31. mars 2008

Tottoro totooro..



Jeg vil ha en Totoro. Bare et stort monster.
Jeg vil legge meg på magen til hans og prate japansk. ^^
Totoro..

Gi meg Totoroo..

Vil noen se Totoro sammen med meg en dag?


Totoro.

The clock is really not what the clock is.

Klokka viser 01.03, men klokka i huet mitt er ikke mer enn 00.03. Det er jo vanlig det. Sånn etter at man har snudd på klokka.

Det regner som faen. Det er ganske deprimerende, men snøen blir jo borte! Og dess, så er det spådd bedre vær til uka. Og det blir bra. Jeg vil kunne sette meg på fortauskanten med en venn og prate helt til vi må flytte oss siden sola steker i nakken. Rrr.. Sool.. Rrr.. Varme.. Rrr.. Tits n' legs. Rrr.

Jeg har rydda rommet mitt. Jeg er kul ass! Jeg har sortert alle klæra fra gangen, vaskerommet, badet og rommet. Det var awsome! Dritkult!

Jeg må lage en presentasjon til engelsken i morgen om yndlingsfilmen min. Dige tenkte jeg. Men siden jeg er glad i litt sære filmer blir det vanskelig å ha en kort presentasjon. Og dessuten blir det litt for komplisert for læreren min, Brit som har alzheimers. Så det ble en enkel film. Almost Famous. Dige. Fikk lyst til å se den, men det begynner å bli sent.

Jeg og Kim skal se Barbarella snart. Og Star Wars. En av dem. Eller alle. Donno. Men det blir bra. Vi gleder oss psyko til vi kan grille igjen. A! GRILLE!
Hihi. Jeg er supergrill-USA-Agnes. The Grill King. Eller hva han dere har kalt meg, men egentlig, så er jeg ikke spess flink. For det første har jeg mamma som syntes det er ok å spandere på sultne ungdommer. Og for det andre, så er jeg bare den som ordner. Samler folk.

Det er spesialiteten min tror jeg. Ordne. Organisere. Det er jeg maks til.

Jeg fikk en PAKKE i posten på fredag! Åpner opp og tar ut er brev der det står: "Heisann Spiritkontakt! Her kommer det en liten gave til deg fra oss i Spirit, fordi du er så flink. :)"
Det var Fast Food Nation på DVD.
Jeg liker å få pakker i posten. Har ikke fått på lenge. Kan noen sende meg en pakke med go'saker? Lover å gi dem tilbake hvis de ikke er til å gis bort.

Jeg vil så mye. Som for eksempel å shoppe.
Jeg har en liste over ting jeg ikke hadde sagt nei til.
-Regnkåpe. (Gul eller med tøff mønster på.)
-Hettegenser med glidelås. (Sånn som den grønne jeg har som jeg begynner å bli litt lei av. Men jeg digger fargen.)
-Gummistøvler. (Gode og kule. Begge deler. Og de kan ikke matche regnkåpa.)
-Sommerkjole. (Litt lang og ikke med tits. En hippie-kjole.)
-Sko til kjolen. (Litt lette og åpne. Kanskje litt åpne? Hm.)
-Nye Converse. (Jeg bruker opp Chucksa mine som pokker jeg. Men jeg vil ha lave denne gangen. Ikke de laveste man de nest-laveste.)
-70's-jeans. (Kanskje høye i livet.)
-Baggy jeans. (Sånne digge som jeg har fra før av.)
-Sommerjakke/kåpe. (En digg og lett en. Tøff óg.)
-Kameraveske. (En retro en til '64 Pentax'en.)

^^ Dige. Mamma gi meg penger sier jeg bare.

30. mars 2008

If you leave me now.


Jeg prøver å finne ut om jeg vil være alene i kveld eller om jeg vil være sammen med noen.
Jeg føler meg litt trist og vet hvem jeg vil leke med, but det er dangerous area. Så jeg regner med at jeg kommer til å krype under bordet med alle dynene og putene mine og se på en trist film og bare få det ut.

