31. januar 2009

Isolation.


Jeg spiste middag klokka seks og er fortsatt mett.
Det er toppen av interessangt for meg i dag.

Jeg ligger i sofaen min og ser på Control.
Planlegger soving på grunn av jobb i morgen.
Håper jeg får besøk. Høyst usannsynlig.

Iish.
Hater fredagskvelder.

30. januar 2009

They keep calling me.

Jeg var opp til fire i natt. Og det er for første gang etter etter-nyttårsaftenkaos. GRUNNEN til dette er Monomen/Mongobarn som satt på hotellrommet sitt og ikke fikk sove/var dritings. Men neida. Var jo kos det. Også drømte jeg ofc om Monomen og at jeg var den som hang opp glitterstjerner før hver gig. Spoon og glitteransvarlig assistent Agnes Tero. Det hadde vært kult å skrive på døren til kontoret sitt.

I går ble jeg også forelsket på nytt - i den fantastiske kjolen min som dere kan se på i innlegget under og Joy Division. Jeg fatter ikke at jeg ikke har ført på dem på så lenge. Atm prøver jeg å overdøve jentene på andre siden av klasserommet med Dead Souls mens de spiller slagere til Daniel Bedingfield, Maria Mena, Løvenes Konge og Marit Larsen. Tåler ikke så mye piss. Det er jo bare meg og Julie på den siden her uansett. Hei! Nå kom Silje. Stakar Silje som også må høre på tullemusikk.

Mm.. Jeg er vee-eldig umotivert når det gjelder skoleprosjektet vi har på gang nå. Jeg kommer bare på rare idéer som er kule i hodet mitt, men som jeg ikke troe jeg greier å overføre på noen måter.

Jeg vil gjøre noe i helgen, men tror det blir til Kung Fu Panda med lillebror. Mads dreit seg ut og lovte seg bort når han egentlig skal være med Jules, så da skal jeg finne på noe smart. Jeg vil til Oslo. Tror jeg. Også vil jeg ha i meg rødvin. Hmm.. Må finne på noe der. Jeg vet hva jeg kunne ha funnet på i Oslo, men det innebærer å møte diverse folk jeg egentlig ikke vet om jeg vil møte. Hmm.. Får begynne å sende litt meldinger.

Snakk om meldinger - gjett hvem som skal kanskje se den nye kolleksjonen til Moods Of Norway på OFW? Jaha, det er kanskje meg vettø. Må bare mase litt på stefaren min så han husker å sjekke om billettene og sånn. Thii. I'm such a fashion-blogger. ^^

Også gleder jeg meg massemasse til neste fredag, for da skal jeg og Sondre dra og se på The Spirit på Ringen. Også skal vi få ordnet sånn nice dobbelsete, også blir det bra. ^^ Forhåpentligvis blir det noe til.

29. januar 2009

Diamonds and stones hang from her hair.




Hei, jeg danser rundt på rommet mitt i shole når jeg kjeder meg.
Av og til føler jeg meg fin.

Møkkadag, hater den.

28. januar 2009

Heaven at nightime, you're right beside me.


Som noen av dere fikk med dere, ble jeg med på konkurransen til Hundrings. Oog..det er ikke noe GALT i å stemme på meg: her. Hii. Jeg er rett over Mariel om noen ikke kjenner igjen bildet mitt. Deem.. Jeg er tøff. Neida. Joda. Hii. ^^ Blir spennende å se om jeg får noe stemmer at all. Menja. Sånn får det gå.

I dag blir en veldig fin dag håper jeg.. Jeg HÅPER at jeg ser Tobii i dag siden jeg ikke har sett han siden..onsdag forrige uke. Også skal han og Monomen dra på turné til masseslagssteder. Jeg vil også reise. Med dem hadde vært morsomt. But, oh well. Skal til Tallinn om ikke så lenge ooog..gjøre ingenting. Jeg TROR jeg kommer til å se Sam i dag. Og jeg VET at jeg og Julie skal spise i Bistroen. Nei, det gjør jeg ikke, men jeg håper på det. :)

Det jeg skal gjøre på skolen i dag er å pendle mellom kjøkkenet til skolen der alle kokkene lærer å kokkelere og det andre kjøkkenet der de lager søte ting..hva heter det igjen? Oh well.. Jeg slenger ut et par bilder etterpå perhaps. Har allerede fått menge fine. Så bra at jeg er så GAVMILD og lar HELE grafisk-gruppa bruke bildene i MAT-boken vi skal lage. (Tulla, er ikke gavmild, vil bare få credit.)

