30. mai 2008

Go ask Alice, I think she'll know.


Jeg trenger en Jefferson Airplane CD! Jeg bare må ha en! Det er helt sykt hvor mye jeg har lyst på det akkurat nå! Wææ!
Sitter i klasserommet og hører på White Rabbit om og om igjen. Det er så jævlig digg. KLIKKER! :D

Nevnte jeg hvor varmt det er ute? :D Det er digg ass. Jeg prøver å få tak i stefaren min, så jeg kan ordne grillings til i morgen. Det hadde vært awesome.

Ruby x4.


Har noen fått med seg hvor varmt det er eller??
Shit.

Weekend wars.

Klokka er 04.19.
Snart skal jeg ha GYM.

Because we can can-can.

Og da var det natt igjen. Og jeg tenker bare på å gå ut. Ut ut UT! Men jeg vil rydde rommet mitt.. Også var det det at jeg ikke har spist siden lunsjen på skolen. Og det kan ikke være bra.
Men greia er at jeg ikke er sulten. :S Jeg er mye flinkere til å spise når jeg er med Are. Når han drar må jeg huske på å spise. Ikke vanskelig sier du? Oh well. Kroppen min er litt fuck, så den sier på en måte ikke ifra når den er sulten, så jeg får ikke alltid sultfølelsen. Og når jeg gjør det, så får jeg det skikkelig.

Jeg lurer på om Are er tilbake fra flyturen. Du skjønner, han skulle bli med en pilotkar og fly til Berlin og tilbake. HAN skulle ikke fly, men sitte i cockpiten og følge med. Jeg lurer på om en cock-pit er mannsdominert. HaHA! Jeg er fønni ass. Kanskje jeg skal ringe?
Hii.. Vi snakka i 18min. Det er lenge siden jeg og Are har prata så lenge på telefonen. Hii det var gøy. (Det skal ikke mye til for at jeg skal være happy) Han fortalte meg en sånn pilotvits. Eller noe som hadde kommet opp. De hadde litt hard landing i Berlin, så en av de stu..jeg greier ikke å stave det. De folka på flyet som gir deg mat vaffal. Hun ene hadde kommet inn i cockpiten etter landinga og sakt litt sint at: "You're supposed to kiss the rullebane, not fuck it!"
Deem, jeg er flink til å fortelle vitser.

Jeg har lagd sånn filmliste på nettet over alle filmene jeg har sånn ca.
Også liste over filmer jeg har lyst på.

Nå skal jeg gå og hente meg vannmelon.
My lunch/dinner/nighttime snack.

29. mai 2008

Arigato, mister roboto.




Jeg-er-sliten.
Og jeg vet hvorfor. Etter at Are sovna lå jeg og var tom i hodet og tegna sirkler på huden hans. Han er så lett kilen, så han rulla unna og jeg måtte ligge for meg selv. Etter hvert sovna jeg og. Neste gang jeg våkna satt Are på sengekanten og hadde mobilen min i hånda. Når han så at jeg var våken så spurte han "Hva faen er detta?!" Det var Tobias som ringte og han hadde tatt den, men han forstod det ikke selv. Jeg klappa igjen mobilen og ba han legge seg. Fem min etter det fikk jeg melding av Tobias: "Jeg vet ikke om du tok telefonen eller ikke. Skulle bare si at Kristian viste penis foran 100 folk. Haha."
Herlighet. :D Jeg liker å få meldinger midt på natta. Men det gjør ikke Are. (: Jeg tror faktisk at han ikke husker noe fra det fordi ellers så hadde han sakt noe i dag morres.
Toppen av kaka i natt var også at jeg hadde en edderkopp på låret. Klassiker.

Jeg er ferdig med tverrfaglig tentamen og det føles så braa. Men jeg har to prøver igjen hvis ikke jeg kommer opp i muntlig da. Jeg er bare vet at jeg kommer opp i muntlig da. Det er garantert.

De to bildene er av de juice/slush/smoothie-boksene jeg har laget. De ser bedre ut ferdig bretta.

