31. desember 2008

Goodbye to romance that could have been.

Jeg har så mye inni meg som ikke kommer seg ut. Det eneste jeg lever på er duften som har fylt rommet mitt. Jeg åpner aldri igjen opp døren eller vinduet. Ikke før du kommer og fyller rommet med deg igjen.

Ses i 2009.

(Ole og Siggen var her i går og det var utrolig morsomt. :) Her fikk dere mention. )

29. desember 2008

Shiny boots of leather.


Jeg ligger i sengen min og kjenner at Tobias har sånne soverykninger tre mil nedenfor i fotenden av sengen. (Ja, jeg sover i samme seng med alle vennene mine.) Han har krøllet seg helt nederst og bortest. Hah, søt. Nei, han er ikke kjæresten min og vi er ikke nakne. XD Det hadde vært wacko btw.
Jeg har vært sykt ensom de siste dagene. Ikke at jeg har vært særlig alene. Ferier er skadelige for meg. Jeg finner ut hvor sykt dårlig jeg er til å ta kontakt med folk jeg er glad i. Tror det er grunnen til at mange av mine gamle venner har gitt opp. Skal bli flinkere, låver. Må bare få muligheten først. Og nå som alle er hjemme fra altmuligrare steder også. Blæ. Dummemeg.

Siden jeg nå er hjemme alene til tirsdag har jeg vært en flink husmor i dag. Sett veldig lesbisk ut tho, but that's beside the point. Jeg har mast på at Tobias skal komme hit, siden jeg ikke har noen andre venner og er Viggo Venneløs.
Jeg har ryddet kjøkkenet og lagd nydelig mat (ris, kantareller og kylling: NAMM!) og danset til The Go! Team og drukket rødvin. Også har jeg og Toby sett på The Amazing Journey som er en The Who dokumentar. Vi begynte også å se på Sweeney Todd, men han sovnet. Nå blir han galehus-duden tatt av gale blondiner. Fine Depp.

Jeg vil møte nye mennesker. Det skal jeg gjøre. FØR året er over.

Er det forresten bare jeg som hater den nye Bond-sangen? Jeezazz. Møkkabæsj.

Nå satt jeg på Tornerose. Oi! Våkner Tobias? Åååå! Nei. Oh well. Han skal jobbe i morgen, så det er greit. Nei, i dag. Klokken er 0602.

Jeg driver med litt småforhandlinger med Jules over dammen og skal mest sannsynlig kjøpe meg en Holga. CMY Holga. Rr.. 622 NOK. Greit det. Jeg så også på Diana Dreamer Camera, men den kommer ikke til å bli noe fin om jeg kjøper en sånn 35mm-thingy til den. Men jeg tror jeg kommer til å bestille en sånn 35mm-thingy til Holgaen. Finner vel ut av det når jeg har funnet ut om jeg skal kjøpe den.

Jeg fikk forresten ingenting til jul som stod på listen min, så nå skal jeg skrive en liste til meg selv og kjøpe meg alle de tingene jeg har lyst på selv. Når jeg blir millionær. Jo! Jeg fikk smykke og film av Kim. ^^

Se, jeg greier ikke å skrive noe fornuftig og sammenhengende. Men fortsatt driver dere og leser. Snille dere er.. Dere hadde vært snillere om dere hadde sagt noe også.
I'm just saying.

28. desember 2008

Drums keep pounding a rythm to the brain.


New project! Bare for meg da. Jeg skal se av alle filmene jeg har (304) de som jeg ikke har sett og det er altfor mange. Skal se alle de jeg ikke har sett på lenge også. Og jeg har begynt med Alfie. Jude Law is rrRRRRrRRrrrr... Sienna Miller også ofc. Deem.
Hih. Klokka mi sier 0726.
Det er tidlig.

Jeg har mye å skrive. Tror jeg.
Men ikke nå.

27. desember 2008

Everybody knows the things she does to please.


Med en customized mozarellapizza foran meg og rødvin i hånden burde jeg være fornøyd, men jeg er dust og er ikke det. Trenger selskap. Har ikke strevd for å skaffe meg det heller, så whiningen min skal ta slutt nå. Tror jeg.

Det virker om jeg ikke har gjort noe annet enn drukket rødvin med familien min i mange dager. Det har jeg forsåvidt, men jeg har gjort litt andre ting også. Kunne ha tenkt meg å gjøre så mye rart, men jeg er pussy without friends (Whine 2) og tør ikke. Dessuten er klokka masse og jeg må være på jobb klokken ni i morgen tidlig, så jeg burde ikke finne på noe sprell egentlig. Thiih. Det høres ikke ut som meg.

Jeg prøver å legge planer for å dra på hytta en gang i ferien, men det er bare noen få muligheter: lørdag - går ikke jeg siden det er i morgen, søndag - Tobias jobber både søndag og mandag + for kort varsel, onsdag - nyttårsaften, fredag - kanskje. Bare én, altså. (Whine 3) Ææh..

Joda. Jeg har egentlig ikke noe fornuftig å skrive. Ser på GG som jeg fikk til jul. Også så jeg nå at Serena har sånn derre necklace som er sånn som den vi har på jobben. Den med slangen. Oh well.

Hei, fortell meg noe fint, jeg kjeder meg. (Whine 4)

Ses snart André.

25. desember 2008

Get it together.


Ting er fint. Endelig. Alt ligger rolig nå. Men som støvet, så kan ting blåse seg opp ved hver minste bevegelse. Jeg skal slappe av og liste meg rolig rundt alt. Jeg har det ikke vondt og jeg kan se lyset i de små tingene. Klisjé? Ja, takk. Kan ikke noe for det nå. At least for today.

Fa-fa. Skal kjøpe en Lomo. Meennnee... Lurer på med 35mm adapteren. Since I have a shitload of 36mm mener jeg. Øh. Vet ikke. Klokken er kvart på seks. Jeg driver og ødelegger døgnrytmen min igjen. Familien lot meg sove til middagen etter at jeg kom hjem fra jobben. Evig takknemlig. Nå ser jeg på Gossip Girl som jeg fikk til JUL. Digg å se det på en vanlig TV i stedet for en sånn minirute på PC'en uten noe form for kvalitet.

Hm. Nå skal jeg finne p0rn. Nei. Jeg skal legge meg. Trorjeg.

Jeg har en skarp skulder. Og verdens fineste kjede fra Kris og Thea med bilder av..Kris og Thea! XD Verdens beste julegave. Dere må se den.

23. desember 2008

Playgirl, why are you dancing when you could be alone?

What a perfect way to say "I love you my roommates girlfriend".


Jeg lovte meg selv at jeg ikke skulle blogge, men jeg kan ikke noe for det. Fordi jeg elsker dere dear medbloggers og lesere. <3

Jeg har hatt en laa-ang dag. Jeg stod opp før ti for å væreme mamma og mormor til Jessheim for å shoppe. før vi dro leverte jeg og mamma ting til the Mathisens og jeg en pakke til Are. Det var kjipt. Eller. Ikke kjipt. Men tankene mine var kjipe hele veien til Jessheim.
Når vi kom tilbake hjalp jeg mamma med å pakke pakker og lage til/fra lapper. Mormor begynte å gråte fordi jeg og mamma mobba pakkepapiret hennes. Mormor er snål. Jeg og mamma er slemme. Etter det ble jeg skremt av hvor vondt urinveisinfeksjon (velkommen tilbake, bitch) egentlig er. Jeg la meg og greier. Det var digg. Også kom Are for å gi pakker til kidsa og ta en prat med familien min (note: familien min). Var fint å se han igjen. Helt til han dro og det klikket i hodet mitt og jeg løpte på romet mitt. Halla åpenhet på en offenltig blogg. Jeg fikk kos av stefaren min og alle barna og mamma og mormor etterpå, så da slappet jeg litt av igjen. Oijøss..
Også har jeg hatt besøk av tre nisser! Æ! Det var Kim som kom med to pakker og masse forklaringer. Fikk dårlig samvittighet pga av skjerfet hans etterpå, så jeg har strikket for harde livet. Fire rader altså.. Etter det så kom Kris & Thea med pakker de også. Og av dem så fikk jeg ikke lov til å åpne pakkene før julaften. ..jeg åpnet to. (A) Men det er greit, siden jeg er søt.

Jeg har også ryddet rommet mitt. Wee! Bytta ut bøker i bokhylla mi. Jeg hadde mange sånne random fargerike bøker, men i stedet fant jeg alle de gode og slitte barnebøkene som jeg elsket før og puttet dem i hylla mi. Jeg pakka bort en eske fylt med minner også. Jeg har litt for lite plass til å ta vare på bursdagskort fra barnehagen lix. La bort masse annet fint også. Jeg er hun som tar vare på konsertbiletter og reservasjonslapper på Caféer og masse rart. Alt som er fint og jeg blir glad av å se og ta på. Mm. Jeg er teit.

Nå er klokken snart kvart på fire. Jeg skal til legen (haterleger og begynner å gråte når jeg må til legen) 09:20. Også begynner jeg på jobben kl 12. Jeg kommer til å være slii-iiiten i morgen. Også får jeg (forhåpentligvis) besøk av Maren og Sam, så da kan dere oppleve meg loka! Igjen! Det skjer hver jævla gang.

Hmmh.. Jeg må legge meg.
Jeg tenkte forresten på det at det ikke er noe snø ute nå.. Det går greit siden man kan se stjerner hver natt. ^^ I luv stars.

Også elsker jeg de fine guttene på bildet.

22. desember 2008

Enough, now.




Etter en liten prat med André på facebook-chatten har jeg faktisk greid å roe meg et par hakk ned. Og det er fint siden jeg har vært nervevrak siden.. Jeg vil si fredag, men det har foregått så mye lenger. Han sa ikke det jeg ville høre, men det jeg trengte å høre. Skal gi opp å prøve så hardt nå. Selv om jeg har lyst til å fikse ting, så vet jeg at jeg ikke kommer til å greie det. Ikke med det første. Og ikke hvis det er bare jeg som er med på det. Oh well. Noen av dere vet sikkert hva jeg prater om. Dere andre kan konspirere. MEN anywho..
Har savnet deg André. Gleder meg til å se deg igjen.

I går. Eller i dag. Nei, det blir i går nå. Ja. Rundt klokken fem tidlig på søndag bestemte jeg og Tobias at vi skulle kle oss ut som kule bloggere og møtes. Jeg dro opp til han og vi var oppe heeeelt til vi så solen. Da snakker vi elleve-tolv-tiden. Awesome? Haha. Ikke når vi skulle skrape oss opp i dag "tidlig". Jeg var våken, men fikk ikke Tobias opp. Det bare funket ikke. Det gjorde det til slutt da. Når jeg truet med å hente moren hans. (Ikke bli sint nå, Tobii) Vi dro til byen med ti på syv-toget og spiste bra mat på Café Sara. Det var julegaven min fra Tobias. ^^ Snille Tobias.

Nå? Jo, nå puster jeg rolig og prøver å ikke bli bekymret og hører på Jesus Christ Superstar soundtracket (70-talls ofc & CD1 ofc) og tar det kuli. Jeg tror at infeksjonen min har kommet tilbake. Kan det være pga stramme bukser btw? Det lurer jeg på. Også har jeg blitt paranoid! Yeeeaa! Når jeg ventet på mamma på stasjonen i dag kjørte det mange biler forbi og jeg ble bare svett og ekkel og jeg vil ikke forklare helt hvorfor, men det var ikke bra. Det er helt sikkert.

Resultatet av i går ser dere på bildene.

20. desember 2008

It is OK, they are bastards. We are better then them.


Jeg håper at jeg er den eneste i Norge som sitter hjemme og ikke har NOE å gjøre. Også er jeg på Sørumsand i tillegg, så det blir liksom ikke bra. Jeg har hentet meg makrell i tomat (når begynnte jeg å like det?!) og lurer på hvorfor de må legge til så mye tomat. Æsj. Fisk er digg. Hilste på stefaren min, gjorde jeg óg. Han har kommet hjem fra den schtøgge lokale puben og lurte på hva faen jeg gjorde hjemme. Ja, det gjør jeg óg sa jeg da.
Ole Martin og Sigurd (tror jeg) er på vei hjem fra festen hos Silje (tror jeg) og er fulle og desperate etter jentebesøk (tror jeg).

Jeg ser på American Beauty nå. Yndligsfilmen min tror jeg. En av de beste. Definetly.

Ole Martin og Sigurd skal til Rånåsfoss. Ina skulle sende meg melding hvis hun gadd. Tobias tripper fortsatt rundt i morgenkåpa si som han fikk av meg i går. Og når det gjelder Sørumsand, så er jeg egentlig ganske tom for flere idéer. Sendte melding til Rino nå.. Tror neppe han er kjørbar. Kanskje Emil er det? Det tror jeg ikke. Får sende melding for det.

Mh. Jeg er taper ass.

19. desember 2008

Amsterdam.

Come on, my star is fading
And I swerve out of control
If I, if I'd only waited
I'd not be stuck here in this hole

Come here, my star is fading
And I swerve out of control
And I swear I waited and waited
I've got to get out of this hole

But time is on your side
It's on your side now
Not pushing you down and all around no
It's no cause for concern

Come on, oh my star is fading
And I see no chance of release
And I know I'm dead on the surface
But I am screaming underneath

And time is on your side
It's on your side now
Not pushing you down
And all around, no
It's no cause for concern

Stuck on the end of this ball and chain
And I'm on my way back down again
Stood on a bridge tied to a noose
Sick to the stomach
You can say what you mean
But it won't change a thing
I'm sick of our secrets
Stood on the edge, tied to the noose
You came along and you cut me loose
You came along and you cut me loose
You came along and you cut me loose

Jeg.. Jeg vet ingenting lenger. Alt bare går rundt hele tiden. Begynner å bli svimmel.

18. desember 2008

Somebody told me there is a girl out there with love in her eyes and flowers in her hair.

Klokken eeeeer.. 03:27 og jeg sitter i sofaen på rommet mitt og sluker i meg Burn som et forsøk på å holde meg våken en god stund til. Hører på The Zombies og tenker på Florida og gruer meg til tre uker med konstant på-vakt-væring. Ohwell..
Jeg har setti på ovnen og gleder meg til fisk som desverre ikke kommer til å bli ferdig før etter fire. Oh well.
Nå skal jeg finne fonter til flyeren min. Jeej! Fonter! Typografi! Gøy selvom jeg har glemt nesten alt av fagutrykk vi lærte i første. Minuskler og seriffer og sånt. Blabla. Synes at det er inmari gøy (haha, jeg høres ut som en barneskolelærer når jeg sier det) å sette sammen ting. Eller. Tekster og overskrifter og.. Ahh, typografi.

Dagen i dag har gått så utrolig treigt at det er helt sykt. Det som er enda sykere er at jeg sov i over to timer på skolen i dag uten at noen prøvde å vekke meg. Noen Sørumfestival-folk var hos oss og skulle se på avisen. Jaja, Henrik har jo mer kontroll enn meg uansett. Bare litt dumt at jeg ikke har fått vite om alt som har skjedd. I morgen skal Aleksander og Nader på skolen og jobbe med avisen. Jeg har sagt ifra til Aleks at han kan bare ringe meg hvis de plutselig tror at de ikke blir ferdig til tolv, for da løper jeg ned bakken. En del av meg har lyst til at han skal ringe siden da får jeg vært med mer. Føler at etter jeg var syk en gang og Henrik skulle ta over for meg, så ble jeg helt utelatt fra prosjektet.
Want some cheeze with that whine?
Ja.

Jeg har så lyst til å ha skikkelig ferie, jeg. Men nei. Det får jeg ikke tid til. Jeg planlegger for mye også, så uansett får jeg ikke gjort alt det jeg har lyst til.
"Ferien" min:
Lør 20. - 12:00-18:00
Tir 23. - 12:00-20:00
Ons 24. - 09:00-13:00 (som blir til 15:09, for da går toget mitt hjem)
Lør 27. - 09:00-18:00
Man 29. - 14:00-19:00
Tir 30. - 14:00-19:00
Fre 2. - 14:00-19:00
Søn 4. - 10:00 og ut kvelden.

Sånn, nå kan dere legge alle planene deres etter hvordan jeg jobber! Jaaaa!

Dette er et verdiløst innlegg. Jeg beklager. Derfor legger jeg med bilder til dere. :)

Aleksander elsker meg. :)
Awkward på jobben min. Jules & Mads.
Verdens besteste bestefar og besteste onkel. ily
Stefaren min er Jesus.
Og lillesøsteren min er søtest.

17. desember 2008

My dress untied itself and we were surprised my skin stayed on.


Hei, har dere en mamma som sender dere en melding kvart på ett der det står Pannekake? Vel, det har jeg.

I dag har jeg vært julenisse og varmet hjertene til Jules, Åsmund, Aleks, Kim, Sigurd, Kris, Thea og Mads. Håper jeg da. :D De fire siste nektet å åpne julegavene sine. Det er jo "en hel uke til jul". Blabla. Vet dere har lyst. Møtte Sam gjorde jeg óg. For a brief moment tho. Og håpet på at Tobias skunne få slippe fra jobb klokken ti, så jeg kunne toge sammen med han, men jeg så han ikke. Savner bestevennen min allerede, darnit.