Gottagetgoingthen.

27. januar 2009

Sail on silvergirl.


I has ze planz for ze 2009! Woho!
Jeg skal til Tallinn 15. - 19. feb, skal tilbake dit sånn en langhelg etter bursdagen min (mest sannsynlig 30. apr - 3. mai), Hovefestivalen 20. -28. juni, ITALIA med mamma 3. - 16. juli og Øyafestivalen 11. - 15. aug.
Rrr.. Løkkeli'.
Nå er det bare å begynne å spare penger. Ææææææsj..

I dag hadde jeg besøk av Aleks. Aleks er fin. ^^ Vi så på Juno (jeggråtbittelitt) og Forgetting About Sarah Marshall. Vi spiste taco også. Namm.
Det var utrolig interessangt å vite, right?

Men ja. Desverre har jeg ingenting interessangt å skrive atm.
:)
Jeg skal lese Vanity Fair og Vogue. I'm such a fashion blogger. ^^

Også var jeg veldig søt på håret i dag. Thii..

Forresten: Aleks slo meg i ryggraden med en hammer i dag. Aleks er rar. Og har dårlig samvittighet. Best for han.

Let's go to bed.

Are er hippie.

Agnes var på 30-årslag og sendte bilde av seg selv til åtte folk. Fortsatt uvisst hvem.

Siggy er gangster. Og dritings.
Åsmund, Jules og Silje er mellom bena mine.
Hvem er det som sa at Sørumsand ikke har noen fritidstilbud.
Me and Aleks, oh so fiiiiineeee..
Thii.. ^^


I has ze camera. +5. <3

Island on the coast.


Wohooo! Yess-yess-yess-YEAH!

Jeg har pratet med Billettservice. Og "det ordner sæ"! Weho! I so am going to Hove '09. Alt ordner seg og jeg skal på festival! Åhh.. Så evig fint. ^^

Bare så dere vet det.
Også må jeg bare få vite om de hvor de setter opp teltet mitt. Iiiiiiiii!

Happytimes.

26. januar 2009

She does everything for me.


Øøøh. Jeg er drittlei Friends og kjelleren min. Jeg vil snurre med kjolen min og være hos folk jeg ikke har vært hos før. Også er jeg lei av å ha vondt i ryggen. :( Booo..

Hei, hva skal vi til helgen? Mhh? Jeg vil bort fra Sørumsand. Jeg MÅ bort fra Sørumsand! Wæh..

Vet dere hva jeg har gjort i dag? Ingenting. Og hatt gym. Og klipt ut fine ting fra blader. Og ryddet litt. Skal få besøk i morgen. Håååper jeg. Mh.

Se på finefine Mr. Pink. ^^ Steve Buscemi tenker jeg. Førstemann å gjette hvorfor!

25. januar 2009

There is no reason why my being shy should keep us apart.


Jeg hater å kjøre bil. Haterhaterhater det! Iiiiiih. Jeg og stefaren min kjørte i en time i dag. Først på parkeringsplassen også tvingte han meg til å kløre gjennom Sørumsand, til Bingsfoss også tilbake og til Lystadmoen og rundt der og tilbake igjen. Da fikk jeg lov til å kjøre hjem. Æsjeæsjeæsj.. Det er helt sykt hvordan det føles å kjøre fort. Haha..fort. I 75kmh altså. Man blir litt småkvalm. Jeg ble i allefall det. Også i tillegg, så kjente jeg at det var glatt og det er SVINGETE oppe ved Svingen (mark the name). Iish. Tviler på at det er håp for billappen før sommerferien. Haha. Det var en fin tanke.