28. mai 2008

Let's fuck with the stars.

Nå har jeg kommet tilbake fra Kim's casa. Det var han, meg og Toby og vi skulle se en dårlig film. Vi valgte ut The Mask, siden vi huska den som en morsom film (også skal det sies at vi var ca 10 alle sammen sist vi så den). Morsom var den ikke. Den var nesten ubehagelig. Vi bare satt der og prøvde å le med. Også jeg da som lo på grunn av god stemning. Men vi prata om BJ's, titsa til Cameron Diaz og hørte på drittmusikk Kim satte på. Jeg tror han var i godhumør siden det er da han setter på det reggae-tullet sitt. But oh well. Kim er så søt at det ikke gjør noe.
Jeg tok også med en pakke YES-is og dipp (Kim hadde potetgull) og Dumle-kjærligheter. Det var ikke så populært som jeg hadde trodd. Kanskje fordi Kim ble kvalm av sokkene til Tobias. Også spiste Tobias kebab og smurte is på skjorta si fordi han trodde at han skulle rett hjem og skifte. Det skulle han ikke da.
Det virker som om hver gang jeg har møtt Tobias i det siste, så har jeg hatt på meg Monomen tee. Håper at han ikke tror at jeg smisker. Men Monomen er digg og det er Tskjorta også.

Han er Kim.
Han er Tobias.

Tenkte jeg skulle skrive hvilke artister jeg har på spillelista nå:
  • Saint Etienne
  • Led Zeppelin
  • MGMT
  • M.I.A
  • The Beatles
  • Robert Plant & Allison Krauss
  • The Cure
  • Joy Division
  • Band of Horses
  • Dendro
Jeg er ikke så spesiell nei når det gjelder musikk. Å, om det hadde vært ungdomsskole igjen der jeg ble sett rart på fordi jeg hørte på Led Zeppelin, Joy Division og andre gode og kjære.

Disney filmer jeg har lyst på:

Aladdin (Aldri sett den før, men når jeg var liten, så hadde jeg en sånn Disney-bok med bilder)

The Aristocats

Bambi

Beauty and the Beast (Aldri sett tegneserie-versjonen)

Cinderella (Aldri sett, men hadde mange bøker fra mange land med den historien)

Dinosaur (Når jeg var liten, så så jeg den på kino og det var koselig)

Fantasia

The Hunchback of Notre Dame (Aldri sett. Hadde bok. Jeg har sett få ass!)

Lady and the Tramp

Mulan

Peter Pan

Sleeping Beauty (Aldri sett. Leste i bildeboka til søstra til kompisen min for noen uker siden.)

Snow White and the Seven Dwarfs

The Sword in the Stone

Nå må dere virkelig gå og legge dere!

27. mai 2008

Are you starting to change?

Jeg er i konstant MGMT-rus. Det er skummelt.

Jeg tror jeg aldri har hatt det mer gøy på tentamen. Edit: Jeg har ALDRI hatt det så gøy med en tentamen!
Vi skal designe to sånne juice bokser. En med mango og jordbærsmak og den andre med banan og blåbærsmak. Og jeg har lagd noe som heter Lørda' (..hele uka!). Det er sånn barneprodukt. Dige. Jeg har det kjempegøy. Jeg kan sikkert henge med noen bilder når jeg er helt 100% ferdig. Jeg gleder meg til å lage reklamen i morgen også, jeg. Det blir gøy.
Hæppipeople.

Vel. Jeg har egentlig ingenting å klage over nå. Hmm. Det var rart. Jeg må tenke over den.

I kveld SKAL jeg få med Tobias for å leke. Eller så sitter jeg alene hjemme og ser en grinefilm. Det hadde vært gøy det og tror jeg.

Jeg skriver så mye rart, men siden jeg har fått med meg at det faktisk er noen som leser bloggen min, så får jeg litt press på meg og jeg tror jeg må skrive litt litterære tekster om hva jeg føler og greier. Æh. Jeg bare skriver det jeg føler for. Får utløp, så jeg ikke snakker høl i huet på noen stakkarslige folk. But anyhow: Noe du lurer på som jeg kan skrive om?

26. mai 2008

Time to pretend.


Andrew i MGMT er fryktelig pen må jeg si. Sånn nesten godamn, så pen. :D Jaja, jeg elsker fortsatt Are.

Jeg og mamma var på storshopping i dag..på apoteket. :P
Jeg fikk: P-piller, solkrem som lukter godt, Rosebud, gnagsårplaster hæl, gnagsårplaster tær, Hello Kitty-plaster, håndsåpe og dusjsåpe. Wee! Jeg trenger ikke å få noe mer.

Da var vi i gang med tverrfaglig tentamen. Jeg tror det kommer til å gå bra hvis jeg holder meg til planen min nå. Jeg kan ikke begynne på nytt 5 ganger som jeg pleier å gjøre. I has not got the times.

Jeg vil lage lister. Liste over ting jeg må ta med til Hove for eksempel.. Jeg skal sove på den.

Men Andrew ass.
MGMT, here I come!

She thought she was a woman, but she was an other man.

Jeg kan ikke tro at jeg sitter og lærer meg hvordan jeg skal lage nyhetssaker jeg hater at folk lager.
Nytt fremfor gammelt: Munkene i Tibet er ikke sensasjonelt lenger. Samma hva som skjer med de.
Nært fremfor fjernt: "Mann fant en hjerteformet stein ved Glomma." Ikke katastrofen i Burma.
Konflikt og drama fremfor harmoni: Jeg vil gjerne lese "Katteungen Puff ligger og sover: Se bildeserien og hør lydopptaket!" Ikke "Se hengingen av barn i Irak."
Person fremfor sak: Angelina Jolie kjemper for mange fattige, men la oss prate om hvordan blodårene på arma hennes ser ut.
Kjente og rike personer (eliten) fremfor folk flest: Det at naboen min drepte en katt med bare hendene interesserer meg faktisk mer enn om Rexxx Harald gjorde det.


Og ja, klokka er nesten halv fire og jeg leser til prøve.

Don't leave me standing here.

Jeg har begynt å legge merke til at folk følger med på meg. Ikke i en creepy og forfølgende måte, men at hver gang det blir snakk om at Are skal til USA, så ser de litt spent på meg. Som om de lurer på om jeg kommer til å smile ubehagelig eller bli lei meg eller overse det. Og jeg blir alltid satt ut og blir bare enda falskere enn jeg hadde planer om å være. Uff. Men jeg har lov til å reagere som jeg vil. Og jeg kommer til å ha mange forskjellige reaksjoner. Jeg er så humørsyk fra før av. Jag har allerede vært sint, lei meg, skuffa, positiv og careface om hverandre ca tusen ganger. Jeg orker ikke tanken på å komme til punktet der jeg bare ikke orker.

"..vi skal komme på rommet ditt med trompeter og trekkspill og ta deg med til en park fylt med katteunger."
Setter skikkelig masse pris på det du sa, Benjamin. (: Hadde en drøm og det til og med. Det var gøyalt.


Jeg har hørt masse på The Beatles for dagen. Det roer ned nervene tror jeg. Det virker sånn på meg vaffal. Hvis jeg velger å overse noen tekster, så er alt perfectundo. Nå kom The Cure med Lovesong. Hver gang jeg hører den, så tenker jeg på når jeg stod foran Robert Smith og grein og tenkte på Are og var forelska, også begynner jeg å grine. Eller får bare tårer i øya, men det blir det samme.
A! Jeg har så mye under overflaten og jeg merker det så godt fordi jeg overanalyserer alt, spesielt sangtekster. Blikk, ord og handlinger. Alt blir overanalysert.

