29. september 2008

Malmö beach night party.


Kjapp update.

Etter fjorten timer med reise og fire filmer på flyet er jeg framme i iu, ess and ei. Flyplassen var forferdelig og jeg digga det. Mannen som skulle slippe meg inn var helt sikker på at jeg ville bosette meg i Florida, men det vil jeg jo ikke. :D Så ble jeg møtt av Arebaby og det var awesome. ^^ Vi cruisa rundt og dro til Daytona Beach. Først var vi innom leiligheten hans som er veldig koselig forresten, så dro vi til Hiltonhotellet og booka oss inn. Men jeg hadde ikke spist siden jeg tvingte i meg mat på flyet, så vi dro til den mest cheezy stedet ever der det var fem drita kids som sang forferdelig karaoke også var det Pulp Fiction stoler og servitør..inne som kalte Are for sweety og smilte fint til meg. :P Are fikk en flaskeholder for å ha bestilt det forferdeligste burgeret jeg har vært borti. Æss. Så dro vi og jeg la meg ca syv etter min tid. Klokka ni her, men to hos dere står jeg opp og dusjer og hopper i senga. Litt. Også er vi her hos Are i Lake Forest og skal ut og spise og kjøpe fine ting. ^^ Weee! Any questions?

Savner dere btw. ^^

Også fant jeg seff random bilde på PCen til Are. Blir vel mange sånne.

26. september 2008

Help me I can't think of nothing but you.


Jeg sletter meldinger fra mobilen min. Det er kult at det er plass til mange tusen, men det orker jeg ikke. Før så pleide jeg å slette alt manuellt fordi det er alltid mange meldinger jeg ville spare på. Men jeg har fortsatt alle " Hvor er du??"- og " Møtes ved hovedinngangen!"-meldingene fra Hove. Og det er lenge siden. Ergo: på tide å slette.

Det er vel det morsomste som skjer i livet mitt atm. Det kjipeste er at jeg er massesulten og har ikke penger. Eller jeg har noe penger, men penga er ikke mine. Faen, jeg har ikke nok penger til USA-turen. Shiet. Joda. Sikkert.

Goldfrapp er så inmari behagelig. Det er The Zombies og Sim & Garf also. Blir litt høstete. Synes jeg da. Orker faktisk ikke Tom Waits nå. Har litt vondt i huet, så jeg greier jeg med behagelige lyder. (:

Om ikke så mange timer er jeg på vei til Blaker for å spise middag med familien Mathisen. Det blir kos. Gleder meg til maten. Ikke bare fordi jeg er møkkasulten atm, men Pia er flinka til mat.
Og etter det er det Tobias og Wild At Heart og Trollmannen Fra OZ på lista. ^^


Meningsløse innlegg: I cans it!
Det kommer helt sikkert flere i dag.

Don't talk, put your head on my shoulder.


Klokken er ikke langt unna to og jeg føler meg faktisk sliten. Jeg har rydda rommet og skifta sengetøy, så det blir dige å komme hjem fra USA og legge seg i senga som ikke har halve skapet og gangen oppå seg. Æs.. Men nå er det ikke det da.

I sted kom bestemor med masse fint. Sort brød var magnificént. Også sminke til jentene ofc. Sendte melding til begge to, men jeg regner med at de sover. Jeg burde sove. Heldigvis tok mormor ikke med godteri. Jeg lider fortsatt av Toblerone-katastrofen som Frode satte i gang. Eew. Guffent. Må slutte med sjokolade en liten stund igjen. Finne fram kiwi eller ananas eller epler. Mmm.. Namm..

I dag var jeg og Julie søte etter skolen. ^^Jeg vet at vi alltid er søte, men i dag etter skolen var vi spesiellt søte. U see, det var sol og fint vær etter skolen i dag, så jeg og Jules gikk og la oss ned under sånn derre eiketre der jeg fant fe-kjæreste-hatter og halvspiste nøtter. Jules & I tok oss også en tur opp i treet for å sjekke utsikten. Utsikten var der selvom vi ike klatra så høyt. Bilder fra mobil kommer senere. Etter det dro vi til meg og så på Sound of Music og spiste pizza. SOM er laaang ass. Jeg glemmer det hele tiden fordi jeg passer på at det store mellomrom mellom hver gang jeg ser den. Men det var kos iaf. Også ringte Tobii og fortalte meg om dagen sin også smilte jeg og lo, også ringte Are og fortalte at han hadde nettop stått opp (og da var klokka her ti på halv tolv) etter å ha drikki til langt på dag. Go Are!
Jeg vil sove i den ryddige senga mi med nytt sengetøy og Pan American på øra. <3
Spoon?

