. Ja. Også skal jeg overnatte hos Ester, så det blir drita digg. Mental note: Ring tannlegen og bestill en ny time.


Ps! I luv my new Justice tee. <3

7. februar 2008

'Till the seas run dry.

Bibii. Skolevondt. Hvis det går. Jeg har vondt i magen av skolen. Det er sant. Jeg kommer på skolen også begynner det å skru og..ru i magen. Jeg blir litt ekstra sliten og mister motet.
Bortsett fra i går da, for i går var det magasin. I heart magasin.
Jeg driver med en utrolig morsom oppgave nå. Jeg skal skrive om inspirasjon. "The Beginners Guide To Inspiration" Dige. Jeg har lagd en fire-stegs manual om hvordan man kan oppnå inspirasjon.
1. - Se en film.
2. - Hør på musikk.
3. - Les en bok/tegneserie.
4. - Gå på nettet.

Også har jeg utdypa min personlige mening som bare rakkeren. :P Jeg syntes bare at det var mange som ikke var så inspirert og skrev kjempeformellt og bajs. Anne Lise sa at vi skulle ha det litt gøy og skrive om noe vi er skikkelig interesserte i. Det er noen som er interessert i noe som ikke har noe med magasinet vårt å gjøre og målgruppa blir helt teit. Jeg er redaktør og jeg vil bestemme. ^^

Jeg har fått litt sansen for matte. Jeg sitter og blir helt borte i timene. Det er jo gøy så lenge man greier det. Gøy. Haha. Nå var jeg morsom.

Oslo i går. Kjøpte Justice tee! Weee! Hæppi pæppi. That's me. den er pen og lang og digg. I so happy. Også lekte jeg med Ester. Og Asbjørn da. Han er så jævlig sterk siden jeg er så jævlig svakt. Det er ikke bra. Også Ina og Emma óg. Pwitti blonds.

Jeg vil leke med André snart.
André! Jeg vil leke med deg snart!

Gi meg ro i sjelen, for søvn det vil jeg ha.
--------------------------------------------------
Nå er jeg hjemme. Ble avbrutt i sted av at Stine bestemte seg for at vi skal legge ananasbiter i en kopp sammen med en kjøttbit også se hva som skjer. Vi har om næring og fordøyelse og sånn, så jeg regner med at det er noe med det å gjøre, men man skal ikke vite fo sho. Forsøk: Ananasss. Innledning: Vi skal se hva som skjer hvis vi blander kjøtt og ananas.
Føk ass.

Jeg prata med sjefen når jeg var hos Ester i går. Han fortalte meg om det med at EB Games skal ta over FRS og at det er usikkert hva som skjer videre, men han ønsker at jeg skal fortsette. Han er også usikker på om hva som blir av butikken og om det blir 100% film eller spill. Skewy. Men jeg har på en måte fortsatt jobb, men jeg får ikke jobba før Håvard kan skrive nye kontrakter.

Det er fint vær i dag må jeg si. Kjempedige. Selv om at når man sitter på skolen, så blir man skjerma for alle kilder av sollys som kan..forekomme. (?)

Kim og Agnesleking i morgen. Shots og Asterix & Obelix. ^^ Kanskje da. Vet ennå ikke om jeg har lyst til å joine til Fallet. Får se.

Sove..

3. februar 2008

One more song.

Jeg ser på Lane og Zack gifte seg. Ntåå.. Det har vært en lang og god helg.

Fredag starta klokka tre i senga mi. Faen. Men ikke faen likevel. Jeg hadde hatt det kjipt på skolen uansett siden dagen er en kombo av lyd og gym. My least favourite things. Jeg hører: "Hæ? Liker du ikke lyd?!" Nei. Jeg vet ikke hvorfor. Kanskje på grunn av læreren min.. Jeg føler meg ubehagelig. Sånn. Uforklarlig. Jeg har prata med han tusen ganger og hjulpet han ut, inn (haha, ikke noe å le av) og forbi stolper og stoler. Det er bare meg. Og lyd i seg selv er kjedelig. Kanskje fordi stemmen min ikke er så kul på tape. Bæ.
Sjefen skulle forresten ringe meg, men det gjorde han aldri. Jeg hadde ikke lyst til å sende han melding, så jeg venta. Jeg turte ikke. Faen, jeg har lyst til å fortsette der.
Men vaffal. Jeg våknet av at Are satt i senga mi og så oppgitt på meg. Whoops.. Jeg fikk faktisk litt dårlig samvittighet. Så vi satt og så litt på tv. Han spilte CS osv. Så ringte Mads og sa at det spøker i huset hans, så han kom til meg. Vi prata og lagde taco mens vi hørte på 120days. Så stakk vi tre - gjennom en hel masse med snø og vann - til Ina. Der var Ester, for det hadde vært jentekveld og de satt bare og spiste pizza. Vi så Van The Man, slutten av Desperado, America's Got Talent, Visjon Norge og "Sørumsand TV" som Mads kalte det. Etter at klokka hadde passert tre eller fire dro jeg og Are hjem igjen og sov kjempelenge.