I går koste jeg meg skikkelig mest på grunn av Jules, Ole, Siggen og Tommy. Og Synnøve ofc. I går var det ryggvondt, herlig kanelsnurrflette fra BIT, taco, latterlatterlatter, prøvekjøring av little miss Holga, skuespill, sigarer og en lang vei hjem med hjertevondt. Fiiiin dag. Jeg dro hjem fra Ole Martin i to-tiden. Har begynt å få en "normal" døgnrytme igjen.. Eller.. Jeg vet ikke om jeg har hatt det i så lang tid på lenge.

Jeg gleder meg til neste uke. Da skal jeg ordne med Hovepass og Øyapass og se en fin person som jeg ikke har sett på lenge. Eller.. Siden starten av forrige uke. Thih.. Blir fint.

Øøø. Hih.
Nå skal jeg spise yndlingssjokoladen min. ^^ 10 poeng til den som gjetter sjokoladen. Ekstra om du har noe tillegsfakta om hvordan den skal være. Haha.

I think I'm going out of my head over you.

Abstrakt, men ekte. Hundrings, dette er til deg.

23. januar 2009

The dead, dead waterlilly thing.


Jeej! Helg! Eller..? Nei. Jeg har ingenting å gjøre i helgen. Kanskje leke-i-snøen-date med Ole Martin og Sigurd, men jeg vet ikke helt. Sååååh.. Ja. Jeg skal jobbe i dag. Og i morgen. Tidlig, så da blir fredagen min: sofa, sjokkis, dyne, barnefilm/grinefilm, sovetilig, alene. En fredag som ikke skiller seg ut fra alle andre dager i uken. Oh well.

I går hadde jeg en liten setback. Av masse rart egentlig. Jeg lå våken når jeg skulle dra på skolen og stirra ut i ingenting. Tenkte uhyggelige tanker og var dårlig av alt, så det jeg gjorde var å gjemme meg under dyna igjen. Ting hadde ikke blitt borte når jeg stod opp overraskende nok, men det var litt enklere. Også fikk jeg ikke sove i det hele tatt omtrent hele natt til torsdag. Jeg hadde veldig mange uhyggelige drømmer og grøsset hver gang jeg våknet gjennombløt av svette. Det var iskaldt på rommet mitt i tillegg, så jeg skjønner egentlig ikke hva som foregikk. Velger å overse det for øyeblikket. Greit nok det.

Alle rundt meg driver og ordner med bil og lappen og hele pakka og jeg har lyst til det jeg også. Menneee.. Jeg kan ikke kjøre. Og ingen hjemme har tid. EVER. Og jeg gidder ikke å mase om det heller i og med at jeg ikke kan eller vil kjøre egentlig. Det er skummelt og ekkelt. Iiiih. Men jeg vil ha lappen til sommeren. Og deeet.. Det tror jeg ikke skjer. Det er joo.. Fire måneder til ferie? Og jeg har ikke en eneste kjøretime eller noe. Æsjameg. Anbefalinger til kjøreskole? Ingen? Okai.

Mmh. Jeg får vondt i magen av mat. Det er praktisk sånn btw.

Har pratet med Billettservice i dag. Vet ikke helt hva som skjer, men jeg tror neppe at jeg får an ny billett, så jeg skal prate litt hjemme og grine litt, så blir det bra. Også kjøper jeg Øyapass med neste lønning. Det blir awsum. ^^ Gleder meg 1000 til sommerens festivaler og får sommerfugler i magen når jeg tenker på alt. Vil være med folk jeg ikke kjenner helt og bli kjent med nye folk og drikke masse god øl og bruke tre millioner kroner på alt. ^^ Sommeren i år MÅ bli bedre enn forrige år. Jeg vet ikke helt. Hvis jeg ikke er død før sommeren (Bank i bordet.) Man vet jo aldri.

Jeg skal kline med den som kommer på besøk på jobben i dag. Låver. Kommer til å gå bra i morgen, da skal jeg være med Synnøve. Synnøve er søt og kul. Kulere enn meg. Neida, det går ikke.