Som de fleste her nå vet skal Are til The USA i juli. 21. juli starter han på Phoenix East Aviation i Daytona Beach, Florida.
Jeg er helt satt ut egentlig. Det at hen greide FAA'en var a kick in the nuts i seg selv, men at han faktisk kom inn gjorde alt så altfor realistisk. Jeg ser det fortsatt ikke for meg og kan ikke takle det. Men det er bare småting.. Hva skal jeg si til lillesøstra mi? Skal jeg kaste tannbørsten hans? Sånne teite. Men ja. Jeg har hatt nok av utbrudd i løpet av fire dager, så jeg håper at det tar en stund før den neste kommer. Holder tankene okkupert ved å rydde og ordne og skrive og se på Friends.

Hii. Ina ringte. Jeg tenker enda, så jeg måtte ditche. Darn. Men jeg sitter i kosebuksa og en møkkete tee. Jeg er fin på håret og føler meg faktisk pen selv om jeg er uten sminke. Oh glory!

Bildet er forresten av onkelen min og kona hans, Liina. Jeg tok det bildet når vi var på en superkozy festival i Estland i 2006. Det var gøy altså. Se så forelska dem er!
Onkelen min skal dra til Nepal/India/Tibet for å bli en bedre buddhist. Han skal være borte i tre år. Så jeg og Liina er i samme båt på en måte. Bortsett fra at onkel er 12 år eldre enn Are og at jeg og Are ikke er gift. Så this is like that in no way. Men ja. Det er synd på oss.

Å jeg håper at Are kommer til å ha det gøy. Og at kanskje Michael kanskje får blitt med litt vaffal, så Are får en smooth overgang fra masse venner og kjæreste til en ny stert. Skremmende. Jeg er glad jeg var liten når jeg måtte gjennom det. Men jeg hadde mamma da, så det blir ikke det samme uansett. Kommer til å savne Are. Jeg kommer enten til å legge masse på meg eller gå masse ned i vekt.

Ah. Trøbbel i paradis. Jeg trenger sjokoladeis med karamell og sjokoladebiter. Hvor er den som i filmer alltid kommer igjennom døra med det du trenger og sier at han/hun ville bare levere det og at han/hun vet at jeg trenger å være alene, men det går greit og bare si ifra.

Jeg vil hjem til Tallinn.

27. mars 2008

You don't get to keep the gifts.


Først: Gratulerer til Are som kom inn på skole i USA.

Og så: Gratulerer til magasin-redaksjonen med det kuleste magasinet ever!

Lé Hove ftw!


Sitter og hører på M.I.A og finner ut at..
M.I.A skal til Hove! Awee!
Jeg tror Hove blir awesome. Shiiiii-iii-iiii-it.
Band Of Horses, The Bloody Beetroots, Duffy, Jay-Z, Simian Mobile Disco, Slagsmålsklubben, The Raconteurs og alle andre.
Aaa. Det blir bra. Uansett vær. (Helst sol.) Uansett overnatting. (Helst hytte.)

Så på Roskilde sida nå.. Battles, Band Of Horses, The Chemical Brothers, M.I.A, Radiohead, The Streets, Neil Young.
Quarten: Death Cab For Cutie, Justice, Lionheart Brothers, Röyksopp, The Streets.
Øya: N.E.R.D, Sigur Rós, Sonic Youth
Wood: Foo Fighters, Queens Of The Stone Age, Alanis Morisette.

Bii..
Roskiildeee... Vil.. Roskildee..


Nå har Are søkt om å begynne enten juli eller august. Ja.

Jeg prøvde å laste ned Flåklypa-spillet. Det gikk ikke. Buu! Vil sortere post og plukke epler!

Vi var i Oslo med redaksjonen i dag. Det var dødskos. Vi dro inn, spiste på McD og så Respekt på Saga. Joa. Respekt du liksom. Også var jo egentlig planen å dra til Astrup Fernley-museet, men det ble nedstemt.. Så jeg og Aleks og Ida dro dit etter kinoen. Anne Lise fortalte at de hadde setti opp den nye utstillinga, men det hadde de jo ikke. Så vi gikk på den vanlige utstillinga og var kulturelle. Det dukker sikkert opp noen bilder av turen på enten bloggen til Eline eller Ida.
Når jeg kom hjem så var jeg så utslitt at jeg sov til halv ti.. Diig. Også skulle jeg egentlig møte Tobias på stasjonen halv ett, men der var han jo ikke. Også tok han ikke telefonen heller. Men det var litt digg å loke. Sørumsand har få nattlyder. Og Tobias har enda ikke tatt kontakt for å vise hvor dårlig samvittighet han har.

Så nå er det blanding av Friends, M.I.A, Band Of Horses, Dendro og Strange Constellations. Eller hvordan hen det staves.

Gå legg dere!

25. mars 2008

Trampled underfoot.


Jeg sitter alene i klasserommet med Johan. Party.
Han ser på meg. Det er litt ekkelt. Meg om det.

Det er masse snø ute. Og ikke nok med det. Det snør som faen og det ser ikke ut til å slutte. Også er det skole da. Vi starta dagen med møkkings mattetime.

I går kveld satt jeg lenge oppe. Jeg drev og skulle kaste ut papirsøppel fra rommet og det gjorde at jeg kom bort i mange blader og begynte å klippe ut. Jeg må slutte med det, jeg kan ikke fortsette til man ikke ser veggen. Jeg må ta ned noe. Det er sikkert. Jeg lurer på om jeg skal ta ned det jeg har over kommoden min. Det er SOAD, Gwen Stefani og emo-plakat jeg fikk av Ingrid til jul '06. Og alt det der har vokst litt fra meg liksom. Jaja. Så jeg kan henge opp sånne tilfeldige mote/kunst/kjendis-ting der.

Å digg. iPoden min shuffler sånn at det er bare Led Zeppelin sanger etter hverandre. Kashmir in my <3.

Oh, let the sun beat down upon my face, stars to fill my dream
I am a traveler of both time and space, to be where I have been
To sit with elders of the gentle race, this world has seldom seen
They talk of days for which they sit and wait, all will be revealed

Talk and song from tongues of lilting grace, sounds caress my ear
But not a word I heard could I relay, the story was quite clear

All I see turns to brown, as the sun burns the ground
And my eyes fill with sand, as I scan this wasted land
Trying to find, trying to find where I've been.

Oh, pilot of the storm that leaves no trace, like thoughts inside a dream
You've the map that led me to that place, yellow desert stream
My Shangri-La beneath the summer moon, I will return again
Sure as the dust that blows high in June, when moving through Kashmir.

Oh, father of the four winds, fill my sails, across the sea of years
With no provision but an open face, along the straits of fear

Også var det Poirot da. Tross alt. Men Ina ga meg de superlange da.

Jeg har vært superbuzy i dag. Ordna med Hu derre fra Spirit. Ordna med han derre fra Hovefestivalen. Ordna med mormor. Prata med hun dama bak glasset i gangen også. Så nå er jeg Spirit-kontakt på skolen.
I got Spirit, yes I do. I got Spirit, how about you?

Band Of Horses er superkult btw.

S'wonderfull. S'marvelous.

Jeg har hatt en diiiige helg. ^^
På fredag hadde jeg og Are det veldig kos hjemme hos meg. Koseliiii'. Vi var kjempeslitne etter uka, så det var veldig greit å få slappa av litt og kost oss og hele gjengen.
Lørdag starta litt for sent og morningen ble brutt av ølsalget som stengte kl 15:00. Bajs.no Men på kvelden fikk jeg go'besøk. ^^ Først kom André og spiste opp resten av middagen til meg og Are. Så kom Ina og spiste restene til André. Så kom Mads og så Tobias. Også kom Evva og Maren. Ja. Hehee. Vi dro til Kris og frøys og Ina og André overnatta hos meg.
I går loka jeg og Are le-enge. Så på Planet Terror og Friends og spiste Dumlekjærligheter. På kvelden var vi hos Ina. Han satt bak PC'en og jeg og Ina så på Scrubs.
I dag var jeg hele dagen hos Ina. <3 href="http://www.luftfartsskolen.no/">hjemmesiden til skolen Are skal på og finne ting han må ordne i stand nå med en gang. Snille Agnes.

21. mars 2008

But now I can't stand her anymore.

Og da var jeg hjemme. Dige. Jeg har vært på Sjusjøen siden mandag med familien min, familien til Kristoffer og min gode Are. Det har vært utrolig koselig, men nå blir det bra å være hjemme litt. Håper André, Ina, Emma, Tobias, Kim, Linnjamin og Ester og alle andre dukker opp snart. Trenger litt drekkapawrty snart.
Vidar har jo bursdag på søndag..