24. september 2008

I'd rather be a hammer then a nail.


Da skal jeg til Hove, vettu. ^^ Festivalpass + camping + telt som blir setti opp før jeg kommer for 1880,- Shiiet.

Øm. Jeg er helt blanko på emner. Jeg skal skrive de vanlige.
Florida, helg, Are, Florida, ferie, Julie+Agnes=haha!, Tobii, Are, bilde-bilde, kjøper filmer, lite penger, shit mobilregning!, shedelig skole, Florida, Are, sex.











Bildet ser ut som en skrekkfilm-cover. I shall kill Aleks.

I want your heart beating close to mine.

Kanskje på tide med en litt mer ordentlig innlegg?

I dag fikk jeg en gave fra Aleks. En utrolig fin tee fra Paris. Jeg titta litt mer ordentlig på den i sted og det står CMYK og RGB og masse sånne greier på den og jeg stntes det var litt morsomt da, i og med at jeg og han var lab-partners når vi drev med magasin i fjor. Hoho. Jeg er ikke flink til å være sarkastisk in writing.

Anyways. Helga nærmer seg og jeg er på vei til Florida. Jeg Kan nesten ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg. Så mye gleder jeg meg tenk. ^^ Har begynnt å pakke litt tilogmed.

I morgen skal jeg jobbe og jeg tror faktisk jeg skal rett til jobb fra stasjonen for å prate med Ulrik og sånn. :D Har ikke gjort det siden fredag, lurte bare på hvordan Deville's greide seg uten meg. Hah! Fortalte jeg til noen at det var "Talk like a pirate-day" på fredag? Og det var pirater overalt! XD Jeg ble så lykkelig..

Og på fredag skal jeg spise middag hos familien Mathisen. <3 Da kan de kanskje få sjokoladen jeg kjøpte fra Tallinn for to måneder siden. På torsdag kommer bestemor, så på fredag kan Eline og Julie få stæsj! Jeej! Sender meld på torsdagskvelden om hvor mye det ble. Oi, jeg gleder meg selv jeg. Også har hun med et par bøker som jeg glemte igjen i Tallinn som jeg kommer til å ta med til Florida. Jeg skal til USA.. (: Jeg har sett alt for mange kule amerikanske filmer til å ikke være så opphisset som jeg er nå. XD

Flying V er stygt btw. I'm just sayin'.





La til noen bilder jeg tok ute i går. Blir glad om dere trykker på dem og ser litt mer ordentlig. Øm. Ja, jeg redigerer ikke bildene mine. Tukla litt med den siste, men tror ikke den ble lagret, så bildene er "rene" da kan man si. :D

23. september 2008

What else is there?



Matt Damon om Palin.
Spot on.

22. september 2008

Treat me like a fool.



Jeg tror den sangen er en av de kuleste Elvis sangene. Takk Wild At Heart!

Også har jeg så inmari lyst til å vite hvem de 83 personene som har besøkt meg i dag er. Jeg er så utrolig nyskjerrig. Ææææ! Kanskje jeg skal begynne med poll jeg også? Litt flaut når ingen svarer tho.
Nei. Nå er det HTML-pugging for harde livet. Bra jeg har gullfiskhukommelse da. Sweet!

Only clowns will play with those balloons.


Jeg..er..down.
Og jeg tror det er på grunn av musikken. Men drit i det og gå til bildebloggen min her!










Takk for bildet melkerull.

21. september 2008

Skylight.