21. januar 2009

But not yet, she said.


Jeg har fått så vondt i ryggen av sekken min at det er vondt å puste. Æsj.

Men ellers har jeg egentlig hatt en vee-eeldig fin dag. Beste dagen på lenge faktisk.
Alt gikk flott på skolen og ikkenoe mas og gratis sjokoladebolle og mat i Bistroen og skremming av førsteklassinger (helst gutter som ser litt uselvsikre ut som jeg kaster meg oppå. Bokstavlig talt. Søte da, skal ikke mose dem.) og Vogue og latter.
Også gledet jeg meg til å dra på jobb i dag. Fordi at jeg hadde et lite håp om å få besøk og jeg visste at min fine CMY Holga lå og ventet på meg.
Jeg FIKK besøk! WOHO! Av Julie Aida og Sondre som gadd å sitte og svette hos meg i en time før Maren kom og de baila. (Hvis Sondre også slenger på en bloggmention med links, så har vi hypet hverandre veldig i dag. Bortsett fra at jeg ikke har hypet noen. Jeg har fem lesere som sagt. Øøø.. Poenget vaar.. Jo!: ) Det gikk litt greit egentlig, for da lekte jeg med kameraet og ryddet i butikken og solgte litt ting. De kom tilbake MED pølse! Og det gjorde den kjekke vakten også. Han kom med nøklene til butikken mens jeg ventet på å låse også stod han og de tre andre fine og så på meg mens jeg låste. Gikk bra, slapp av. Jeg pleier alltid å bruke dritlangt tid fordi at hengelåsene er helt for lævlige å få på, men greide alt fort og vakten sa noe morsomt og jeg bare "ja, ikkesant! Hahahahaaa!" og det var lix så amazing. :D Vi skal gifte oss og få mange hester sammen.
Også på toget hjem så jeg ferdig Kung Fu Panda. Haha! Den er kul. Jack Black er ikke kul. Men stemmen hans er det. Også kokte jeg poteter som jeg spiste med basilikum og rømme og nå ligger jeg i sofaen og er veldig klar for å sove. Jeg skulle egentlig leke meg Lisell og Ingrid i dag, men jeg har tydeligvis ikke nummeret til Lisell og når jeg ringer Ingrid, så kommer det sånne rare lyder. Men vi får gjøre det en annen gang. Kanskje jeg får besøk av Toby i natt. Tror egentlig at han ikke gidder, så vil ikke regne med noe.

Hiih. Jeg har en Holga.
Og fine venner. Og bekjente.
Og mange filmer å fremkalle.

Cry, cry like a baby.


Jeg må bare si at jeg er imponert over sovevanene mine (hittil) i år. Selvom jeg sover i sofaen hver natt og sengen min har blitt en utvidet garderobeskap, så sovner jeg sånn ca før tolv hver kveld og står opp halv åtte hver dag. Ganske sykt, jeg vet. Haha!

Jaa.. Nei. Hadde Kimbesøk i går. Det var fint. Vi så på talen til Obama og spiste taco og så The Dark Knight på den søte TVen min som ikke takler alle action-lydene og sier "BrrrRRrrrrr.." Nydelig.

Nå sitter vi i auditoriet og skal bli tatt bilde av. Jeg skjønner ikke helt hva som skjer, jeg.

Legger til bilde som heter "Obamas posessions". Jævlig kult.

19. januar 2009

There goes my baby with someone new.


Nå har jeg sittet med tusen studiekataloger og tatt notater. Jeg gruer meg så fælt til neste-neste år at jeg ikke tenker på hva jeg skal neste år.
Studiespesialisering med eller uten media? Jælp..
Jeg kunne ønske at opptaksprøvene til Westerdals ikke hadde vært så inmari krevende. Går sikkert bra om ett år.

I går farget jeg håret mitt (igjen) og ingen så noe forskjell (igjen). Det betyr at jeg har brukt 350,- på hårfarge og ingen ser at jeg har gjort noe. Dammit. Jeg synes at jeg har blitt utrolig mye lysere. Nesten hvit i tuppene.

