30. november 2008

Don't just stand there. Fight for me!

Nå sitter jeg hos Kim og prøver å skrive stille på tastaturet hans fordi han sover. Det er folk i gangen tror jeg, men jeg orker ikke å gå og se hvem. Venter egentlig på at Tobias og Kristian skal komme hjem fra byen, men håper egentlig på at de tar meg med et annet sted, fordi alle her sover.

For ikke så lenge siden satt jeg i kjelleren til Ina sammen med Jules, Mads, Aleks, Nader og Åsmund og hadde det kos. Det var kos, men jeg måtte bort fra Ss. Og dessuten hadde jeg ikke orket å dra hjem til meg for å være hjemme alene. Har ikke vært det siden rett etter at Are dro i sommer og da hadde jeg masse besøk. Har egentlig ikke vært helt alene alene på år og dag. Hjemme hos meg altså.

Jeg er varm og litt skjelven etter å ha gått fra sentrum og opp hit. Det kom som ett sjokk når jeg ble "kastet" ut av vekterne på Oslo S. Trodde det alltid var oppe. Men nei. Ikke noe T-bane heller, så etter å ha fått trøst og motivering fra Mats, Kim og Tobias begynnte jeg å gå. Det gikk fint det! Etter stortinget begynnte jeg å følge etter en ekstremt kjekk mann og håpet på at han skulle samme veien, og det skulle han! Yess! Det var fint. Og ikke SÅ skummelt. Bortsett fra når jeg gikk gjennom Slottsparken, så kom det en mann bort der det var mørkest og spurte om å få penger. Jeg presset paraplyen inntil hodet, så han ikke så meg og fortsatte å gå etter den kjekke mannen.

Lyder fra gangen!
Det var Kris som skal sikkert legge seg. Ugreit å være rastløs på nattid. Men ambienten til Kim gjør meg litt sløv. Eller den promillen som forsterker godfølelsen i hodet.

I går var superkos. Kris og Thea og Tobias var på besøk hos meg. Jeg lagde pizza og vi så på film.

Nå gidder jeg ikke å skrive mer. Toby kom.

27. november 2008

If I trust in you, would you let me down?


I går kjøpte jeg meg fire filmer. Factory Girl, Fire Walk With Me, Paris J'taime og My Fair Lady. I tillegg til det kjøpte mamma Mamma Mia! selv om jeg skulle kjøpe den til jul. For hu altså.
Så i går skulle jeg sette på en film og av alle de bra filmene jeg har, valgte jeg å se på Mamma Mia!. Shit. Det skal ikke være lov å kalle den for musikal etter min mening. Det var én person i hele filmen som var pen og søt og kunne synge. Amande Seyfried heter hu. Nyyydelig jente. <3 Men det eneste jeg fikk ut av filmen var gjenfødt fasinasjon for ABBA. Haha! Så nå hører jeg faktisk på de. Litt småflau kanskje, men det får gå. Thih..

I går fikk jeg faktisk besøk OG gaver når jeg var på jobben! Thiih, det var supersøtt. Takk Kim og Sondre. Mest Sondre, for han kom med gaver. ^^ Jeg elsker sjokolade. Jeg burde være utrolig feit med tanke på hvor mye sjokolade jeg spiser. Jeg spiser egentlig ikke så mye sjokolade lenger. Kanskje derfor jeg ikke er "feit" lenger. Hah! Tror jeg må bruke mandagsbuksa mi fast, så gutta i klassen og sånn kan slutte å tro at jeg er svær. Tullinger ass. Spesiellt du Aleks. Hahaa! Åh. Dere er fønni alle sammen. Og Jørgen da. Han skulle løfte meg her en dag og beregnet vekten min ganske feil. Resultatet av det var at han smalt meg opp i taket. Tullinger. Men nok om vekten min. Nok en gang.

I kveld skal jeg få besøk av Kim. Jeg skal lage taco tenkte jeg. Elgtaco. Haha! Awesome. Og film. Ikke lage, men se. Ja.

Og gratulerer masse til mamma med 20-års dagen. Hurra! Der oppe er mamma. Og jeg.

26. november 2008

When you were young and on your own, how did it feel to be alone?


Hvorfor skal det være så kaldt på skolen? Jeg liker følelsen av når man går inn kra kulda, så blir man varm og fryser ikke lenger, men her fortsetter du å frse helt til du drar hjem på kvelden. Brr.. SVGS, skru av viftene!

Nå sliter jeg med å få tak i Tobias. Han SKAL opp og jeg føler at det er mitt ansvar siden han sover hos meg. Dess har han bedt meg om å hjelpe han, så da må jeg jo. faen, lurer på hvor mange ganger jeg har ringt nå. TOBIAS! STÅ OPP FOR FAEN! Han må gå om 40 min fra meg om han skal rekke toget. Ikke stress, men han må jo opp. Fustrerende.

Sånn bortsett fra det lever jeg i min egen lille fantasiverden der jeg later som om alt er superdupert og fuglene kler på meg hver morgen. (Referanse til Askepott ofc.) Og det er jo forsovidt greit. Tror jeg. Har det bra jeg. Ingenting å klage over. Nei Vent. Masse å klage over, men ingenting å bruke tid på.

I dag skal jeg jobbe. Besøk er hjertelig velkommen. Karljohansgate 5-7 Arkaden, 2. etage, Shopgirl. Kom-kom. Men ikke uten gaver. Neida, du kan komme og ta med gaver etterpå.
Det er egentlig ikke stort å gjøre på jobben for tiden. Jeg går rundt og sjekker om alle støørrelsene er ute og legger ting fint og tørker støv. All alone. Buhu.. Gruer meg til folk skal ha gavekort og tilgodelapp og sånn. Vet ikke om jeg greier å skrive ut de helt enda. Håper Ulrik har tid til å gå igjennom det sammen med meg i dag eller noe. Han har gjort det ca 1000 ganger, men jeg liker ikke å drite meg ut foran kunder. Da'a.

Jeg har ringt Tobias konstant i 14 minutter nå. Og han tar fortsatt ikke telefonen. Det begynner å stresse meg litt. Hadde jeg kunnet, hadde jeg dratt opp til meg og vekt han, men det kan jeg jo ikke.

Faen, jeg må nesten det.
____________________________________

Toias valgte å bli hjemme i dag. I stedet for å ta telefonen og si det valgte han å ikke gjøre det.
Når jeg kom opp til meg for å vekke han fikk jeg høre: "Kan du slutte å leke morra mi??"
Gammelt ektepar, we has it.

25. november 2008

XX XY That's why it's you and me.


Jeg skjønner ikke hvorfor mamma tror at jeg er flinkere på skolen enn jeg er. Jeg tror at det er fordi når jeg gikk på barneskolen og ungdomskolen, så sa lærere at jeg er flink, men bruker ikke alt jeg har inni meg. At jeg kan være flinkere om jeg gidder. Hvorfor skal jeg ikke gidde å være flink? Hmm? Så egentlig er alle forventningene når det gjelder meg ubrukelige. Låver.
Også skal mamma diskutere dette med meg om at "Jaja, nå må du passe på at du gjør så godt du greier, fordi du har vel sikkert ikke gjort det hittil" eller noe sånt. Hvorfor tror hun at jeg ikke gjør så godt jeg greier? Bare fordi jeg har blitt dårligere betyr ikke at jeg har blitt det fordi jeg har så jævlig lyst. Jeezass.

Åh. Greit å få ut dét rotet hvertfall.

Jeg har hatt en middels fin dag. Vi tok bilder i dag og alle i klassen så så fine ut og det er fint. ^^ Også var det enkeltbildene da ofc. NEI! Ikke fint i år heller. :P Men det der er helt sykt nesten. Jeg har hatt det samme frossne jeg-liker-meg-ikke-her-blikket siden..helt siden jeg kan huske. Med en gang jeg blir plassert i en stor mellom svære blitz og lightboxes og reflektorer får jeg mark og blir støgg. Eller kanskje jeg er styggere enn jeg først trodde. Det er en fin tanke. Hah!
Også har jeg blitt stresset over HTML-oppgaven. Hvordan skal jeg få til det? MEN! Jeg har en finfin designplan. Jeg håper at produktet blir like fint som idéen. Det er det som er vanskelig.

Gleder meg til tverfaglig eksamen i neste uke. Mm.. Det var gøy forrige gang hvertfall. I og med at jeg var utrolig fornøyd med resultatet OG fikk en fin karakter. Får se hva oppgaven blir i år da.

Snart kommer Tobias. Han har faktisk ikke vært her på nesten to uker eller noe. Jævlig dust egentlig. Ikke han, men det at han ikke har vært her. Jeg regner med at vi skal se en film og spise noe mat jeg kommer til å lage og sovne altfor sent.

Jeg har ingenting fint å skrive om.
Jo, det har jeg.

Læreren min tror at jeg og Aleks er kjærester. ^^
Jeg har gått rundt hjemme med bare strømpebukse og svær genser. <3
Jeg så C.R.A.Z.Y i sted, og likte den utrolig godt.
Jeg drømte mye fint i sted når jeg sovnet i sofaen. Jeg husker ikke hva, men jeg vet at det er fint fordi det varmer fortsatt inni meg.
Oppe i stua er det masse klementiner.
Snart kommer Tobias og vi skal spise ost & kjeks.
Thea skal hente skjerfet mitt fra Chateau Neuf .
Jeg klipte ut masse fint fra blader i sted og skal henge de opp om ikke så lenge.
Mamma skal fremkalle tre filmer og en CD fylt av bilder. ^^
Det er fint vær.

To find me, it will take you a week.


Jeg SKULLE egentlig legge meg, men det er mye morsommere å være våken.

*pause*

Neida. Mine fans kan vente til i morgen.
(Fans som forresten ikke legger fra seg noe spor. But hah! Statcounter.com knows you have been here.)

23. november 2008

All i need.


Aimer quelqu'un, c'est incroyable,
on ne veut plus quitter
celui qu'on aime.
On est amoureux,
on s'aime á en crever,
vous voyez?
C'est difficile d'expliquer l'amour.

You never make it easy.

Jeg sitter i sofaen min med bena krøllet sammen under mag og med Macen på fanget. Jeg har på meg lesbeskjorta og undertøy og ingenting annet. De få som vet hvorfor jeg pleier å ta på meg lesbeskjorta vet hva som fåregår i hodet mitt. Men det er ikke bare det.
Bloody sunday.

Fredagen min var en av de morsomste dagene på lenge. Takk til Thea.
Greia var at jeg skulle til Kim og slække i og med at jeg ville komme meg bortbortbort, men han skulle på øvelse. Jeg orket ikke å være så lenge hjemme, så jeg sendte melding til Thea og spurte om hun var hjemme, så jeg kunne bare dra dit og vente på at Kim skulle komme hjem. Thea var ikke hjemme, men hun ville ha med meg ut på Chateau Neuf. Jaseff sa jeg seff. Også var det mye styr og orden og plutselig satt jeg og Thea med vennene til Thea fra klassen hennes der. ^^
Det tok ikke langt tid før jentene måtte stikke og jeg og Thea satt igjen og skrek for å overdøve musikken.
Jeg tror vi satt der i to eller tre timer før Monobarn + Lasse og (jeg må innrømme at jeg aldri fikk med meg navnet hans i og med at hver gang jeg spurte skrek de andre: TOOOOORROOOOOO! Ja, da blir det Toro XD ) Toro kom og joina oss med god stemning. Og gris! :D Vi kastet gris masse den kvelden og jeg vant over alle sammen og var dronning gris resten av kvelden.
Vi satt der helt til DJ Hipster skrudde av musikken og lyset ble skrudd på. Etter det var det noe løping, litt barbeindt, bråk i buskene, krangling med Tobias, latter og stalkers fra posten (i en helt annen rekkefølge) helt til vi var fremme hos KKTS-place.
Lenge siden jeg har ledd så lenge i strekk. :P
Ahhhh.. <3



Men i går derimot var ikke så jævlig bra. Jeg var oppe sånn halv ni/ni tiden og jeg la meg/sovnet sånn halv seks tiden. Ja, du kan tenke deg hvordan tilstanden min var. Jeg og mamma var og shoppa shø, helt til klokken ett, da jeg måtte begynne på jobb. På jobben døde og døde og døde jeg helt til klokken var to over seks og jeg hadde glemt at vi skulle stenge. Jeg dro sammen med Tobias tilbake til Majostua og henta tingene våre også slang vi oss på toget til Sørumsand. Han ble hentet på stasjonen av broren sin, så jeg gikk hjem alene, men det var litt fint likevel siden det snødde sånn fin snø som bare svevde i luften. Når jeg sto utenfor huset mitt kunne jeg se alle stjernene over meg og fortsatt snødde det. Det synes jeg er litt kult. Utrolig fint i allefall.
Med én gang jeg satt meg i sofaen min skjønte jeg at jeg ikke kom til å dra noensteds i løpet av kvelden.
Unnskyld Benjamin, men jeg hadde vært utrolig dårlig company. Låver.