Da sitter jeg igjen bak maskinen og gjør ikke det jeg skal gjøre. I stedet for å skrive artikkel, så ripper jeg inn musikk fra CDene mine. De fleste av dem er hos Tobias, så jeg håper at han har rippa over et par stykker til jeg skal til han litt senere på kvelden. Også hører jeg på Pan American. Nydelig..
Jeg hadde besøk av Mads i går, og det var utrolig hyggelig! Jeg har ikke sett han siden Hove, så det var på tide å møtes. Vi så fire (!) filmer i går! Shiiiiiet.. Vi så Hair, Class of 1984, Naboer og Wild At Heart. Og en stor nr 16 var også på sin plass.
Fredag var forresten den fineste dagen takk til alle på jobben, alle på De Ville's og alle hos Kim. <3 Beklager for alt forresten. Jeg vet ingenting. ^^

Jeg har ikke all informasjonen ang. journalistiske oppgaven. Faen gjør jeg da? Skal det være på to sider? Skal det over i InDesign? Skal jeg printe det ut? Skal jeg ha med bilder? Hva slags format skal jeg bruke i InDesign-fila? Hvor mange tegn/ord må vi ha med? Hvor mange intervjuobjekter burde vi ha? Herlighet. Jeg kommer til å stryke hvis ikke jeg tar meg sammen. Og hvem er det som sa at jeg IKKE kan bruke OpenOffice? Hmm? Fordi jeg greier ingenting i TextEdit eller hva faen det er. Fitte! Noen som vil skrive litt?

19. september 2008

Girls will keep the secrets.

Da skal jeg forklare blogginnleggtitlene mine. Tenk. Siden det faktisk er noen som har spurt. Sikkert for å være snill. Men her fikk du den du!

Girls will keep the secrets. Fra Duran Duran - Notorious
Mucho mistrust. Fra Blondie - Heart Of Glass
One way or another. I'm gonna lose ya. I'm gonna give you the slip. Fra Blondie - One Way Or Another
Riding high on love's true bluish light. Fra Blondie - Heart Of Glass
Heart of glass. Fra Blondie - Heart of Glass
I'll never find out 'till I'm head over heels. Fra Tears For Fears - Head Over Heels
One open mind. Fra Tears For Fears - Head Over Heels
No-no-notorious. Fra Duran Duran - Notorious
I never meant to hurt you. I never ment to lie. So this is goodbye. This is goodbye. Fra Moby - Porcelain
Do you ever get me? Fra Everything But The Girl - Get Me
I wanted to be with you lone and talk about the weather. Fra Tears For Fears - Hed Over Heels
Nordic disco sound. Fra en anmeldelse av Lindstrøm
Grand ideas. Lindstrøm
"Alice" - 4:28 En sang av Tom Waits og lengden
Ooooh! Your feet are like icicels! Fra Marie Antoinette
No thanks, I'm a fruiterian. Fra Notting Hill
Part, fools! Put up your swords! You know not what to do! Fra Romeo & Juliet

Så der vet dere det. ;)

Mucho mistrust.


Jeg gleder meg til i kveld. ^^Det blir superkos med joben. Vi skal ut og spise middag sammen. Det blir nydelig. Også etter det, siden jeg ikke er gammel nok, skal jeg til Kim hvor André også er! Også skal vi kose oss masse. Mucho! Også dukker vel Tobias dritings opp midt på natta og snubler på gulvet. Det blir duperkos altsammen. Jeg bare sitter og smiler jeg. :D
Men da var det i morgen da. Wattodo? Jeg vil ikke ende opp på Sub. Ser ikke noe mulighet for at jeg skal gjøre det uansett, men det hadde vært trist.

Hei Aleks. 10hi.

Julie og jeg gjør ikke annet enn å skrive i puleboka. :D Men vi er klare til presentasjon begge to og utenom det, så er det ingenting annet å gjøre på skolen i dag. Kanskje det blir kakao snart?

Og jeg er tilbake på Tom Waits. Wonderful. Gode minner også.. Ahh.. Hør på Tom Waits - Alice allesammen. Do it. ^^

17. september 2008

One way or another I'm gonna lose ya. I'm gonna give you the slip.