Jeg ser på Four Weddings And A Funeral og ler. Noe med Hugh Grant jeg liker i den filmen. Kanskje det er hairdoen og brillene hans.

Strever med å bli ferdig med gaven til Kim.
Dammit.
Hvorfor er jeg ikke en flink husmor?
Men jeg er en blek tøs da iaffal.

16. desember 2008

I have eaten apple kernels to sing you apple trees.


Bibi. Ting er litt skrewed fra den ene siden, men på den andre siden, så har jeg minst fire dates til uken. Fire hvis Tobias ringer meg (stjelt mobil). Det liker jeg. Også er det bare tre dager igjen med jobbing i denne uken her. Gleder meg til fri på torsdag, fredag og søndag. Trenger det nå føler jeg.

I går telte jeg julegavene jeg skal gi bort. Jeg kom opp i 58 stykker. Jeg har gått LANGT over budsjettet mitt! Men det er ikke til femtiåtte stykker da. Bare 13. Men da snakker vi negllakk og skjerf pakket hver for seg liksom. Er så dumt at jeg ikke har funnet kule gaver til mine nemeste, men det er så vanskelig.. Oh well. Skal dele ut i dag. Julie åpnet opp alle sine i sted og Åsmund og Aleksander har lekt med Pokémon. Gave fra meg ofc.

Tross alt er jeg varm inni meg takket alle de gode som gir meg kos og passer på at jeg ikke bryter ut i gråt. Finesøte. ily <3

Ole, jeg og Kris are so darn cute!

I would say I'm sorry if I thought that it would change your mind.

Jeg har au inni meg, så jeg vil ikke skrive mye i fare for at jeg får alle til å bli deppa eller til å begynne å gråte. Og det blir for dumt, vel. Derfor legger jeg inn bilder tatt av Lina Schenyus og Julie Pike. Linkene er litt lenger ned til venstre.

Jeg skjønner ikke helt hva det er, men jeg liker det.
LS
Jeg tror de har det fint.
LS
Hadde gitt mye rart for å ha det sånn.
LS

Fine.
LS
Litt sånn jeg er nå.
JP
Åhh.. Pene gutter.
JP
Åhh.. Pene jenter.
JP
Varme og hud <3>
Jeg vil ligge sånn i gresset et hemmelig sted og kjenne på vinden.
JP
Pene jenter er bestest.
JP

15. desember 2008

Something in the way she moves.


Klokken er fem og jeg får ikke sove. Hodet mitt er fylt med rare tanker og vinden fra vinduet kiler meg mellom tæra mine og smyger over låra mine, over ryggen og snurrer seg gjennom det oppsatte håret mitt før den forlater kroppen min og jeg blir ventende på at den gjør det på nytt.
Fred og ro. Hvis man ser bort ifra kaoset i magen og hodet mitt. Det gjør meg gal og jeg vet ikke om jeg liker det.

AIDS er ikke smerte lenger. Ikke så mye som på fredag og lørdag da jeg hadde lyst til å gi opp og gråte. Jeg gjorde ikke det. Hele tiden. Men det er greit nå. Må bare huske på "medisinen" min. Jeg vet ikke om jeg tror på det der, men jeg vil si at jeg kanskje burde det, så den funker. Tror det har mye med hodet til en å gjøre. (PS! Jeg har ikke AIDS, men urinveisinfeksjon.)

Jeg har pakket inn 80% av gavene jeg har kjøpt. Det er fint. Jeg gleder meg til alle skal åpne pakkene sine og bli glad. Jeg HÅPER at de blir det i allefall. Jeg skal bare kjøpe gave til moren til Tobias og gave til Mads, så er jeg i boks trur jeg. Jeg vil gjerne kjøpe gave til en til, men jeg vet liksom ikke.. Det blir for vanskelig. Like så greit at jeg ikke gjør det kanskje.

Jeg vil få fred fra meg selv. Jeg tenker på alt og alle og jeg vil bare tenke på meg. Ikke på den egoistiske måten, men.. Åh.. Det er for lite tid igjen. Jeg trenger mer tid. Eller. Jeg vet ikke. Tiden suger. Samtidig vil jeg at tiden skal gå utrolig fort, så jeg bare kan bli ferdig med det. Men jeg kan ikke styre tiden. It has a life of it's own. Hva prater jeg om? Vet ikke. Eller.. Er litt usikker.

Jeg er for liten til å ha så mange tanker i hodet og sommerfugler som slåss med flaggemus i magen. Sommerfugl = fine ting. Bats = bad things.

Hei, gi meg et par dager til.

14. desember 2008

You thief.


As we speak sitter jeg utenfor huset mitt fordi man kan se månen. Og jeg elsker månen. Jeg fryser ikke enda, men regner med at jeg kommer til å gjøre det om ikke så lenge.

"Sykdommen" min har faktisk blitt litt bedre. Jeg drikker ikke så mye som jeg egenlig burde siden jeg vil gjerne unngå å gå på do. Rart det der. Glad jeg ikke er gutt og må få en pinne opp i urinrøret, for det tror jeg gjør jævlig vondt.

Jeg hadde egentlig tenkt å sitte oppe i stua mi og se på TV og pakke inn gaver, men jeg hadde helt glemt hvor mye dårlig som kommer på TV, så jeg skal flytte tilbake på rommet mitt og heller se på Clockwork Orange. Dæven, det er lenge siden jeg har sett den..