Men slapp av folkens, er jeg på vei til å knekke, så skal jeg si ifra først tror jeg. Hvis jeg skjønner det selv. Det som er det verste er at jeg tror jeg kommer til å være alene hjemme hele uka etter at Are har dratt. Jeg kommer til å være så liten og sårbar lita fjert at det blir helt ynkelig. Jeg vet ikke helt om jeg har lyst til at alle vennene mine skal oppleve at jeg hylgriner og er helt fra meg heller. Det er bare en person som har opplevd den siden ved meg, og han skal bort vekk.

Nei. Nå må jeg finne på noe annet å blogge om enn deppeting. Jeg har fortsatt til 14. juli og mer å grue meg.
A! Det kan hende at den søte og pene og snille Line Aurora skal selge Øyabiletten sin til meg. ^^ Og da blir jeg løkkeli' da. O, da blir jeg løkkeli'.

Har jeg nevnt at André synger utrolig bra på Presenting Timbaland? Jeg blir helt oppslukt. André må komme og sitte på sengekanten min med synthen sin hele sommeren og synge for meg. Er du med eller? Jeg kan grille til deg for betaling? Også kan vi høre på Love Will Tear Us Apart på full guffe mens vi har trynet fult av marinade og kokte poteter.
Jeg er med.Jeg og André var emo i 'o6.

23. mai 2008

Og nei, jeg vet ikke hvorfor forrige post ble sånn den ble.

Something in the way she moves.


Jeg hater litt på mobilen min. Here's why:

Klokka er morning.
Alarmen på telefonen til Are ringer mens agnes og Are sover.
Are: Hva faen?
Agnes titter på klokka på mobilen sin.
Agnes: Klokka er bare seks.
Are: Nei, klokka er ni.
Agnes: Mobilen min sier at klokka er seks. Hvorfor skal den si at klokka er seks hvis ikke den er det?
Are: Tro meg, klokka er ni.
Agnes: Hva faen??

Så klokka var faktisk ni og jeg var sein til engelsk tentamen. Ja. Sånn går det. Syntes faktisk det var dritt. Men jeg og Are koste på hverandre før han dro til teknisk museum og jeg la meg igjen. Og før han dro, så nevnte han at han drar 14. juli. Så der fikk jeg den. Datoen for når han drar. Ting begynner å se ekte ut her og jeg syntes at det er skummelt. Jeg er ikke klar enda. Men jeg har..53(?) dager på meg. Ohwell. Så det var dagens newsflash.
Are drar 14. juli.
Og sånn var det med den saken.

Poster med et bilde av Are fra første gang vi møttes.

22. mai 2008

She's crazy like a fool.

Jeg er så lei av MGP oppstyret. :S Det suger uansett. Get over it. Bø.

Også er jeg lei av folk. Uffavmejjen. Ta en titt ute, det er sol. Alt kommer til å gå bra og pust rolig.

Jeg har prata med pappa på mail i sånn to dager nå. Han er ferdig med å bli "voksenlærer" og skal ha sånn eksamensshizzle om noen dager. Han skal også lage videoen til ÖÄK. Og DET blir awesome. Han har tatt videokurs på kveldstid. Også driver han fortsatt og tar bilder til magasiner og shizz. Pappan min er kulere en pappan din.

21. mai 2008

Touch my pen is.

Ester kom for å overraske på skolen i dag. ^^ I z æppi'.

Vi skal skrive petit nå. Jeg hører alle skriver rundt meg, men det skjer liksom ingenting her da. Og det suger. Petit.. Petiiiiit.
Kan jeg få forslag om hva jeg kan skrive om? Hei vent, det skrev jeg jo forrige time.

Her er det jeg har skrivd:

Jeg må skrive, men jeg er så utrolig uinspirert. Jeg skal skrive en petit om noe som engasjerer meg. Det er mye som engasjerer meg. Jeg kan skrive om Tibet, festivalmiljø (det passer til det vi gjorde i video) jeg kan skrive om å være jente. Burma. Jeg kan skrive om ting jeg irriterer meg over, som russen og de som irriterer meg. Jeg kan skrive om hvor plagsomt jeg syntes det er å høre på musikk som er i utakt. Hvorfor Miley Cyrus ikke får vær barn. Det er kjipt at jeg må betale 450,- for månedskort. Jeg lurer på hvorfor vi ikke har kristendom på skolen. Skrive om at jeg liker å skrive. At det er folk som vil nekte 18-åringer å kjøre i helger og folk som vil gi 16-åringer lappen. Om at folk er tv-slaver. Forsove seg. At det ikke er lys i Vestbyveien. At Johnny Depp ruler alt.