På lørdag klina jeg med en kar i gul kjole og rød leppestift. Det var kult.

18. januar 2009

Untie my hair from the ocean of winter.


I dag gråt jeg av savn.
Jeg liker ikke når det gjør vondt.

17. januar 2009

I came wild with love and fierce with tongue.


Klokken er halv elleve og jeg har vært oppe en stund. Jeg samler meg etter en av de rareste drømmene jeg har hatt på lenge som inneholdt en god del bloggere/venner. Ganske sykt egentlig.
Jeg sovnet i sofaen (surprise) med mobilen i hånden og gretne tanker i hodet. Fredagen min ble ikke heelt sånn som jeg hadde planlagt. Jeg håper at medskyldige kan gjøre opp for det i dag.

Jeg ligger nå i senga og hører på Rockettothesky. Det er litt magisk. Spesiellt med lyset som presser seg inn gjennom sprekker i gardinene. Det er litt ro i magen og jeg prøver å finne ut om jeg skal legge meg eller stå opp.

Tror jeg krøller meg inn i dyna mi og kjenner frysningene som kommer av en kombinasjon av kald luft fra vinduet, herlige lyder i rommet og naken hud mot myke stoffer.

16. januar 2009

Væren - Zodiakens bølle


Som vær vet du hva du vil ha, og ingenting kan stoppe deg. Det resulterer i at du er høylytt, egosentrisk, hensynsløs, herskesyk og agressiv bølle som skremmer vettet av alle du møter.

Kjærlighet og sex
Værer mener at i krig og kjærlighet er alt tillatt, og bruker kløkt (les: løgn) og sjarm for å få det som de vil. Når det kommer til sex, slår konkurranseinstiktet inn for fullt. De vil høre at de er den beste og deiligste elskeren som partneren noensinne har hatt. Men når værer har fanget sitt bytte, går de kjapt lei, og finner seg noe nytt å leke med.
På plussiden: Du er helt fantastisk å ligge med, og aldri kjedelig.

Forhold og jobb
Du er ingen venn, du er sjef. Du elsker å bestemme over livet til andre, og må være midtpunktet. Det finnes bare ikke nok annledninger for deg å briljere. Dette gjelder selvsagt også på jobb. Rå, frittalende og uten omtanke for andre, er du et mareritt å jobbe sammen med. Og får du sparken, kan det godt hende at du brenner ned hele sjappa.
På plussiden: Du sier klart ifra når noen er kjipe mot deg.

Hjemme hos deg
Der er det party central, og ingen har bedre lydannlegg.

Der har dere meg, barn. Jeg er enig i alt bortsett fra det om jobben. :D

I thread him on inside of mine and we are one.


Øæh, det snør. Blæ. Skulle hatt lesbeskoa mine. Robin Hood-skoene funker ikke så bra mot kulde. Rart det der. Er forresten ovrrasket over lack of reaction på bildet som jeg la til i forrige post. Synes den er fab jeg ass. XD

Jeg har fått rippe fem CDer av Jules i dag og jeg gleder meg masse til å lege dem inn på iPoden min, så jeg kan høre på noe nytt. På en måte vaffal. Takk Julie!

Vet dere hvor jeg var i går eller? Nei? Oslo? Jo, det også (takk for maten IGJEN Toby, ily bby), men jeg dro til Lillestrøm (faktisk) med folk for å se A Clockwork Orange-oppsett (teatergreier) av Ole Martin og co. Det var meg og Jules, Åsmund, Nader, Kjersti og Silje og Siggi som så på og det var veldig kult. Jeg blir aldri med på sånne ting, så jeg er glad for at jeg gjorde det. Flinke-flinke barn. ^^

Har svart på brev fra pappa som jeg fikk en stund før jul. Dummemeg svarer ikke noensinne. Joda, jeg gjorde det jo nå. Det var bra gjort. Også fant jeg ut at mormor kommer sammen med ONKELEN MIN OM IKKE SÅ LENGE! Woho! Jeg elsker onkelen min. Han er ett av forbildene mine. Inrømmer det til dere. (Vi snakker om buddhist & grafisk designer-onkelen ikke DJ & kunstner-onkelen) Diggerdem begge to. Snart får jeg bilder av pappa også som han tok i sommer av meg og onkelen min og allesammen. Det blir fint å se dem. Interesting to know? Oh yes.