I sted måtte jeg til Oslo for å kjøpe medisin. Det tok så inmari langt tid i køen på apoteket, så jeg og Tobias hadde en hel skuespill som hadde handlingen "ny kjærestepar som har hatt sex for første gang og skal kjøpe angrepille". Haha! Det var skummelt fønni. Håper jeg slipper det der.
Etter det dro vi til KKTS-place og pratet piss og jeg fikk kos. Kos er kos.
På toget på vei tilbake fikk jeg med meg Mads og Jules og en annen dude og vi dro opp til meg. Jeg og Julie koste, vi så på sånn rar Grays Anatomy rerun og en stor del av Evita (der Madonna aldri dør, men så dør hun til slutt alikevel) også hadde jeg, Mads og Jules møljekos i sofaen der jeg plaget dem og lekte en liten drittunge og lot dem ikke kysse. Kos. Men nå er jeg alene igjen.

Jeg har lyst til å ha sån Q&A-greie på bloggen jeg også, men jeg tviler på at dere tre som leser gidder å stille meg spørsmål. Tullinger.

Nå er månen borte, jeg kan ikke kjenne fingrene mine og jeg har lyst til å pakke inn gaver. Jeg trodde at jeg var ferdig med gavene, men det er jeg ikke. HAT på Oslo City for tiden forresten. Klikker mongobarn når jeg har vært der i det siste. Er det mulig å være mer gretten når man skal kjøpe julegaver? Kjøpe julegaver er FIIIINT og jeg håper at jeg får masse gaver. Siden jeg er glad i ting. Eeeelsker ting. Spesiellt sånne smågreier som ikke betyr så mye, men bare er søte. Ahhh.. Håper jeg får NOE vaffal. Shit, hør på meg da. :P Ikke kjøp gaver til meg. I am too much of a material girl. Thiih.. Jeg kommer til å bli spist opp av tingene mine som jeg ikke har tatt vare på. Uffoguff.

Nå ringte Tobias. De har det utrolig gøy på Sunkissed. Jeg vil også ha det utrolig gøy på sunkisset. Jaja. Om tre år kan jeg ha det gøy på Sunkissed. Alene. Møkkadritt.

Kaldt.
Over og ut.

13. desember 2008

When you think of me, do you mastrubate?


Kjapp update: jeg har fått AIDS. Neida, men jeg har fått urinveisinfeksjon. Og det er VONDT!! Jeg håper ingen av dere får det noengang. Jeg er kjempetøff da. Men det tror jeg at er fordi jeg er hjemme og hjemme er trygt. Går jeg ut av huset dør jeg. Og det må jeg gjøre. Fordi atte jeg måtte hente sånn tablettting på apoteket i dag, og jeg stod opp tre minutter før de stengte. Faen, så da må jeg til Oslo. Serr-æsj. Føl synd på meg.

Mmm.. Jeg skal egentlig gå opp og lage mat til meg og Tobias, men har ikke lyst. Jævlig sulten tho.. Oh well. Jeg er alene hjemme i kveld, så jeg vet egentlig ikke helt hva jeg vil gjøre. Det jeg VIL gjøre er å dra på Sunkissed med alle sammen og danse, men det gjør jeg nok ikke. Kan hende at Mads og Julie kommer hit og har med seg en dude (jeg mistenker spleising) men jeg vet ikke om jeg vil ha noen folk her. Alene vil jeg heller ikke være, så da må jeg slutte å whine og kle på meg.

Takk forresten til Julie, Maren, Sondre og Ole for at dere kom på besøk til meg når jeg var loka IGJEN. Jeg skjønner ikke hvordan dere får det til. Maren sier at jeg alltid er loka. Det tror jeg ikke noe på.
Jeg skal forresten adoptere dere og voldta dere og drive med incest. Dere kan bo i kjelleren min. Eller inni sofaen min. Alle andre barna gjør det!

11. desember 2008

Tire swing.


I took the Polaroid down in my room
I'm pretty sure you have a new girlfriend
It's not as if I don't like you
It just makes me sad whenever I see it

Did I really see you, or was it a dream?


I dag har jeg ommøblert rommet mitt. ^^ Det er fint å være her nå. Helt til jeg roter masse igjen.

Hei, vil dere vite hvor mye jeg skal jobbe fra nå av? Hmm? Ja? Ok. Jeg jobber 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 20. 23. 24. 27. 29. 30. Oudeeem. Det er penger, det er stress, og det er sulten mage. Blir bra altså.

Jeg strikker og spiser klementiner (ikke mandariner Ida-Sofie) også ser jeg på Breakfast Club. Jeg liker den. Også skal jeg klippe ut masse fint som jeg skal henge opp på veggen.

Mmm.. :)
Jeg er glad og jeg skjønner ikke helt hvorfor og det er fint. Jeg har det fint nå.
Nå har jeg det fint.

9. desember 2008

Don't you forget about me.


Jeg lurer på om når jeg så Factory Girl på nett, om det var en utvidet versjon, fordi når jeg så på den i sted, så var ikke alt med. Jeg måtte bare se den på grunn av den drømmen min med Andy her en natt. Etter det har jeg tenkt på det hele tiden av en eller annen merkelig grunn. Jeg liker filmen. Helt til Edie ikke blir med handerre rockeduden. Fra der går alt bare nedover. Og da er det ikke gøy å se på lenger. Det er som med Boogie Nights der alt er feelgood, men man må gjennom en laaang slutt der alle bare har det dritt.
Jeg er forresten så utrolig glad for at jeg greide å fikse DVD-spilleren min. Døde litt inni meg uten den forrige uke. Men da sov jeg ikke i sofaen i det hele tatt heller. Det gjorde jeg i dag. Det var godt.

Jeg er så lite motivert når det gjelder blogging for tiden. Det verste er når, som for eksempel nå, det har vært 172 "unike" lesere på to dager og ingen har gitt lyd fra seg. Møkkafolk. Neida. ily. ^^
Selvbekreftelse, I needs it.