Og that's it. Det er det jeg har skrivd. Og folk driver og må kutte ned på petiten sin fordi den skal "bare" være på 500 ord. BÆ!

20. mai 2008

Yeah, it's a pumpkin.

Agnes har vært SUPERFLINK! Jeg har levert 20 (!?) søknader til: Urban, Bianco, H&M x3, Platekompaniet x2, Carlings x2, Glitter, ShopGirl, Levi's, Stress, Zara, Trabant x2, Robot, Fretex, Råkk og Rålls (de sa at jeg ikke skulle regne med noe), Outland.
:D
Jeg håper på Platekompaniet az. Men ja. Vi får se hvordan det går.

I r hungrig.

White shade.

Lukestar er dritkult sånn btw.
Og dem skal til Hove. ^^


Jeg har printa og kopiert til sammen 20 søknader og attester. Jeg har vært på butikken og kjøpt 40 konvolutter og hittil, så har jeg sleika igjen 14 stykker av dem. Jeg har også skrivi navnet mitt og mailen min på konvolutten, så nå er jeg klar. Bortsett fra at jeg skal skrive navnet på butikken på konvolutten når jeg er utenfor og vet hvor jeg skal søke. Trabant.. Robot.. Fretex.. Platekompaniet.. H&M.. Zara.. Here I come liksom. ^^ Jeg er klar. Bortsett fra at jeg ikke føler meg bra og at jeg ser litt bajs ut i dag. Oi nå kom jeg på hvor skummelt jeg syntes at det er å gå til steder og levere søknad. Vedder på at bare 20% av dem blir gitt til sjefen eller ansvarlige. De kaster sikkert mange. Dritt ass. Kanskje jeg skal dra til Stømmen i morgen og legge fra meg noen søknader der også? Hm.. Det må jeg tenke på. Månedskortet mitt går ut på torsdag. Greit tror jeg. Eller nei. O! Jeg har lyst til å finne/få en månedskort. ^^^ Det hadde vært suuupert. Jeg vet at jeg tegna happyface med tre piler, men sånn er det bare av og til.

Nå har jeg sånn skikkelig ekkel ettersmak av limstripa på konvoluttene. Jeg håper bare at det ikke blir en Seinfeld episode av dette. Jeg tvingte noen striper på Henrik og da. Ohwell. Det får gå. :D

You don't have to buy me drinks.


Oh. Sorry! Remove the don't.


Jeg er sånn ekkel i kroppen. Skikkelig ekkel og. Jeg har spist opp alle smertestillende jeg hadde med meg. Chill. Det var ikke mer enn 3.

I dag skal jeg og Julie til Oslo og levere søknader. Det blir gøy. Eller ikke gøy kanskje, men da føler jeg at jeg faktisk gjør noe for lommeboka mi. Jeg tror at mamma følte synd på meg og Are i dag tidlig. Vi fikk med 200 kr. (: Snella mamma.

Jeg vil si hva jeg har lyst til.. Jeg har lyst til å ikke komme opp i muntlig eksamen. Skriftlig er greit sånn egentlig. Jeg har lyst til å være konstant godmett. Du vet. Sånn du føler deg 10 min etter at du har spist en god middag. også vil jeg ha en jobb. Nå har jeg fått avslag fra Christiania Glasmagasinet ved Stortorvet i Oslo. Helt greit egentlig. Det er så typisk meg å søke på steder jeg egentlig ikke har lyst til å jobbe. Også er det typisk meg å ikke få jobb. Jeg vil ikke på intervju. Jeg vil bli kalt inn også vil jeg høre at jeg har fått jobben og at jeg kommer til å tjene 200 kr i timen. Aaah.. La..meg..få..penger.. Jeg er så glad i ting. Spesielt klær. Det er sykt.
Jeg har fått svar om at Fretex, Glitter (ja, glitter) om at de har mottatt søknaden min. Oggsåå har jeg ikke fått svar fra flere. Rart det der.