Næh. Nå må jeg gjøre ting. Må komme i gang og finne ut av litt av hvert. Har mye på gang og vil bli ferdig med ting. Så jahh.

15. januar 2009

I got all the time in the world to make you mine.


Jeg liker 2009. Jeg liker fortsatt 2008 bedre enn alle andre år, men 2009 har vært fin hittil. Sånn circus. Men denne uken her blir ikke finere enn forrige uke. Men det er bare torsdag, så it can still happen. ^^ Spesiellt hvis lørdag blir fint og fylt med fine horer og sjømenn.

Jeg må slutte å kjøpe filmer. I løpet av uken her har jeg kjøpt syv filmer. Til sammen i år har jeg kjøpt 16. Heh.. Jeg er litt teit vet jeg. Men nå kan jeg virkelig ikke kjøpe fler fordiatte jeg har så mange jeg ikke har sett enda. Så da er det sagt.

Hei, jeg synes ikke det er noe gøy å blogge lenger. Neida. Jeg skal tilfredstille mine fem lesere og fortsette. Det er baredetatte jeg glemmer ting jeg vil blogge om når jeg først skal gjøre det. Dummemeg.

I går var fint. Jeg dro til Løkka tidlig på dagen for å ta en grundig sjekk på Markveien og ble én genser, to skjørt, 3 topper og én paljettbolerotinggreier rikere. Finemeg. Også kjøpte jeg Led Zep konsert DVD og Björk: Greatest Hits DVD. OG hårfarge. Hårfargingen var superfail btw. Jeg turte ikke ha fargen i håret lenge, så håret mitt et bare bittelitt lysere. Dummemeg.
Jeg dro også til Villa Paradiso og spiste jævlig digg pizza. Det var fint å se Tobias igjen, har ikke sett han på en uke. Aldri skjedd før. Nesten.

Mmmh.. Jeg hadde verdens fineste dag på tirsdag..trodde jeg. Vi var på utdanningsmessen og det var seff kos å gå rundt å bli helt uggen i magen av å ikke vite noenting om fremtiden sin. Også så jeg en spøkelse. Det var skummelt og det rulla rundt i magenmin. Eew.. Vil ikke ha det sånn mer. Da bestemmer jeg for at det ikke skal være sånn mer. Flinkemeg.

Jeg savner herr. Flo Rida btw. Var fint at han var på besøk.

Jeg har blitt forelsket i en vakt på Arkaden. ^^ Han er snill mot meg og smiler hver gang han ser meg og sier ting som "Hei, du." Og "Der er du ja." Og smiler fint. Også en gang han var innom meg, så pratet vi (om Hello Kitty-bamsen btw) og jeg sa at jeg kommer og leverer nøkler etter at jeg har låst også sa han søtt mens han så på meg "Sånn som du alltid gjør." og smilte. Han elsker meg også. ^^

Jeg vil ta en (tusen) tatovering(er) asap. Misunner Ina og Ingrid. Jeg vil jeg óg! Skal foreslå til pappa at jeg kan få det av han i bursdagsgave. Jaa! Men jeg vet ikke hva av de tusen tingene jeg skal ta først. Seilskiptinggreier (nei, ikke piratrelatert).

Jeg hadde dødd på jobben uten kabal btw. Heltsykt hvor mye den hjelper når det er ingen i butikken og jeg ikke har noe å gjøre. Dæsken.

Mh.. Jeg er 47 år gammel i språket.

12. januar 2009

I knew her when summer was her crown.