Men nå er jeg lei av å sitte hjemme. Skal ringe Tobias om 3-2-1..

Edit: Tobias sa noe sånt som "du har jo andre venner" så det blir filmkveld på meg. Sammen med meg selv. Og meg også.

There's a ghost in me who want's to say I'm sorry. It doesn't mean I'm sorry.


Jeg har dratt håret mitt opp i en knute og stryker meg selv forsiktig på nakken og tenker på at det er noen andre som gjør det. For tiden har jeg mange fine mennesker å sette inni den rollen og når de kiler meg får jeg frysninger. Noen gir meg sommerfugler i magen også. Og det er fint. Helt til jeg åpner opp øynene og må le litt av meg selv fordi jeg lager prr-lyder alene på rommet mitt med Simple Minds i bakgrunnen.

Jeg føler meg fin nå. Eller ikke fin, men bedre. Jeg lurer på om jeg gjorde mye dumt i går som jeg egentlig ikke synes var noe dumt, men kanskje Kris, Tobii og Thea gjorde det.. Oh well. Jeg hadde det utrolig gøy, det skal være sikkert.

Jeg fikk brev i posten i dag av Sam. Sam er snill. ^^

Jeg har sett Fire Walk With Me nå og den er kjempeskummel-ekkel-pekkel. Mye eklere en serien. Grøss.. David Lynch er awesome. Kunne ønske at jeg kunne bli venn igjen med han derre fjerde som liker Lynch. Lurer forresten hvor det ble av han i går. Jeg hadde overbevist meg selv om at jeg skulle ikke drite meg ut og ha en samtale med han og bare være kul. Men ja. Det gikk jo ikke når han ikke var der.
Så istedet, så diskuterte jeg Led Zeppelin med en kar som er 32, ga Ruben Med Bart forslag om gaver til kjæresten sin, lo av gretten-Kris, sa chknulllle! kjempehøyt sammen med en kar som heter Stian, snublet i krykkene til Mira fra Ladytron, danset alene til Rain Song på Møllers der det bare var oss og tre karer til, drakk RC som bare smakte lime, fikk kjeft av overbeskyttende-"sjalu"-Tobias, lo massemaasse sammen med Thea, brukte 400,- på liquidz, lo alene på do, sa nei til trekant med meg, Tobias og en randomkar som jobber på Shell (Haha! Kom ikke på det før nå!), snek ut pils under jakka, holdt hender med en jeg ikke visste navnet til, fanget snøkrystaller som falt ned fra himmelen med munnen min, fikk verdens største blåmerke på leggen av uforklarelige grunner, ble sjekket opp av snåle, sjeggete, gamle karer (greit nok det, men de var ikke fine. Eller snåle på en fin måte) og masse annnnnet.

Jeg har ikke dusjet etter i går og jeg har spart det til sent på kvelden, siden da kan jeg legge meg rett etter at jeg har dusjet. Det synes jeg at er best. Men nå er jo klokken snart to. Jeg tror det skal gå greit egentlig siden jeg sov ganske lenge etter skolen i dag. Surprise!

Jeg hadde årets morsomste gymtime forresten. Det var på slutten når hodevondten begynte å gå over og vi spilte badmington og Aleks ble maks competitive og klikket helt. XD Jeg elsker Aleksander.

8. desember 2008

They only want you when you're 17. When you're 21, you're no fun.

Jeg hant ut nå at Grizzly Man ikke funker når man har hodevondt. Det gjorde det faktisk mye verre. Dumt. Jeg ville høre på Rockettothesky..

Jeg har vært klassens hovedunderholdning i dag. Noe sier meg at det er fordi jeg er spesiell i dag. Well, more special. Grunnen er nattens festligheter på Rockefeller, Robinet, Møllers og Cacadou med bæde frosker, prinser og prinsesser. Vel, prinsesse. Det var Thea det. ^^

Dagen min startet med stress i hodet. og Tobias som hadde krøllet seg oppå bena mine. Hvem trenger en pus, når man har en Tobias?

Vel.. Jeg orker egentlig ikke å skrive mer. Og det får jeg ikke tid til heller, for jeg skal ha gym. Shit. Det blir fucka.

7. desember 2008

Can anybody stop this thing?


Jeg hadde egentlig tekt å blogge treigt og danse rundt på rommet mitt i mens, men Sondre sa at han ikke skal legge seg før jeg er ferdig. Press på Agnes!

Uka her har bestått av STORE deler soving. Heeelt fantastisk. Jeg elsker å sove. Natt til i dag drøte jeg at jeg var Edie'en til Andy Warhol. Vi var i badekaret sammen og jeg hadde på meg den fine lyseblå sholen min. ^^ Og i sted når jeg sov, så drømte jeg masse rart som at jeg var midt i ørkenen i USAved et sånt motell og Åsmund var poltimann der. Det var gøy. Også klikka Emil fordi han trodde at jeg og Are hadde blitt sammen igjen. Også var det nymalt på skolen og Benjamin, Kim, André og Emma ville at vi skulle komme ned og spise med dem, men Are sa nei.

Gøy.

Snakk om gøy.. I går var jeg på skolen i 12 timer. OVER 12 timer! Det er ganske sykt. Jeg, Nader og Aleks lagde ferdig den jævla festivalavisen. Møkkadritt ass. Nader skulle på fest, så han dro først. Så dro Aleks fordi vi var på vei til å bli ferdig, men når han dro og jeg satt igjen fucka nettet seg og aalt var bare bajs. Jeg var der leee-eenge. Men, hey! Redaktører skal jo gjøre sånt!

Øm. Også jobb da. Det er penger. Og i morgen. Og MONGOBARN etterpå. Men først vorsjing med bursdagsbarnet THEA!! Hurrrraaa!

Jeg, Kim og Kris så på Den Siste Revejakta på torsdag. Det vaaar..norsk film. Rett og slett. Også slåss vi og jeg ga pre-Christmas-pakke til Kris og Thea. Det var medlemskort til Cinemateket. ^^ Det funka tror jeg. HÅPER jeg.

Jeg har forresten hørt masse på Coldplay i dag. Det passer når jeg skal toge og det er fin-fint ute. Men på jobben satt jeg på Massive Attack. Hadde heltt glemt hvor dige det er. Men når Ulrik kom, ble det julemusikk?! Blææææ..... Jeg vil høre på julemusikk på juleaften. Ikke maa-aange dager før. Jeg skal jobbe på julaften, jeg. Er det trist?

Wowshit. Jeg trodde jeg hadde noe fornuftig å komme med, men det hadde jeg ikke.

Jo! En ting til! Tusen takk Cecilie for at du fargela tegningen og for det utrolig søte brevet son fulgte med! Og du kommer til å være den første som får en ny tegning når den tid kommer. Låver. :**

Sorry for dårlig blogg.

Thea og jeg er sötest.

3. desember 2008

You make me show what I'm trying to conceal.


Jeg er nydusjet og føler meg fresh. Selv om klokken nermer seg tre, har jeg ikke et snev av trøtthet inni meg. Jeg har sluttet å jobbe med reklamen min og skal gjøre alt ferdig i morgen. I morgen er en fin dag.
Noe annet jeg har lyst til å gjøre i morgen er å dra til Oslo for å begynne å kjøpe julegaver. <3 Jeg har ferdige gaver til to stykker allerede. Blandt de to - Ina. ^^ Jules og Thea begynner jeg å bli ferdig med. Også har jeg en ting til Tobias. Men jeg har mange fler på lista. Egentlig litt synd at jeg har bare tre jenter å kjøpe gaver til. I og med at jenter er de enkleste å kjøpe gaver til. Synes nå jeg.

Jeg har brukt mange timer på Lompgraphy og bestemte meg for at jeg skal ønske meg DENNE til jul. Brevet til Julenissen er allerede skrevet og gitt til mamma som skal sende den til Nordpolen. Gleder meg til å se om Nissefar får brevet mitt og om jeg får kameraet. Da har jeg fem stykker faktisk. As in camera. Og det er jævlig fint.

Venter også på to ting som skal komme i postkassen min. Det er tegninger fra Sondre og Cecilie. Tusen takk på forhånd! Har ikke fått brev siden jeg gikk i sjette. DET er lenge siden, det.

Mens jeg blogger glinser jeg av glitter faktisk. Fikk hudkrem av bestemoren min som jeg bestillte fra Avon. Det står illuminating body lotion på den og det betyr tydeligvis glitter. Men det er fint. Får håpe at det meste går bort mens jeg koser med dyna mi og Zeppelin i natt.
Siden jeg nevnte bestemor.. Hun kommer i morgen kveld med alle de bildene jeg skulle få fremkalt. det er fire ruller med film og en hel CD stappet full. Ååååååh.. Blir fint å hange nye der bildene av deg hang før.

Noe annet jeg gjør er å strikke skjerf. Det er gøy å strikke. I tillegg til strikking har jeg sydd en del. Eller ikke en del, men jeg har setti fast ma-ange knapper som har begynt å løsne fra diverse kjoler, topper og jakker. Og det er fint. Det føles som om jeg har vært effektiv for å si det sånn.

Til helgen skal jeg jobbe igjen. Det var egentlig utrolig rart å ikke jobbe forrige helg. Følte at hele helga ble bare kortere egentlig, men til helga er det på'n igjen. Også skal jeg jobbe på søndag også, noe som er helt greit. Etter jobben skal jeg rett til Rockefeller og si navnet mitt for å sitte og chille med Mongobarn før konserten dems. ^^ DET blir awesome. Gleder meg utroligsykt. Siden vi snakker om syk og Monomen.. Jeg håper at Tobias føler seg bedre. Prøvde å ringe i dag, men han tok ikke telefonen. Regner med at han sover så mye som mulig. Jeg er helt sikker på at han ble smittet av noen dumme blondiner på lørdag. Ganske sikker i allefall.
Rart at jeg ikke har blitt syk enda. Oi, unjinx! Der, fint det.

Hør på
Slowdive - Blue Skied An' Clear
Rockettothesky - Grizzly Man
Air - Mike Mills
Tom Waits - Alice
Der delte jeg tre skatter. Noe jeg egentlig ikke liker å gjøre. ^^

Også får dere her en kar som forklarer hvorfor jenter fra Estland er så pene.
Fønni..
Nyere.


Den som skal brukes.


Random CMYK.

When you're too in love to let it go.


Jeg forsov meg i dag.
"Hæææ?"
Ja, jeg gjorde det. Men jeg var oppe tolv og begynte rett på oppgaven. Nå har jeg bakgrunnen min og motedelen og hele pakka. Kanskje jeg skal vise dere?
Dere får sett den i RGB. Jeg jobber i CMYK. Når den er 100% ferdig kan jeg vise dere hvordan den kommer til å se ut. ^^
Reklamen er for Nokia og skal inn i Elle og inneholder masse godssaker fra for eksempe Top Shop, Alexander McQueen, Burberry, Christian Loubutin og mange andre. Der var jeg moteblogger igjen. Haha!
Men ja. Det er dette jeg har hittil. Jeg tror slagordet mitt kommer til å være "Det eneste tilbehøret du trenger." Eller noe annet clever.
Beklager for tørrprat, inspirasjonen min ble brukt opp for noen uker siden på tegningen min.
Og siden vi prater om det:

Hei alle som lovte å fargelegge!
Her skal jeg henge ut alle dere og sende folk til å stirre inn vinduene deres. Muahhahaha!
Ole Thomas: "OK! :D jeg blir med!"
Ida: "I`m in, begynner i kveld"
Charlotte: "I'm in :D"
Cecilie: "jeg bliiiir med!"
Christiane: "lett at jeg er med."
Julie (jeg vet ikke hvem av dere): "Jag med:D"
Maren: "jeg er meddddddddddd"

Dumme barn. :(
Og på denlista har jeg ikke med alle dere som personlig har lovet meg å væreme'. Buhu, I cry.
Også supercred til Benjamin! Og Jules da. Mm. Og Synnøve. Og meg. Men ingen andre. Og Sondre! Siden jeg tror på at han fargelegger og setter tegningen i posten/gir den til meg. Vet ikke hvorfor tho. Haha!

