14. oktober 2008

I've just seen a face.


Æsj. Hvor ble det av helgen? Jo, på jobb, hos Kris&Thea, hos meg og hos Tobii. Kos. Ikke noe å klage av. Neinei. Også var jeg og Jules og Tobias i Oslo i dag. Awkward and u know it! :D

Har dere sett alle de fine fargene? Og luktet på lufta? Det gjør noe med kroppen.. Jeg liker å kneppe igjen alle fire knappene på kåpa mi og kjenne vinden blåse gjennom håret mitt. Rr.. Det er bare noe som mangler. Og dere som ikke mangler dette kan leve i sin egen verden alle sammen og ikke vise seg til oss som fortsatt har føttene i gjørma. Jeg har hatt hodet mitt et helt annet sted i dag. Har gått rundt i videoene til alle de fine sangene jeg hører på nå for tiden. Jeg blir helt locko i huet av å høre på DENNE, jeg føler egentlig at sangen er skatt, men jeg "fikk" den av Kim, så da må jeg sende den videre og la noen andre gråte og smile og få frysninger. Såå etter verdens lengste setning er det ikke mye å si. Bortsett fra at jeg greier ikke å skru av sangen. Blir vel pent nødt til å vise min begeistring mot Trust Me og Rockettothesky ofc og kjøpe meg skiva. Kom vel på mandag, sant? Mhm.

Jeg vil ut og fryse i måneskinn. Men jeg må dusje. Klokka er ett. Skal jeg ut..? Jeg har jo masse, så da er det greit. Men jeg kommer til å få mark fordi jeg ikke har sangen på iPoden. Men jeg har Beatles, Simon & Garfunkel, The Zombies og Pan*American. Ja, faen heller.

Selv om det blir kaldere er det noe som varmer inni meg. Jeg har løpt etter varmen i drømmene mine, men jeg greier ikke å ta den igjen. Håper den ikke blir borte og forlater meg som flammen gjorde.

Ikke prøv å si at høsten ikke gjør dere litt emo og drøy med ordene.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tenker tilbake til da jeg hadde frakk..

Likte å ha den åpen, jeg..
Det var egentlig det jeg skulle si..

Favorittaktiviteten min for tiden er å gå og bare lytte2K til porno høstmusikk.

Si fra hvis du vil ha noe.

Mr. Ray sa...

Du er en gjøk, agnes.

Agnes. sa...

Sigurd: Du er den første jeg går tl hvis jeg trenger noe. ;)
Tobias: Puss, jeg vet du elsker meg.