Jeg ligger i sengen min og hører på iPoden min spille The Zombies under dyna et sted. Jeg småskjelver litt siden jeg har lent meg på albuen min dødslenge, men jeg vet at hvis jeg dynker huet mitt i dyna for å slappe av i tre sekunder, så dør jeg og kommer meg aldri til dusjen. Så jeg skjelver litt i stedet. Dør vel om ikke så lenge.

Visste dere at på strekningen huset mitt - skole er det 17 hauger med bæsj? Sånn skjer når snøen har smeltet.

Etter en fin uke vil jeg ikke at ting skal bli som før. Eller jo, men bare bedre. Ergo jeg har prøvd å få tak i litt diverse mennesker som har blitt borte eller som jeg har blitt borte fra. Uten hell ofc. Vet ikke helt om jeg skal ta hintet og gi opp eller mase. Mase er aldri løsnigen.
Din dumme katt.

9. januar 2009

Tied to that chair, you won't go anywhere.


Dæven. Nå har jeg ikke blogga på lenge. Ikke rart egentlig. (Wink-wink. Nudge-nudge, Jules. ^^)
Uken har bestått av Deep Pearl (et spill, ikke p0rn), diskusjoner om superhelter og mobbing av Dr. Freeze "You're not sending ME to the COOLER", overload av Friends, flørting med vaktene på Arkaden, alvorsprat, lekeslåsing, sladder, småkrangling pga bæsj, soving (fortsatt ikke i sengen), moteblogging/moteblogger-vitser, skolelok, MahJong Tiles, Polyvore.com (heter minxinna er også hvis noen vil se..noe), Vocoder, nye episoden til GG, nye filmer (7 faktisk + at jeg fikk tilbake alle filmene mine av Ul) og masse rart.
Boring? Nææh, not so much.

Åsmund skal forresten ha et innlegg med moteblogging her på bloggen min. XD ily, Ås.

Mh. Jeg jobber i morgen. Kom og besøk. ^^

Meg, Tobias og Kris på nye hos Vidar.

6. januar 2009

She's a killer queen.


Nå har jeg gitt opp. Både prøven og HTML-oppgaven. Nei. Gidd itj. Jeg greier ikke å gjøre noe annet enn å fylle hodet mitt med tanker og planer og store ord. Det som foregår inni meg nå har jeg faktisk følt før. Og det var ikke morsomt da heller. Og alt dette går ut over skole og konsentrasjon. Jævlig dumt egentlig. Jeg bør slutte å bry meg. Slutte å bry meg og bli The Wicked Witch of the West. Bare penere. Håper jeg. AAAAAAH! Serr, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med meg selv lenger. Kanskje jeg skal rømme..til Volda. Og bo under sengen til André. Han hadde sikkert synes at det var greit så lenge jeg kjøper meten min selv. Det hadde vært noe det. Å bli borte. Men jeg gidder jo ikke det da.

Jeg hater Aleks litt nå. Han lovte meg før ferien å hjelpe meg, men han gidder ikke. Læreren min er ikke her, men hun sa hva som var galt, men ikke hvordan jeg skal fikse det. Jeg må nesten legge det til siden siden jeg ikke vet hva som er galt og hvordan jeg fikser det og heller konsentrere meg om prøven, men jeg er skrewed uanZ.

Jeg har vært våken siden halv seks i dag. Har dusjet og ordnet meg og danset og sunget og spist frokost med familien og fått kos av mamma. Hater når hun har rett forresten. Må begynne å høre på hun.

Agendaen i dag: dø på skolen, spise hjemme, dø på sofaen. Jeg har forresten ikke sovet i sengen min i 2009. Jeg skal se hvor lenge jeg "holder ut" før jeg kryper i sengen min igjen fra sofaen. Skjer når jeg får overnattingsbesøk. Da får jeg unngå det. Nei. Det skal jeg ikke.

5. januar 2009

And the breeze will touch your hair, kiss your face and make you care.


Jeg har vært utrolig rar i det siste føler jeg. Jeg har prøvd å løse masse knuter i hodet mitt, men det går liksom ikke. Alt er bare masse rot inni meg. Må organisere hjernen min før skolestart.
Ævh. Surr og tull. Ble ikke borte med det nye året, nei.