19. mai 2008

No air. No breathing.

Jeg "har begynt" å grue meg til at Are skal dra. Det er en helt ubeskrivelig følelse jeg får inni meg når jeg tenker på det. Jeg prøver å ta det som en voksen, men jeg tror at det ikke hadde hjulpet hvis jeg hadde vært 20 år eldre. Men da hadde det vært noe annet uansett, for da er man klar til sånn. Ah. Nei. Jeg vil ikke tenke sånn forover. Jeg er jo 17 år. Jeg har hatt støtte av Are de siste 808 dagene. Og mer. Jeg vet jeg kommer til å greie meg bra hvis jeg bare vil. Men da spørs det bare på om jeg vil. Vil jeg ta meg tid til meg selv og gjøre min egen greie, eller vil jeg trenge massiv støtte fra de rundt meg? Jeg har det forsovet mye bedre enn Are. Han skal jo bort fra alt og alle. Det er jeg som blir igjen som et spor om at Are har vært her. Men si meg dere. Er det sånn at siden det ikke blir "Are, du kan sikkert ta med deg Agnes", blir det "Agnes, har du lyst til å joine?". Bæ. Jeg stresser for mye, men det er bare det at det er jo Are som har blitt en bedre venn med de jeg er venn med. På en måte. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg skriver dette her hvor alle venna mine kan lese dette, men jeg håper at dere vet at jeg fungerer uten Are også. Jeg skal ikke være kjiping og begynne å hylgrine hver gang vi drikker. Håper jeg.
Nå er det ca. 52 dager til Are drar. Wow.

La oss tenke på noe fint? Det er sol. Og det er sommer snart med hengekøyer og kokte poteter og trampoline. Det blir bading på Varsjøen og soving på gresset. Hvis ikke med Are, så med alle de andre jeg er glad i og elsker.

Jeg skal skrive ned ting jeg har lyst på til sommeren. Sånn klesrelatert da.
  • Sommerjakke. Sånn jeg mista på Øyafestivalen i fjor.
  • Lang sommerkjole. (Den lilla-oransje-blomstrete for 398,- fra H&M)
  • Sånne ikketuristsandaler. Pene. Og kule.
  • Topp-shorts kombinasjon. Sånn som sitter fast. I hverandre.
  • Piratbukser. Helst brede.
  • Strømper. Knestrømper altså.
  • Badedrakt/Bikini/Two piece-badedrakt
  • Veske. Sånn middels stor med skulderreim.
  • Stor skjorte. Og noe jeg kan knyte den med, så den blir sånn kul.
  • Belte. Vanskelig å finne. Begynner å bli litt lei den jeg har brukt to år på rad. Rart det der.
Så. Over til noe helt annet.
André, du synger dritbra på Presenting Timbaland. Jeg kan ikke gi meg. Altså. Slutte å høre på den. Kudos.

Jeg elsker Are.

16. mai 2008

Dubetittehei.

Eller noe sånt.

I går kom jeg hjem og så:Pakke-pakke-pakke! Og inni pakka var det:Kjole-kjole-kjole! Wii! Jeg er så løkkelig. ;) Og sånn ser jeg ut med den nye kjolen min:
Takk-takk-takk til Line Aurora for fiiiine kjolen som jeg brukte hele i går og i dag.

14. mai 2008

The rollercoasters of our past.

Det er helt utrolig at ei så lita jente greier å lage så mye hjertevondt.

