14. januar 2008

There should be a thousand yellow daisies.

Jeg er. Feit. Haha. Det er en lykke jeg har inni magen min som bare en feit mann kan ha. Høres rart ut, men jeg har hverdagslykken til en feit mann inni meg. ^^

Uka mi har vært sånn her og der. Mandag hadde en flott intro. Etter å ha sovet en og en halv time drar jeg meg til skolen og tar med meg Pure Trance. Planene ble til å drite i alt som har med skole å gjøre og sette dagen sammen med en søt blanding av soving på tastaturet og Junko Mizuno-porno. kommer inn Anne Lise og sier at jeg skal ta med meg pen og jeg ikke trenger å ta med meg noe annet. Hæ sier jeg med en forvirret undertone i min stemme. "Ja, du skal ta igjen MIS-tentamen i dag. Jeg sendte melding på it's learning på fredag." Kræsj. Med en liten tåre i øyet følger jeg Anne Lise til lærerværelse og tar den dårligste og viktigste prøven ever. Faen. Etter det blir jeg så deprimert at jeg sier ja til å bli med mamma og Sissel til IKEA og skulker resten av dagen. Fikk en fantastisk pen DVD/CD hylle. Dro hjem, la meg i senga mi ved siden av Are som hadde blitt ferdig på skolen. Våkner opp klokka elleve og er våken til sånn.. Fem tida.

Tirsdag hadde en Are-sleepover i seg. Noe jeg alltid elsker..

Onsdag var det fin redaksjon-kos der jeg fant ut at jeg skal holde tale på avdukingen av magasinet Flyvende Sviske og skrive leder. Wæ! Så resten av dagen satt jeg og Aleksander og gikk gjennom ca tusenvis av bilder. Godt.

Torsdag. Opp og ned og opp og ned. Også litt til ned. Teater. BULT. Bajs. Hei, jeg heter Rita og jeg er deres danselærer. Jeg må danse ubeskrivelig kjappe og amatørlige danser og late som om jeg har lagd dem, noe som er ca død til tusen. Og tre. Pluss at siden jeg ikke har bildeminne tar det meg tre år før jeg lærer meg alle replikkene, så under alle øvelsene må jeg skrive en lang replikk liste fra tommelen min og ned til albuen. Bajs.

Freeedag.. Jobb helvetes dritt. Jeg. Faen. Så jeg kjøpte meg Planet Terror, Led Zep IV og Gremlins. Relief.

Lørdag. Seks-føkkings-timer med teater. Uten Ester. Jeg trodde jeg skulle dø, men jeg hadde Pure Trance, gutta og to røyk. Livet er herlig igjen. En herligere ting var å komme hjem med Are, spise fantastisk middag a'la Frode. Og etter det...XBOX-date! vi spillte Pirates of the Carribean. ^^ Jeg ble hekta.

Og i dag. Teater.. Igjen. Seks timer med bajselus. Med Ester da selvsagt, så det var greit. Og etter det har jeg sitti og muncha med Gilmore Girls og digg. DIGG!

Ingen kommentarer: