25. juli 2008

Love letters from Estonia.

Jeg tar tilbake det jeg sa og sier: Aaaa! JEG TRENGER ARE!

Jeg kopierte brevet hit för jeg svarte det btw. Så flink er jeg. Hee. Jeg bare tror at det er flere enn meg som er interessert i hva han driver med der borte.

Snart skal jeg på en ubebodd öy utenfor Tallinn og vaere der til söndag med onkelen min. Teltlivet om igjen, nå uten alkohol og kjaereste og musikk og venner. Onkel skal vaere der da. ;)

Jeg ble så lykkelig av brevet til Are at jeg nå skal löpe rundt i hagen med undertöy og spise moreller, bringebaer og jordbaer og alt annet også som jeg finner.

Toodles!!

(No Subject)

Hei beibi.

Kommer nå fra skolen etter dag 3. Har i dag hatt om aerodynamikk. interesting, men vanskelig.

Du lurte på en del ting? fyren jeg bor sammen med virker ut som en veldig grei kar. down to earth.hehe
har bare så vidt snakket med han, fordi at dagen etter jeg flyttet inn, dro han på ferie til norge, for å være der i 3 uker.
Ser frem til at han kommer tilbake, men digg å ha leiligheten for seg selv.

Daytona er litt som jeg hadde forventet. stort og varmt. varmen kan være helt jævelig her i blant, men luftfuktigheten er værst. det er mellom 80 og 85% fuktighet i lufta her, og det er noe annet enn norge.
Stedet er ganske fint. litt syden-følelse, men ikke alt for mye. en del palmer og sånn da. folk her er veldig hyggelige. lurer du på noe, får du hjelp.
Det er godt å ha kommet i gang med skolen nå. snakket med skolen i sta, og nå er papirene mine i orden, og jeg får vite hvem instruktøren min er i morgen tidlig.
det vil si at jeg muligens får fly i begynnelsen av neste uke, om ikke til helga hvis jeg er heldig.

Savner deg veldig Agnes. tenker på deg hver dag. håper du ikke har funnet deg en annen når jeg kommer tilbake, for jeg vil kysse hele deg. :)

Som sagt, kommer rett fra skolen nå i uniform og alt( slenger med et lite bilde av kjæresten din i pilot-uniform) :-)

Håper ikke du glemmer meg.

elsker deg Agnes.


Kyss

23. juli 2008

Things sure have changed here in Sillycone Valley.

Som du kan se ved å Sammenligne de to mailene jeg har fått av Are, har han mye å gjöre. Sikkert.

Jeg er i Tallinn og koser meg 100. Jeg har gjort mye kult og vaert med Ats og Kaspar og pappa&co. I skyggen i dag er det 26 grader.


Jeg har ikke lyst til å skrive.

Endelig

Hei vennen.

Da har jeg flyttet inn og fått nett og alt det der. Tenkte jeg skulle sende deg en liten rapport fra de siste dagene.

I dag er det tirsdag 22. juli, og klokka er 23.57

I går begynte jeg på ground school PPL (Private Pilot License), og skal gå der 5 dager i uka, i fire uker.
I går fikk vi bare en liten innledning på hva som skulle skje, men i dag har vi hatt om selve flyet og dets systemer (fikk vite hva vi skulle ha om, så leste på det i går)
I morgen skal vi ta for oss instrumentene i flyet, så det er jeg nå ferdig å lese om.

3 x I :)
Veldig formelt.

16. juli 2008

I can't dream.

Livet står ganske stille her på Vestbyvegen 53. Jeg har ikke gått utenfor tomta siden jeg kom fra flyplassen.
I går var det ille med Agnes. Når jeg kom hjem så grein jeg i flere timer i strekk. Det var ekkelt. Jeg satt mange timer i hengekøya mi og så på Glomma og tenkte over hva faen. Jeg forstod ikke hvordan tida gikk. Etterhvert kom Kim og jeg våkna fra koma og gikk inn og fikk endelig smilt litt. Takk til Playboyjentene, Top Model og Girlicious. Når Kim ble sulten lagde vi Tikka Masala (takk Fjordland!) Vi så også på Sex og Singelliv-filmen. Det var bare fordi Kim følte synd på meg. Tobias kom også. Han kom med godis og film. Kim tok forresten med seg is og Cola. Snille gutter. Kim dro og jeg og Tobias så på gamle episoder av Charlies Angels. Han dro ca rett etter at sola stod opp.

I dag venta jeg på svar fra Are. Jeg sendte mail til han ca med én gang jeg kom hjem fra flyplassen og venta 24 timer på svar. Jeg reloada inboksen tre tusen ganger i halvtimen, så jeg begynte å hyle av glede og sorg og lettelse. Mailen kan du lese i forrige post. Etter lange timer med stirring i veggen og dårlig TV gikk jeg ut i hagen for å plukke bær. Forrige gang jeg så ut av vinduet var det masse regn, så jeg tok på meg gummistøvler og med meg paraply. Ute var det sol og alt var tørt. Skjønte ingenting. Når jeg henta gummistøvlene i gangen så jeg skoa til Are. Det slo meg litt tilbake. Forferdelig. Kim kom i dag også og lagde mat til oss. Jeg tenker at hvis ikke Kim hadde kommet i går eller i dag, så hadde jeg ikke spist. Så det betyr at jeg har hatt to måltider i løpet av to dager. Jeg drikker ikke vann heller. Kroppen min har gitt opp på meg og gidder ikke å si ifra når jeg trenger noe. Uff. Jeg håper jeg får svar fra Are snart. Jeg greier ikke å skrive til han. Det er for mye tanker som går rundt i huet så det er bare tullball som kommer ut. Klokka her er 02.45. Det betyr at klokka er 20.45 der. Har han ikke fått setti opp PC'en enda? Åååå! Det er så mye jeg lurer på!

Jeg tok noen bilder i hagen i dag. Har ikke fått jobba noe med dem. SE!

Jeg samla namm i hagen.
Der lå jeg.Fine himmelen som gjorde meg glad.Little ladybird på hånda mi. Den stoppa på hjertet jeg hadde tegna på hånda. Jeg gråt.

Ahh. Jeg er så ødelagt. Når jeg har vært lei meg, så har leg alltid gått til Are. Når jeg var lei meg før Are, så prøvde jeg å greie meg selv, men jeg ble avhengig av Are. Jeg er FORTSATT avhengig av Are. Jeg har abstinenser. Det er helt sykt. Jeg kan ikke tro at det er fem måneder til jeg får se han. Det er helt forferdelig. Jeg vet ikke om vi har bestemt oss for det riktige, men vi skulle se hvordan det har gått når han kommer 18. desember. Det er for tidlig å vite nå. Jeg vil ikke tenke på det. Jeg greier ikke å uttrykke meg. Jeg vil så gjerne at dere skal vite hva som foregår inni meg. Jeg har aldri følt noe sånt før. Jeg og Are har gjort og opplevd så mye som har gjort oss sterkere. Vi har så mange fine minner og vi hadde en så fantastisk bra rytme.
Det er sånne småting som man ikke tenker over når man har vært sammen med noen lenge. Vi hadde mange småting. Når det gjaldt matlaging. Sitting i sofaen. Fordeling av mat og godt. Hvem side vi sov på (det var alltid det samme uansett hvor vi sov: jeg på hans høyre side.). Det er ekkelt og guffent å tenke at sånne småting mest sannsynlig har forsvunnet etter den tida vi er fra hverandre. Jeg burde ikke være så upset, jeg har jo ikke mistet han for evig! Hvis alt går sånn som vi ønsker er det oss to om to år..
Jeg virker naiv, sant? Det er jo så mye som kan skje i mellomtiden at det er sykt. Vi to har vokst noe jævlig i løpet av de årene vi har vært sammen. Men da vokste vi også sammen. Nå vokser vi hver for oss og det kan være både positivt og negativt. Det er skummelt å være så sikker på at man hører sammen med noen på min alder. Jeg er jo bare søtten. Men hva har det å si?! ÆÆÆÆ!

Gi meg ro i sjelen. Jeg blir lei meg av å tenke på alt.


Are, jeg savner deg noe forferdelig!

15. juli 2008

RE: Dear darkness.

Hei vakring.

Veit, deet var kjempe vanskelig å si hade. hadde noen halvveis gråteanfall på flyplassen, men det kom seg når jeg satt på flyet.