Jeg leser gamle mailer jeg har sendt med diverse gutter gjenom tidene. Det er helt utrolig hvordan jeg var da. Jeg levde etter at jo flere som liker meg, jo bedre, så jeg prøvde å få alle til å elske og være glad i meg. Jeg hadde det bare så bra når jeg først forelska meg og jeg lot meg forelske i alt og alle og det var så bra! Jeg elsker meg selv som mindre. Tre år siden sa jeg til gutter at jeg elsket dem uten å mene det. Og jeg visste at jeg ikke mente det, det er det beste. Altså. Beste og beste.
Here's to you my lovli boys of the youth! Vootele, Ats, Kaspar, Dollar, Chino.
Og også til alle jentene jeg har krangla med. Hurra!

Det er så raet hvordan ting forandrer seg i Estland. Jeg savner virkelig alle de jeg kjenner eller her kjent. Det er rart å se at dem vokser opp og får seg unger og greier. Deem.

Eller. Jeg lurer på om jeg virkelig savner det. Playground og greier.
Ahh.
Lite sammenheng? Ja!

13. mai 2008

And now for something completely different.

Jeg og Julie skal stenge oss inn i kjelleren min på 17. mai med is og The L Word og Sex & The City.
Basta.

Johan TVINGER i oss Blair Witch Project.
Æ!
Jeg har ikke lyst!


The hills are alive with the sound of music.


Det er en ting som heter Birthday Reminder på nett. Der kan man melde seg på også gjør andre det også får du tre varsler før bursdagen til personen.
For ett år siden døde ei venninne av meg.
Nå får jeg varsler om at hun skal ha bursdag.
Av og til, så suger det å ha nett.

12. mai 2008

To finally fly apart, we had to cut them off.



Jeg har vært forelska heele helga. ^^ Poster også bilder til dere. Av huset mitt, hengekøya, André og Are, Benjamin, gutta og jeg også poteter da.

Jeg har blitt forelska i basilikum og hvitløk. Jeg vil ha det på alt.
NAAAMM!

Nå har jeg sett ferdig Sex og Singelliv sesongene jeg lånte av Julie. Meeer? Ja!

Jeg er uinspirert.

Hah! Jeg og Are skulle legge oss i går. Vi kledde av oss og la oss, koste litt også sovna Are.
Jeg lå litt og bare tenkte også kjenner jeg at noe kiler på armen min.
Jeg reiser meg rolig ut av senga og skrur på lyset. Are lurte på om hva som skjedde og jeg fortalte rolig at "Det et et insekt i senga." Han reiser seg rolig opp. Jeg dytter en svær edderkopp på gulvet og tar den med derfra ut av rommet.
Det er ikke mange jenter som gjør tror jeg. :D
Are har faktisk aldri "redda meg" fra en edderkopp. :P

9. mai 2008

Gass, grass or ass, noone rides for free.


Jeg må oppdatere spillelista på iPoden min.
Det begynner å bli en stund siden jeg gjorde det sist, men jeg må kopiere musikk til stasjonære PC'en min, og på den har jeg ikke nett, så jeg må skrive inn alle sangene selv.
Og det suger.

Jeg skal ha tpografiprøve etter storefri.
Jeg er ikke klar.
Og jeg greier ikke å forbrede meg heller.
Jeg har ikke noe self-control.
Det suger.

Jeg lagde matpakke til Are i dag. ^^
Han skal til.. Ja han skal kjøre fire mil vaffal.
Jeg lagde to skiver med postei, to med peperoniost, tre med sjokoladepålegg.
Også la jeg til tre biter med sjokolade og en Cola.
I is der bezt.

Ja.
Nå skal jeg øve.
Og høre på Oasis og Elvis.

8. mai 2008

Why do you say goodbye when I say hello?

The Shins ruler, bare så det er klart.

Jeg lurer på hvor mye penger jeg må ta med til Hove. Jeg trenger reise fra Sørumsand-Tromøya. Mest sannsynlig Tromøya-Arendal-Tromøya en del ganger. Jeg trenger mat i ca 7 dager. Og jeg er glad i å spise. Det blir kanskje sånn kinogreier, håper det ikke koster noe. Men penger kommer det til å gå. Tror ikke det blir billigmat på festivalområdet heller. Bæ. Jeg må lage budsjett.