Jeg er på skikkelig Blondie-kick. Det er digg. Jeg har nesten vært flink i dag. Ikke flink nok tho. Den journalistiske oppgven er så utrolig pain in the ass at det er helt grusomt. Jeg liker ikke oppgaven i det hele tatt. Og det er i mot det jeg mener og det gjør det vanskelig. Men det er sånn journalister jobber da. Kan ikke altid velge ting man står for. Oh well. Føler at det er mye å gjøre for meg på søndag. Hadde ikke sagt nei til å få litt hjelp fra Anne Lise. Det er bare hun som tror at jeg kan skrive, men jeg greier ingenting nå. Det hadde ikke gjort noe forskjell om jeg hadde sitti alene i et rom med bare mail, OpenOffice og telefon, jeg er fortsatt ikke motivert nok. Eller jeg har kanskje motivasjon, men ikke noe jeg kan bruke til fordel for oppgaven. Jeezz..

Hadde besøk av Tobii i går. Det var massivt kos. Han var sliten etter å ha sovi i en halvtime or smth og jeg var sliten av dansinga. Så vi loka noe jævlig. Vi så Family Guy: Star Wars IV. Den var utrolig fønni. Også lagde jeg kakao til oss. Namm. "There's a whale - there's a whale.."

Riding high on love's true bluish light.



Dans da! :D

16. september 2008

Heart of glass


Etter en veldig varierende dag forteller mamma meg at bestefar skal opereres for den samme tingen moren hans døde av. Iiih.. Det er bajs. Operasjonen er 30. september og jeg håper virkelig at kroppen hans kommer til å tåle det.
Mamma fortalte også at alle som har dødd i familien min på hennes side har dødd av unaturlige årsaker. Som Kreft og svikt og sånne ting. Og det syntes jeg er oppmuntrende. Får bare fortsette å leve livet som ei sunn jente som jeg alltid har vært.

Uff..
Jeg greide å ikke gråte siden det var ti minutter til jeg måtte til dansinga, men nå er det bare bajs igjen. Men snart kommer Tobias med film og trøst, så jeg håper at jeg slipper å tenke på det før det skal skje.

Um.. Kanskje jeg skal skrive om andre ting? Joa. Jeg og Julie har skrivd ut puleboka som vi begynnte å skrive i for litt over en uke siden.
Jeg har dansa i dag og følt meg flink. Flinkere enn de andre tho.. Bortsett fra hu nye som faktisk var flink og tok bort boost når vi skulle anse halve og halve klassen. Æsj.
Are ringte i sted. Shiiiet, han har blitt sleskete. :P Søte lille han. Også ga han meg en bestilling over ting han ville ha med fra Norge. Pesto, melkesjokolade, VG og Dagbladet. Hah! Søte pus..
Også har jeg fri fra jobben på lørdag uten planer. Det er bare å legge ut invites hvorsomhelst assa. *Blunk-Blunk* Gidder ikke å bruke lørdagen min på å stirre i veggen siden bestevennene mine skal ut på date. Men André kommer da, så jeg håper at han har tid til å møte meg..

Nu skal eg kle på mig. Eller noe.

Bilde: Daniela Federici
Neida. :D

15. september 2008

I never find out 'till I'm head over heels.


Om 13 dager og syv timer sitter jeg på et fly på vei til Frankfurt for så å dra derifra til Orlando. Herregud. Og nei, jeg har ikke lyst til å skrive om noe annet. Tretten dager. De dagene kommer til å være så lange. Jeez. Men ellers så ser jeg Jesus Christ Superstar anno 1973 på youtube. Og finner filmer som jeg skal låne Ulrik og er på vei til å rydde rommet og øve til prøve i morgen. Det er godt at klokken ikke er 0113. Jeg skal spise også forresten.

12. september 2008

One open mind.


Jeg tror at jeg og Tobias får mange blikk når vi er i Oslo. Ikke bare fordi vi ser så jævlig smokin' ut, men vi er dritsære og løper fra butikker når de setter på Rehab. Også er vi rare. Vote for freaks!

I går var det elevrådsseminar. Jeg tror de skjønte at det var noe som gikk galt i fjor, så de har planlagt litt mer i år. Også er det Tettere På-greia som provoserer alle. Men når den ikke provoserer lenger kommer Sissel med ultrasonic sound og alle bikkjene i 100 meters radius løper til auditoriet. Eller rektor da. In China we trust!

Nå gleder jeg meg masse til å dra til Astrup Fearnley og se på Andy Warhol-ting med Toby. Weee! ^^ Også må jeg nesten til Cinemateket en dag og se på en av filmene. Jeg skal pynte meg..