Turen var et reint helvete. Når jeg kom til newark fant jeg ut at mobilen min ikke funket i usa. dette var nedtur fordi jeg skulle ta kontakt med de to andre kara. Så måtte jeg løpe gjennom hele flyplassen for å rekke flyet, men kom fem minutter for seint til boarding. fikk da dama til å endre billetten min til neste avgang, men den var full så jeg kom på standby. satt så på flyplassen og ventet i to timer. når boarding startet var det fortsatt ingen ledige plasser, men 3 min før gaten skulle stenges ble jeg ropt opp på høytaleren og fikk et sete. flaks, hehe. da jeg kom til orlando i ti halv elleve tida var det å stresse med å få bagasjen, for den var sendt med flyet tidligere, men dette gikk egentlig overaskende bra. når hadde jeg ikke noen mulighet til å få tak i gutta, så planen var egentlig å leie inn på hotell i orlando for natten. visste heller ikke åssen jeg skulle komme meg til daytona, så begynte å bli litt nærvøs for det. akkurat da jeg skulle til å forlate flyplassen, huket en kar tak i meg og spurte på amerikansk: " are you arei mataisen?" hehe. jeg ble så å si lykkelig. det var en som hadde kommet for å hente oss, og han hadde bare gjettet på at det var meg. han hjalp meg til bilen med bagasjen hvor de to gutta allerede var. alle var kjempe ålreite. nå dro vi til daytona med en stopp innom mc donalds for en liten matbit. han viste oss litt rundt i daytona, før vi dro til hotellet og sjekket inn. vi har nå akkurat stått opp og har fått tatt meg en dusj. skal snart ta en taxi til skolen for å sjekke inn, og senere stikke til lake forest og flytte inn der.

Som du sikkert skjønner, begynte turen som et reint helvete, men endte veldig bra. klokken er nå 09:48 her, mens den er 15:41 i norge(ser på laptopen).

Håper du kommer til å ha det fint hjemme. tror jeg kommer til å få det supert her. kjempe fint sted.

Elsker deg sinnsykt masse elskling. gleder meg til å møtes til jul.

Hade bra så lenge.

ps. jeg har ikke noen fungerende telefon enda, så hadde vært fint hvis du hadde ringt mamma og pappa og fortalt at jeg har det bra og greier.

14. juli 2008

Please..


When I lived alone, is there a ghost in my house?





13. juli 2008

We just won't.


Jeg er litt redd.

12. juli 2008

And your mind, your mind is so full of red.

Nå er det ikke mange dager igjen. Det er faktisk bare to hele dager. Minus halve dagen i morgen. Jeg skulle egentlig jobbe fra ni til seks, men Ulrik spurte meg pent om jeg kunne begynne klokka tolv i stedet. "Mnjaaa.. Ok da." sa jeg. Hah! Jeg har gjort lite i den uka her. Vært med Are for å gjøre USA-ting. Visum, bøker, internasjonalt førekort, dressko, bil-bukser og masse sånne ting. Kjæresten min skal bli en selvstendig ungkar fra Florida. Kaptein Mathisen lizm.

I går var utrolig kos! All hail Are, Benjamin, Linn, Stian, Kris, Thea, Simon, Kim, Tobias, Silje, André, Julie, Michael, Rino, Trude og Jonas? Joakim? Jonathan? Jostein? Julius? :) Det var gøy. Og maten var best.

Andrew Durden/Seth Cohen/Andrew 3000/Batman (and the beat goes on..)
Rare-rare jenter.
Noe skjedde med trampolina.
Grillkos.
Vinkim uten vin.

2. juli 2008

Dance in the dark of night, sing 'till the morning light.

Nå har jeg mye å glede meg til føler jeg.

Jeg gleder meg til i kveld, siden jeg skal være alene hjemme med bare meg selv. Jeg har vært konstant sammen med Are i ca fire uker nå, og det er litt skummelt siden han skal dra om..12 dager. Og det suger.

Jeg og Are har 2 års og 4 måneders-dag. Og det skal vi prøve å feire, siden det blir den siste på lenge.. Hee.. Gleder meg.

Jeg gleder meg til å dra tilbake til jobben, for jeg føler meg bra der. Jeg har vel bare møtt tre stykker derifra, men så kule de er. Og Ulrik er kjempesnill. Jeg slapp å jobbe dagen Are skal dra og når jeg kom for sent til jobb på grunn av NSB, var han like irritert på NSB som meg. Men han var ikke irritert på meg. Også er han den første jeg har møtt som av og til begynner å hikke når han røyker. Vi prata lenge om det. Snille Ulrik.

Jeg gleder meg også til lørdag, for lørdager ruler.

Gleder meg masse til bryllupet til Eivind. Det blir skikkelig morsomt er jeg helt sikker på.

Gleder meg til å dusje i to timer etterpå og ha på musikk og synge masse.

Gleder meg til å rulle meg til en ball og legge meg inn i armene til Are.


Hah, Jay har tatt over for Tyra i Top Model Canada. Han er skrulle. Suss på han.

If you leave me now.

Jeg savner Hove. :( Det skjer jo ingenting her hjemme! Klikker. Bortsett fra et jeg har fått meg jobb. Jej.

TA MEG MED TILBAKE TIL HOVEEE!

Jeg er tom. Orker ikke å skrive, det er så fint vær. Også kommer det mye bra på tv2 nå.
Spør meg om noe, jeg kan svare.