Lørdag starta med at jeg stod opp først, og det skjer aldri, så jeg prøvde å vekke Are på alle mulige måter det finnes og etter litt slåssing kom vi oss opp og lagde frokost. Dige. Lørdagsplanene mine var å lage pizza med mamma, sitte og spy av Gilmore Girls-overload og spise masse digg. Veent. Jeg våkna av at Håvard ringte. Jeg hadde lagt mobilen min under puta, så jeg skjønte ikke hvor det vibrerte og om det var bare i huet mitt eller ikke. Jeg sendte melding til han om å ringe med en gang jeg greide å røre på meg. Men han ringte ikke tilbake. Så det var det som skjedde før jeg og Are slåss.
Vaffal, så hadde jeg masse planer til meg selv siden jeg trodde at Are skulle til byen med Emma, Ina, Mads og div, men det ble til at vi ble hjemme hos meg og var forelska hele dagen. Vi hadde 23 måneders. Shit. Vi lagde hjemmelagd pizza og kos og namm også stakk vi ned til Kim. Det var dige. Hele huset rista siden det var en bosnisk fest på full G. "Oppa!!" Osv. Vi så på Asterix og Obelix. Lagde pipetopp av aluminiumsfolie og gaffa og spiste potetgull og drakk Cola. Dige. ^^ Så dro jeg og Are hjem og satt oss for å spise godteri. Jeg var litt lei meg og ville prate med Are men han sa noe som: Du er så jente. Og det er så dritt å være sammen med jente. Jeg: Vel, kanskje du burde begynne å vurdere gutter? Han: Ja, kanskje jeg burde det. Osv..
Det endte opp med at vi ikke sov sammen og jeg så på Monty Python hele natta.

Tja. Jeg har brukt dagen min på soving, allslsgs ekstramateriale fra filmene jag har (siste Pirates Of The Carribean bonus disken er ganske gjennomført) og jeg spiste litt i sta.

Vekta på badet mitt har blitt skrudd opp 5 (!) kilo. Jeg har trodd at jag har lagt på meg noe jævlig etter jul. Det må ha vært en dust. Men jeg veier fortsatt like mye/lite som før jul. Nok om vekta mi.

Jeg vaska håret mitt skikkelig grundig i går, men i dag er det superfett. Som i æsj. Møkkahårprodukter.

Gratulerer med 17 Ida, jeg ser klokka har passert.

Jeg trenger is..

2. februar 2008

Nincompoops.

Burgernekt skal hindre helgevold


Burger- og pølseservering på nattetid bidrar til vold og bråk i helgene, mener Det kriminalitetsforebyggende råd. Nå ber de justisminister Knut Storberget om å stenge matbodene i de store byene.

Sammen med restaurantene, er burgersjappene og andre nattåpne matboder åsted for fyllebråk, vold og ikke minst forsøpling. Det kriminalitetsforebyggende råd (KRÅD) ønsker først og fremst at tidene for salg og skjenking av alkohol reduseres i forhold til i dag, men nevner i en henvendelse til justisministeren matsalg som et problemområde på linje med skjenketider, skriver Adresseavisen.

- Mye av opphopningen av svært berusede personer om nettene skjer i tilknytning til salgssteder for såkalt «fastfood» som regelmessig medfører knubbing, slåssing og ikke minst stor forsøpling, sier styreleder for KRÅD, Kjellbjørg Lunde, til avisen.

Hun mener færre matboder og endrede åpningstider er tiltak som kan settes i verk.

Det kriminalitetsforebyggende råd (KRÅD) er regjeringens spesialorgan for forebygging av kriminalitet.


Er det mulig?