Så der fikk dere den.

2. desember 2008

Burn after reading.


Noe kaldt fyller hjertet mitt og jeg vet hva det er.
Det er savn. Og det gjør vondt.
Alt startet på torsdag. Tror jeg. Når jeg kom hjem og var helt alene. Men det var greit nok. Men sent på kvelden når jeg satt og så på Miami Ink filmet de et sted der jeg og Are spiste middag når vi var i Miami. Shitdeem. Det var bajs. Også var det ofc Noonesgonnaloveyou med Band of Horses og jeg ble satt ut og gråt masse. Verre var det på fredags morgen. Tanker og drømmer om alt og alle veltet meg av det lille treet jeg har sittet i for så lenge og realiteten slo meg i samme øyeblikk jeg traff den harde bakken - jeg er alene.
Altså.. Jeg er ikke ALENE. Men jeg har bare meg selv. Og jeg vet ikke om jeg liker det.
Også savner jeg Andyboy. And no. 4.

Åååh. Neineinei. Emobunnywrabbit teleported to outerspace. Promise.

Jeg prøvde å fikse DVD-spilleren min i sted, men det skjedde ingenting, så jeg satt på Fire Walk With Me fra datamaskinen. Lamo. Orka ikke å se den fedig egentlig. Så den er på pause.
Jeg har litt lyst til å jobbe med tentamen. Men klokken er tross alt halv to. Jeg kan jo gjøre noe forarbeid.

Åh. 18 dager. Skummelt.

1. desember 2008

Pretty when you walk, clever when you speak.


Sinnsro.
Nesten.

Jeg sitter i klasserommet mitt som har blitt til et lite studio der folk tar desperat bilder av mobilene sine - vi har tverfaglig praktisk tentamen.
Jeg skal lage en annonse med en ganske fin utgangspunkt idéwise, men ellers vil jeg bare få ut masse før jeg setter heftig i gang.

Folk går frem og tilbake og bråker og ler. Jeg har stengt meg inne med Harrys Gym (som jeg digger forresten. Takk Kim!) og kjenner magen min rumle. Jeg har så lyst til å legge ut "outfit"-bilde av meg siden jeg ser erkelesbisk ut i dag. Litt for store Doc's, "svære" blå jeans fra Zara, Star Wars tee, Agnes-tenker-mye-på-fine-ting-og-blir-lei-seg-skjorta mi. Jeg føler meg bra. Og det er fint. Følte meg ikke så bra når vi skulle ta elevrådsbilde tho, men det får gå. Jeg lagde forresten grimaser på nesten alle bilder forresten. Så HA!

Jeg har begynt å tenke på hva jeg har lyst på til jul. Det er ikke noe jeg ikke har lyst på til vanlig, men jeg fikk lyst til å skrive opp de.
<--- På siden ca sånn. Det kommer jeg HELT sikkert til å opptatere. Tro meg.

Jeg vil ha i går i mange timer til. Jeg valgte selvsagt å være oppe til fem, men det er smådetaljer. Måtte bruke dagen så lenge som mulig. Jeg våknet opp i sengen til Kim av at enten Kris, Kim eller Tobias poka meg. Eller lo av meg. Jeg var i alle fall den siste som stod opp. Og det var faktisk nytt for meg. Kanskje jeg og Tobias har overnattet så mye at jeg tror at jeg egentlig er en morgenfugl siden han sover til klokken syv (som han gjorde på lørdag), men det er jeg jo ikke. Det var en utrolig slaskete dag. Vi gjorde ikke en dritt. Det eneste jeg gjorde var å ikke rekke toget to ganger. Første gang satt jeg på T-banen og så gjennom vesken min for å finne ut hva jeg hadde glemt igjen. Det var lommeboken min med månedskort og penger. Av på Nationaltheateret og tilbake til Majorstua. Når jeg kom fram der slåss jeg litt med Kim og sovnet med foten min på fanget hans. Når jeg våknet lå Kim i senga si og hørte på iPoden min, Kris drev og mixa LP'er og Tobias lagde musikk i Reason. Og klokken var ti minutter til jeg måtte sitte på toget. Greit, da rakk jeg ikke den heller, men det var greit. Alltid koselig å følge Monogutta på øving. Det har jeg gjort utrolig mange ganger i det siste. Oh well.. Liker ikke å kjede meg hjemme. Det har skjedd noe med DVD-spilleren min. Etter at vi flytta den opp i stua for å se på filmer mens vi spiste verdens beste pizza som jeg kommer til å få cred for i god stund, fucka den seg. Alt er i sort-hvitt! Ææææsj. Det er ikke fint. Jeg skulle se Fire Walk With Me, men i stedet så jeg på Whose Line.. hele kvelden mens jeg brant inn over 20 CD'er i iTunes. Det er digg å ha nye greier. Takk Kim!

Men nå føler jeg meg klar for å konsentrere meg 100% om oppgaven igjen.

Lykke til Agnes?

Bilde tatt av Ina. Jeg synes jeg ser ut som en søt kanin, så jeg liker bildet utrolig godt. Hadde det ikke passet fint med en gigasvær svetteflekk under armen min? Mmm.. Tenk på det.