I kveld skal jeg bli hos Kim. Hvis jeg får tak i Are og han sier at det ikke er noe stress.. Ja.. (:
Og i morgen skal jeg jobbe ni timer og på kvelden blir det film med Dendro-Mads og kanskje noen andre. Jeg vet ikke vi har ikke pratet siden mandag eller noe, så vi finner sikkert på noe.
På søndag vil jeg ta med Tobias til Astrup Fearnley.
Mandag blir det Sweeney Todd hos meg med Aleks og Julie.
Tirsdag skal jeg danse. <3
Onsdag skal jeg jobbe og forhåpentligvis til Moloch filmklubb etter det. Alene. Bli litt kjent med nye folk og være litt kulturell.
Torsdag skal jeg kanskje treffe danse-Mats i Oslo og ta en kaffe eller noe med noen andre folk også.
Fredag skal jeg ut med jobben. Eller ut og ut. Jeg er jo ikke 18, men vi skal klenge hos Ulrik også får vi se hva som skjer.
Også kommer André hjem neste helg. <3 Savn på g.

Blogspot tok port en lang historie om hvor mye jeg gleder meg til å dra og besøke Are i Florida. Jeg kommer til å svi av litt penger tror jeg. Men jeg kommer ikke til å ta med meg så mye. Eller burde jeg bare få ordnet meg med en shitload men penger? Jeg vil ha penger, en bag med penger. Cash til å kjøpe all dritten vi trenger, og når vi har fått nok, så vil vi ha mer. JA! Så vil vi ha mer.

Bilde: Paul Insect

11. september 2008

No-no-no-notorious.


Nå er dagen over. Ahh.. Og det er digg. Jeg har hatt en utrolig vanskelig skoledag siden jeg føler at jeg er utrolig stuck. Også er jeg for sta til å spørre om hjelp ofc. Men jeg fikk a little nudge fra Julie, så dette skal ordne seg. Nææt!
I dag var det en dude på skolen som snakket med oss om elevbedrift. Med en gang han nevnte det snudde jeg og Aleks mot hverandre og smilte. Vi vil! :D Jeg er brain, han er manpower også må vi ha andre losers til å ordne. Men med én gang vi fikk vite at det var i PTF-timene, så ble vi jævlig usikre. Så ja.. Får se hva som kommer til å skje.

Etter skolen var det jobb. Relativt stille i dag. Når jeg kommer fra jobb er lommene mine alltid fylt med lit yse lister der det står ting som Dukkehjem = man & tors -1800 og firebox.com = telt. Mye av tingene kan jeg ikke tyde ut. AF-AW=ta med Tobias. Woot? Å, jo! Nå kom jeg på det! Fra lørdag er det en ny utstilling på Astrup Fernley og det er div av Andy Warhol! Wee! Også ville jeg dra dit med Tobias og late som om vi er viktige og kulturelle og ha på oss kåpe og solbriller. Men det har jeg ikke fått pratet med han noe om fordi han er helt lost in space for tiden. Ja, du ja!

Nå er jeg faktisk booka til neste lørdag (hvis jeg ikke må jobbe). Og det betyr at jeg er flink til å sosialisere. Og det igjen betyr at jeg slipper å være mer eller mindre alene i minst åtte dager til. Søndag telles ikke, for søndag er komadagen.

Siden vi kom over komadagen.. Jeg skal være på elevrådsseminar i morgen fra 0900 til 1540. DER er forferdelig. Og jeg vet akurat hva som kommer til å skje, fordi jeg var der i fjor og vi prater piss hele dagen, sover på pulten og buer på rektor. Og jeg orker ikke.
Også gruer jeg meg masse til de første prøvene som kommer nå snart og innleveringer og deadlines. Ææ..

André, jeg får ikke tak i deg.

10. september 2008

I never ment to hurt you. I never ment to lie. So this is goodbye. This is goodbye.