Er det noe party??

14. mars 2008

Fy faen.

Fy faen.

13. mars 2008

I lost my heart to a starship trooper.


Word, mister Skywalker. You know I'm talking about you. Haha. Dritbra. Sitter og hører på Broder Daniel - Luke Skywalker. Dritkult. Og Queen og Annie Lennox.

Det var norskdag i dag. Jeg var rimelig nedenfor og det var bajs. Pluss det at jeg hørte på Linger og Teardrop og hele den regla. Men vi koste vorsj da. Skuespillet var det beste. Vi rula gata.

Også forestilling i dag. Også gøy. Danse bak scenen med gutta er det beste da. Absolutt.

12. mars 2008

Hey, Ross! What's up 'bro?


Anna Nicole Smith er genial.

11. mars 2008

City on fire.



Jeg hører faktisk på sanger fra Sweeney Todd. Dige. Han derre kjekke med rødt hår er ikke BARE digg, han er flink i tillegg. Og Depp, my man. Nice.

Men har dere sjekka ut det nye til Dendro på myspace? Ja, det tror jeg nesten dere .

Dagens forestilling gikk flottflott. Det var gøy å ha kjentfolk der. Og Knut! Ja! Hehee. Jeg tror han nesten ble litt skremt av meg. Jeg var jo så jævlig gira etter forestillingen at jeg holdt på å hoppe han rett ned. Kult.

Jeg gleder meg tusen til helga! Aaah. Den blir den beste.
Fredag: teppe-ned-eller-noe-sånt-fest hos Andrea
Lørdag: Oslopawrty hos Thea
Søndag: Påskeeggfarging hos meg
DET er mye alkohol det.
Og jeg har ikke penger. Det er litt skummelt.
Men jeg får finne på noe. Jeg gjør alltid det. Kanskje jeg kan passe barn eller rydde eller gå gatelangs og selge BJ. Drøyt.

Også opp til Sjusjøen med Kris og Are. Det blir også kos. Spesielt siden jeg og Are ikke har overnatta ordentlig siden forrige.. Onsdag. Det er rart det der. Og fredag telles ikke. Siden han sov når jeg kom hjem.

Faen, jeg har mye fravær. Så mye faktisk at jeg tror ikke jeg kommer inn på Sørumsand til neste år. Faen. Hvis jeg kunne bare vist til den magegreia mi, for den er kronisk, men det hjelper jo ikke. Og jeg kommer aldri til å få meg jobb sånn. Både i dag og i går fikk jeg fravær fordi jeg jobba med magasin-deadline. Og det suger å få fravær pga det.

Legger ved noen bilder av div.
1-Ole Martin, meg og Kristoffer på premierefesten.
2-Minner fra den største Vangen-partyet.
3-Sarah fra Saint Etienne.
4-Robert Smith fra konserten i Spektrum.
5-Jamie Campbell Bower fra Sweeney Todd.

Faen, jeg MÅ prate med sjefen snart! Jeg MÅ tjene inn noe penger. Jeg kommer til å gå ned ti kilo om jeg fortsetter å leve på luft og kjærlighet. Og det begynner å bli lite kjærlighet syntes nå jeg da. Meg om det, men jeg føler det liksom ikke lenger. Gimme all your lovvin lissom, Are. Neida. Jeg får det jeg trenger for å ikke bli mager.
Men ja. Sjefen! JEG VIL JOBBE IGJEN! LA MEG JOBBE! Jeg får jo ikke planlagt ferien min sånn. OG dessuten, så vurderer jeg å søke på Platekompaniet og Glitter og mye div. Jeg har fått najs attest fra FRS, så den gir meg noe ihvertfall. Men jeg vil fortsette med Håvard og Line og Olav og sånn..

Gi meg penga.

10. mars 2008

Ingenting å klandre. Sammen er vi nå på vei.