Jeg har sett et par fine filmer i det siste. Som for eksempel The Unbearable Lightness of Being som jeg ikke gidder å forklare engang, men jeg kan si at den er basert på boken og er så lang at den er fordelt på to DVDer.
Så også Interview med Steve Buscemi og Sienna Miller. Veldig..sterk film. Eller.. Kanskje ikke sterk, men det er sterke elementer i den. Også fikk jeg så lyst til å ha en skikkelig alvorsprat med noen etterpå. Hiih.

Jeg er ikke helt på bloggingen i det siste, men det gjør liksom ingenting. De to som leser bloggen min (oi! Fire! Ole Martin også. :D ) overlever nok om jeg ikke gidder mer. Men jeg regner med at jeg blogger mer om det skjer noe i livet mitt. Og atm står ting stille. Eller ikke helt stille da. Jeg skal få en Holga om en uke eller to. Er litt usikker, får ordne noe med Julie når hun kommer hjem fra Kæliffornja. Også skal jeg bestille en ny veske til meg any day now. Ja, det finnes grenser for hvor vintage en veske kan se ut før den bare ser ut som søppel. Og det er jævlig nerme nå. Spesiellt etter at det var en major vannlekasje i vesken i dag morges og jeg greide å ødelegge The Lost Boys filmen til Ulrik, men han fikk 100,- så da er det greit. Og jeg er blakk. Men rett skal være rett. Jeg hadde aldri tilgitt noen om de hadde fucka til coveret til filmen min (selvom filmen funker), så derfor ga jeg han penger. Anywho. Vesken min ser ikke ut.

Jeg har blitt helt sykelig obsessed med Odyssey & Oracle-albumet til The Zombies. Arrrr!! Får veldig sommerfølelse av den og det trenger jeg selv om det er ispels ute og jeg får tårer i øyene bare av å se ut av vinduet når det er soloppgang. ^^ Men The Zombies! Woo! Hør på den: The Zombies - Changes. Og Vær så snill og IKKE se på videoen. Kanskje etter at du har hørt sangen åtte ganger først og fortsatt får frysninger av koringen. Arr. ^^

Jeg er utrolig bekymret for hvordan det går med meg på skolen, fordi det går ganske dårlig og jeg har gått ned utrolig mye i snitt og fått advarsler og alt selv om jeg ikke har skulket en eneste gang i løpet av skoleåret. Nón! MEN! Jeg har vært mye syk og er man syk to torsdager går man glipp av fire engelsktimer og har plutselig fare for ikke grunnlag i faget. Fantastisk!
Også er det HTML, da. Jeg begynnte nesten å gråte i går fordi alt var bare fuckedup. Og siden jeg ikke kommer til å greie å bli ferdig med den siden jeg ikke kan dette, kommer jeg til å stryke i HELE faget og dø av skam og miste motivasjonen min. For det har jeg gjort faktisk. For når det har gått så dårlig og de nye medialærerne våre er så utrolig negative og strenge, så har jeg på en måte skjønt at det ikke er noe vits og gitt opp. Vet at uansett hvor hardt jeg prøver, så er det ikke nok. Møkkalærere. *Cry*

Æsj. Stresse pga skole 28 timer før skolestart blir for dumt. Men jeg er stresset og liker det ikke. Trenger kos. Trenger spoon!
Ah.. Frivillige?

Det var et helt innlegg ikke om hva jeg har gjort i dag, det.

3. januar 2009

The unbearable lightness of being.


Faen! Jeg hater HTML/CSS. Umuligumuligumulig. Trenger leksehjelp asap. Ingenting funker sammen og alt er bare rot.

Egentlig, så har jeg ikke tid til å blogge, men jeg har litt tid, så jeg ville bare at folk skal vite at jeg lever og har det bra, men er sulten. Skal gjøre noe med det nå.

Håper at jeg får sett André i dag. Har julepakke til han. Så teit at vi ikke har sett hverandre på tusen år. Æsj.