I går sovna jeg i hengekøya mi. Jeg sovna med sola i fleisen, så jeg har faktisk fått litt farge og greier? Til og med fregner. ^^ Party ass.
Også møtte jeg Toby på en is og jordbær. Bortsett fra at det var jeg som spiste jordbær og han spiste is. Kos.
På kvelden var det Sex & The City og nachos med salsa og Are. Og salsa var det. ^^

Jeg gruer meg til prøven i morgen. Jeg er redd for at jeg ikke skal få øvd i dag fordi jeg sovner eller noe. Det suger.

Jeg er så jævlig stiv i ryggen. Jeg tror ikke det er stress jeg har i skuldra siden jeg ikke stresser, men de hever seg hele tiden. Jeg må være maxslapp for at de skal være der de skal være. Hater stive skuldre.

Nå som vi har studietid, har jeg har tenkt til å sitte ute (i skyggen) og spille Game Boy og drikke vann. Og forhåpentligvis få litt frisk luft. And company.

Gleder meg til ferie.
Gruer meg til ferie.

7. mai 2008

Can you handle the rabbit?


Hah! Jeg er fønni.

Det er Ina også.
Jeg og Ina lå i hengekøya mi i hagen. Det var det beste. ^^
Også kjørte jeg i den søte Forden til Rino.
Også kom Led Zeppelin på old school radioen hans.
Jeg blir frelst av alt hver dag.
Det er den sommeren. Jeg blir så sensitiv og gal i huet.
Det er som han sier i American Beauty. "Sometimes there is so much beauty out there it hurts."

Åå. Jeg er så emo. :D
Jeg digger det.

Jeg vil bare ha fregner, så er jeg fornøyd.
Hmmm..
Hvordan få fregner når man unngår sola?
Hmmm..

Are, jeg elsker deg.

6. mai 2008

Mads, du gir meg sol.

Agnes uten Are
(:
I undrstnds.

And while we are talking about weird.

Jeg sitter her midt på natta. Aner fred og ingen fare også kommer jeg over dette: http://www.seher.no/media/player/?video=6380
Det finnes ikke grenser for Norges ekleste rom, gjør det vel?
Mwahhaa!
Fønni sier jeg bare.

Og noe annet jeg syntes var fønni.

These are my friends.

I stedet for at jeg skal bruke tida mi på refleksjonsnotat, så skal jeg poste noen bilder av festligheter.
Og hvor mange er det som lager seg pizza kvart over ett på mandag egentlig?
Oh well.. Here it comes.Yndlingsgutta mine på bursdagen til André.
Ina og jeg hos Kris. Jeg vet. Det er ikke meg.
Are og jeg på bursdagen min på taket til Ester.
Elvira skulle ta meg, men jeg bare løfta henne opp. Blondz have more fun-kvelden hos meg.
Mads, jeg og Ina på bursdagen til Benjamin. Jeg er mongo.
Jeg og Are alt for tidlig i Drammen etter å ha sett Ina danse riverdance.
Ester og Sabine når vi var på hyttetur i '06.
Ester og André på Øya '07.
Benny, Linn og jeg på Vangen. Savn på Vangen.
På Aurorafestivalen. Truls, Vidar og Ester. Good times. Ja jeg vet at han ikke heter Truls.
Høsten '05? '06? Her har vi vaffal Ester, Ingrid og Ina som voldtar en desperat André.
Dendrogig på festiviteten. Her har vi Mads med synthen sin og jeg som trykker på den. Også Are bak Mads som gir meg et blikk.
Partyboys hos Stian. Simon titter inn i bildet, Stian pisser ut av døra, André hopper kjempehøyt og Tobias gjør apedansen.
Pipe hos Kim. Her har vi André, meg, Julie og Emma.
Ina og jeg hos Ester på bursdagen til Ina.