Og sånn føler jeg meg nå. --->


Shitfleis. What a weekend. Jeg er helt utslitt og fortsatt litt nervevrak.
Fredag var digg da. Toby, Andyboy og Are hos meg med Death Proof og kos. Lørdag med morgenprat med meg, André og Toby. Så premiere på kvelden. Som gikk ganske greit egentlig. Også kvelden. Aaah! Møkkakveld! Det var premierenæsh hos Juni og jeg fikk egentlig ikke slappe av. Jeg kunne ha driti i alt og gjort det, men jeg greide det ikke. Etter mange kast av mobilen mot tilfeldige gjenstander, greide jeg ikke å tenke på noe annet og stod ute rundt en halvtime med føttene ned i 7 cm med vann. Og vind og regn og røyk og dødt batteri. Det var fucka. Også lovesongs med full hals hele veien hjem. Og i dag har jeg bare vært kvalm og tenkt på alt. Prøvd å fordøye alt. Jeg blir så lei meg av alt. Men det gjør at jeg slipper å tenke på mine leie ting. Noe jeg kan se på som positivt.
Jeg prøver å hjelpe til så godt jeg kan, selvom jeg kanskje ikke har noe å si på det så prøver jeg å støtte så godt jeg kan. Hvis det er noe, kom til meg. Jeg slukker brann overalt. Jeg håper at det faktisk er noen som finner trøst hos meg. Det er det jeg kan best.

Jeg tenkte.. Om en uke, altså søndag, kan vi ha påskelunch hos meg. Vi kan farge påskeegg og få ut litt stress og bare være med hverandre. Mat, alkohol og tobakk er også inkludert. Så hvis kanskje Are, André, Kim, Benjamin, Linn, Tobias, Elvira, Emma, (Kurt?), Ester, Ina, Mads kanskje vil joine og ta med seg egg og alkohol og mat og godt og tobakk hvis det trengs, så kan vi blowe off some steam og haen fin dag sammen. Vi kan late som vi ser på ski på tv og spise appelsin og kvikk lunsj på terrassen eller på en snøhaug.. Jaa. Jeg tror det vil hjelpe. Vet ikke mot hva, men sånne ting pleier å gjøre det.

6. mars 2008

Dancing for dollars.


Først: Gratulerer så masse med dagen, Emma. Jeg skal bake noe til deg. (Jeg tør ikke love noe.)

Jeg var hos n00b-tannlege i dag. Han så litt ut som vokalisten i The Shins, og det var turn-on. Også var han hardhendt. Kult, men ikke i kjeften min. Så ja. Tanna mi føles føkka ut. Rart. Også hadde jeg bedøvelse helt opp til øya, så når jeg dro fra tannlegen, så så jeg ikke noe nesten med det ene øyet. Det var party.

Jeg sitter i klasserommet. Spiller Temple Guardian. Det suger. Vil spille et annet spill. Simen er så jævlig stygg. :P

Jeg har drivi med brusetikett i dag. Jeg er ikke flink må jeg si. Hvordan skal jeg friste noen til å drikke Flux Soda? Si meg det. Jeg har tema da. Jenter og rosa. Så det er det jeg skal bygge på, men utenom det, så vet jeg ikke.

Jeg er så jævlig tankefull om dagen. Alutten av forrige uke/starten av uka har både vært de beste og verste dagene.
Og jeg klikker.

Jeg vil se tre filmer til helga også. Men. AA! Fitte. Neinei. Det var vel for koselig to B real. Sånn er det bare, Agnes. Samtidig så betyr det jo mer å ha et forhold enn vennskap.

Wait a minute.

From your lips to your ass.

Og da snakker jeg ikke sexy. Jeg snakker NaMi-prøve om fordøyelsen. Om tarmtotter og rektum og magesyre og galle og sånn. Dige. Jeg liker ikke prøver fordi jeg alltid skulker unna øvinga og får dårlig resultat pga det. Det som faktisk plager meg er at jeg har tannlege før prøven i morgen og jeg skal få en student til å leke i kjeften min. (Ha-ha, BJ.) Og forrige gang jeg var hos tannlegen så hadde jeg så jævlig vondt at jeg gikk hjem. Kunne ikke prate heller. Får prate med Stine og spørre om jeg kan ta det senere hvis det blir skikkelig vondt. Sikkert liksom.

Jeg sitter på rommet mitt og ser på all rotet Kim lot være igjen. Ja, det var Kim. Han fikk ikke fiksa fitte PC-en min og kom med nyheter om at EOS'en min har kreft. Jeg ble skikkelig deppa. Fant ut at den ble skuffa over at jeg fikk en Pentax '64-modell som jeg brukte masse tid på. Men jeg brukte masse tid på deg, Canon. Jeg savner dig så.
Vi skulle også spille GTA på PS2, men nei. Den var bøgga. Så vi babla. Yada-yada-yada.

Jeg har sett på EF studieår i utlandet-kataloger. Det koster ganske mye da. rundt 90 000,- i løpet av året. + 150,-/250,- hvis jeg vil ha enkeltrom. + lunsj hver dag. + turer rundtomkring. Tipper at lånekassa ikke er så sjenerøs (?) ang studieturer til Florida/LA. Men jeg vil..

Snakker om Florida. Are skal til legesjekken på fredag. Alle må tenke på han fra klokka 10:00. Og ikke gjøre han nervøs. Ååå. Det kommer til å avgjøre så mye. Jeg håper virkelig at han kommer inn. Jeg prøver å ville det 100%. det er rundt 95% nå. Don't blame me.

Jeg skal egentlig øve til prøve. Men hva gjør jeg. Jeg drikker Burn, ser på Friends og skriver blogg. Mens jeg sårer tæra mine. Jeg er ikke emo, men jeg finner ikke neglsaks og river i stedet.

Råtass Engelsk-dag. Noe sier meg at norsk- og mattedag ikke kommer til å bli så kult.. Meg om det.

Har sendt lederen min til Anne Lise nå. Nei og nei. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Vi skal gi ut den 14. mars. Det er fredagen før ferien, så ta med dere en tier eller noe også får dere kjøpt et eksemplar. Men ikke riv dem fra hverandre og ikke kast dem. De blir fine. Jeg og AL skal se på layoutprøven på mandag. Phihii. Redaktør Agnes ruler. Får attest og hele pakka jeg. Dige. Kunne ønske at jeg hadde vært flinkere. Men jeg er flink til å engasjere og sånn. Men det er fordi jeg er så høylydt og automatisk inkluderer alle.

Men. Jeg må se på den prøven altså. Jeg har hørt at den er lett, men det er det sikkert for de som har øvd. Jeg har jo skrivi notater fra to sider allerede da. Tross alt. To sider av.. tjueseks. Ikke værst. Men det er jo bare stoff og ting man må vite.

Jeg vil at ting skal være mindre teit. Det er så mye kulere da. Det skal jo ikke være nødvendig for å fikse opp i noe man ikke har ødelagt. Og. Ahh. Ja, jeg er ikke over det. Jeg er kjerring og den er jeg ikke over enda. Og jeg er nesten sint. Hadde jeg vært en singel doje, så forstår jeg. Men da hadde jeg aldri vært der heller. Bajs sier jeg. Drit i det sier du. Drit i det sier jeg óg.

5. mars 2008

Ta meg, Chuck Bass.

Vi må lage limerics helt til midttimen.
Det er det jeg har..

There was a girl named Francie

She felt kind of fancy

She took a shot

And pinched her butt

And lost from waist her panties

4. mars 2008

WR104.

I'm a weapon of mass destruction.

Alt jeg tar på, ødelegger jeg. Mer eller mindre.
Og det er ikke nok med det, men jeg greier ikke å fikse det jeg tar på.

Sett på Saint Etienne - Only Love Can Break Your Heart. Eller Like A Motorway

WW a normal person D?

Blir det 25?

Bæsj.
Jeg aner ikke hva som skjer.

3. mars 2008

My, my, my, I'm so happy. I'm gonna join a band!

Folk stresser. Både på skolen og på fritida. Jeg er helt i ekstase om hvor underholdene det er. Jeg klikker mongo.

Jeg har hatt en minneverdig helg. Og jeg elsker de helgene.

Nevner noen høydepunkter som:
-Coctail, Istid 2, American Beauty og prat til langt på natt hos Toby.
-Mr. T sammen med Are.
-Kald cola, pizza og kos på teateret.
-Nedkjefting av en viss.
-Babe, I'm Gonna Leave You høyt på øret tidlig om morningen.
-2 års med Kjæreste.
-Bomberman maraton.
-Whose Line Is It Anyway? i to timer med hylelatter hos Are.
-Siste sang i siste scene i siste akt.


Dige. ^^