Jeg lå på den kalde asfalten i nesten en time i kveld og så på stjerner. Det er noe av det vakreste som finnes. Huden min er fortsatt iskald, men det var verdt det. Jeg hørte på Moby, Led Zeppelin, Everything But The Girl og Tom Waits og masse andre ting. Det var så fint. Jeg så syv stjerneskuddd også. Det er helt utrolig hvor liten man føler seg når man ser opp i himmelen.
:)

Jeg kunne ønske at jeg kunne fly.

9. september 2008

Do you ever get me?

Tiden trekker seg saaakte bortover for tiden. Alt jeg gleder meg til er så ufattelig langt unna. Jeg skal til Florida ffs! Wææ! Dritbra. Det blir amazing. Jeg kommer til å lide av jetlag til tirsdag eller noe. Kommer til å dævve. Av alt. Ooh.. Shiet. Driver og prøver å finne ut hva vi skal finne på der. Jeg vet at vi kommer til å kjøre i Mustangen til Are. Aaaah.. Pappa hadde blitt dødsmisunnelig. Det er faktisk det jeg tenke på. Må vel sende en mail til pappa snart. :)

Herregud, dere må se på videoen. Jeg har konstant hørt på den i snart to dager.

7. september 2008

5. september 2008

Nordic disco sound.


I går var lame. Eller gøy. Ja. Litt av hvert. Skolen var lame. Møkkadag. På skolen.

Etter skolen dro jeg og Julie til Oslo for å ta oss en kopp kaffe (hun drakk kaffe og jeg betalte). Hyggelig var overraskelsen når Kim også hadde lyst til å bli med. Vi satt på.. Joa. Bak spektrum. Med de rød-oransje stolene. Bare inne. Treige folk, digg mat, dyrt og uforståelig svensk.
Vi dro til Kim og loka lenge. Hilste på Kris og Thea og hele pakka. Det er forresten rart å være hos Kim og samtidig være hos andre folk også. Kanskje spesiellt fordi jeg er venn med dem. Det blir det samme som at når jeg skulle til Torggata, så hadde det vært teit av meg å dra til Ester. Jeg dro jo til alle andre også selvom Ester var førstepri. Bortsett fra at det ikke er det i det hele tatt. Eller fordi jeg er vant til å ha Kim for meg selv. Hah.
Hva var det jeg skrev om? Jo! Vi loka og så på Dude, where's my car? Julie var sær og dro før vi fikk setti på den. Også skulle jeg egentlig ta T-banen halv elleve eller noe og møte Vidar og sånn i samme slengen, men det glemte jeg jo seff. Så det var rett til stasjonen og loke en time med Tobias. Når vi satt oss på toget kom vi ikke lenger enn til Lillestrøm med den. Derifra måtte vi ta taxi til Sørumsand men morsommmmme folk. Vi var fønni alle sammen. Også dreit Tobias meg ut når jeg liksom skulle være fønni "Du er så morsom du!" Møkkamann. Hahaa.. Den turen varte lee eenge. Det virka sånn vaffal. Også under hele turen måtte vi høre på De nye gitarkameratene. Æææh. Jeg dævva. Vi var så jævlig random. Tobias og jeg. Lokloklok. Også dro vi til meg og så på Tom Waits - Burma Shave DVDen min som jeg kjøpte i går. Den var så deigg. Og Tom Waits er så jævlig genial. Cweizi! Betegnelsen på kul.

Jeg hoster fortsatt og håer at det går over til i morgen. Tror neppe det blir noe stamp på meg hvis jeg føler meg så bajs som jeg er nå. Eller jeg føler meg ikke så bajs lenger. Er fortsatt oppmerksomhetssyk, men det er jeg jo alltid.

Det er så digg å høre på dette! Jævlig digg når jeg skal gjøre skoleshit i samme slengen. Lurer på hva som kommer til å skje i kveld. Drikke? Hvile? Film? Mmm.. Jaok.

3. september 2008

Grand Ideas.

Ingen andre gidder å blogge, så da gjør jeg det.

Nå hører jeg på Lindstrøm. Har fått sansen for det nå må jeg si (kjeft Kim!). Må forresten låne Where You Go I Go Too av deg. Ja deg ja Kim. :D

Jeg og Julie har vært evig loka i dag. Jeg stjelte lommeboka til Aleks i sted også dro vi ut alt fra lommeboka hans og fra lommeboka til meg og Julie og begynnte å spille kort med alt som var inni. Shiiiet. Loka ass.

Ina har begynnt på Sørumsand igjen. :D Det var kos å se henne. Ja deg, ja. ;)

Savner Benjamin, Are og André. Og magne andre seff, men nå savner jeg de mest. Savner Kim óg. Men det er ikke så farlig. Jeg kan møte han når jeg vil sånn cirkus. Spess nå som han ikke jobber omtrent. Uff da Kim. Håper du finner noe snart.

Og jeg er fortsatt syk og blir bare verre. Håper bare at Ulrik orker å bli en time ekstra på jobben, så jeg ikke blir så jævlig viggo. Faen, glemte filmene hans. Skal se Donnie Darko en gang til. Også må jeg jo se Lost Boys. Eller Wild Boys. Eller samma faen. Det passer seg fint egentlig. Skal se en ny film hver dag i uka har jeg bestemt meg. I går var det Marie Antoinette. På mandag var det Notting Hill. Som ikke tells siden jeg har sett den tre tusen ganger, men jeg har ikke sett den på lenge, så da er det greit. (Nå gleder jeg meg til den beste delen av sangen kommer. Er bare på seks minutter, så den kommer vel om en stund. Skal skrive opp når den kommer, fo jeg tror ikke Kim skjønnte helt hva jeg mente da jeg sa du-du-du-du-duu. 06:07!!)

På lørdag blir det forhåpentligvis Varsjøen. Vet aldri med familien min. Men det blir kos. Vi blir vel ikke mer enn fire stykker? Eller? Dobbeldate? :D Julie får den dobbelt og jeg tar bilder/filmer. Men hun kan bare få det, for jeg er Smurfette.

Tenker på mye rart nå. Sendte en desperat mail (!?) til Tobias faktisk. Fikk ikke svar tho. Men Julie hjelper meg å få hodet på andre tanker. Og det er jo digg.

Faen det er viggo å være i det gule bygget. Vi er bare mediafolk. Kommer til å bli rimelig lei til neste år. Julie tuller med at hun ikke skal ta siste året her. Jau. Begynn på en helt ny skole det siste året, du. Ja. Også kan jeg være sparksykkelruss alene. Ikke no stress det.

22 dager igjen nå..

"Alice" – 4:28

And so a secret kiss
Brings madness with the bliss

Jeg drømte at vi hørte på Tom Waits sammen. Det var utrolig. Alt vi gjorde hadde Tom Waits i bakgrunnen.. Vi hørte på Alice. Setter jeg på den, så tenker jeg på deg. Jeg vet ikke hvorfor. Kan ikke du bare komme hit? Jeg vil se deg. Det er lenge siden sist. Vi kan da til Texas og synge på Chocolate Jesus hele dagen.

Jeg har lyst til å gråte.

Ooooh! Your feet are like icicles!


Det er endeløst mange kamerafeil i Marie Antoinette. Ææ! Blir gal. Men den er fin da. Kostymer og skuespillere og greier. Mmm.. Dårlig soundtrack tho.. Æ! De spiller Plainsong! Æææ!

Jeg har hatt en evig lang dag. Den startet kl seks da jeg måtte stå opp. Fra ni til tolv var jeg på ambassanden. Så ringte jeg mamma for å spørre om de trengte meg på sykehuset/hjemme, hun sa at jeg bare skulle slappe av og alt gikk fint med Marlen. Så jeg dro til Kim en liten tur før han måtte på jobb. Og jeg og Tobias spiste velfortjent frokost/lunch på People's for å feire. Go! Husets burger! Når jeg ble kjørt hjem fra stasjonen av moren til Tobias (Takk!!), så var det rett til sofaen og under pleddet. Så jeg har sovi ganske lenge nå. Helt til halv ett eller noe.

Æsj, det er noe/noen utenfor rommet mitt og bråker. Liker ikke å høre på. Kanskje det er Pus?

2. september 2008

No thanks, I'm a fruitarian.


Aww.. Jeg ser på Notting Hill. Det er en av de søteste filmene som finnes. :P Også er den fønni.
Mmm.. Jeg har vel egentlig ikke mer å si. Jo! Jeg og Thea er supersøte!

1. september 2008