Ahh. Hjertet mitt presser ryggen min ned i sofaen og jeg prøver å tenke på ting som hadde fått meg til å føle meg lettere igjen, men jeg kommer ikke på noe. Hater snøstormen inni hodet mitt. Lurer på når ting virkelig kan roe seg ned. Noe sier meg at det ikke kommer til å skje før uti 2009. Kult det eller?
Ahh..
Gi meg ro i sjelen.

21. november 2008

I want you.. You know I want you so bad..


Dæven. Nå er det fredag. Jeg har utrolig dårlig samvittighet for at jeg har bare vært på skolen tre dager i løpet av uken. Og det er dust av meg. Men jeg er så utslitt. Og lei. Kanskje ikke lei, men jeg er på vei til å gi opp. Jeg fikk kjeft av mamma i går når hun begynnte å prate om hvor fin skole Westerdals er og jeg sa at jeg kommer ikke inn. Og jeg mener det virkelig og var utrolig ærlig og sånn når jeg sa at det hadde vært fint, men jeg kommer ikke inn. Da fikk jeg bank. Og det er dust. Jeg skal jo prøve, men det er lenge til nå. eller egentlig ikke, men joa. New topic? Mmmkay. Fikk melding av André i sted. Blir alltid så glad når jeg får meldinger av han. Savner deg, tulling. Men snart kommer du hjem igjen for en lengere stund også skal vi spise god mat på nyttårsaften. ^^ Nå planlegger jeg fælt, men det blir bra. Gleder meg. Om det blir. Men det er smådetaljer.
Det blir forresten IKKE Budapest folkens. Vi har leid ut leiligheten nå, sååå.. Ja. Faen heller, da drar vi til Tallinn. Haha!

As we speak har jeg trukket meg heftig tilbake når det gjelder sjefing som redaktør. Jeg har oversikt og ser at folk gjør noe, og det er fint. Også er Marianne flink og engasjerer folk. Og da blir jeg lettet. Mental note: Ikke spis omlett på Bistro.
Nå er jeg på'n igjen. As the editor in chief.

I kveld blir spennende. Jeg aner ikke hva vi skal. Det blir Oslo. Mest sannsynlig.
Tobias sa at det ikke er noe stress hvor vi er, fordi de er kjendiser på byen.

Forresten: Jeg aner ikke når jeg får posta innlegget her i og med at vi ikke har nett nå. Det er jo smart i og med at vi går MK og mye av det som skjer skjer på nettet. (Digger forresten å skrive to ord etter hverandre. Små barn, store gleder. Av.. små.. ting?)
1-2-3-4-5-6-Pokémon!

20. november 2008

I'm Luke Skywalker.


Jobb er digg. Og Vennene mine er digge de også. Og rømme er digg. Og klementiner/mandariner (what the fuck is the difference anyway?), men ikke sammen ofc. Mamma er kul når hun prater om guttene jeg kjenner (ja, det er noen av dere som ikke kan gifte dere inn i familien). Og familien min vil støtte utdannelsen min uansett hva, og det er fint å tenke på. ^^ Mamma er sint forresten, og det er fint, for det er jeg også.
Jeg kunne ønske at jeg hadde en magisk penn som gjorde alle leksene mine og kunne memorisere for meg, for jeg vet at det ikke er noe vits for meg å pugge til prøven fordi at hvis jeg ikke har lært ting i timene enda, så kommer jeg ikke til å lære dem nå heller. Og det er teit. Fy! TeenageAgnes. Hun har skylden for hjernefuck. Og nå fant jeg forresten ut at jeg tok med meg feil bok hjem. Serr. Kan skolen gå verre nå? Ja. Deadline for festivalavisen er 5. des. Og det stresser meg masse. Og i tillegg til det stresset begynner folk å planlegge hva de gjør til neste år og jeg aner ikke og dør inni meg hver gang jeg må si at jeg ikke vet.
Æh.. Gir opp.

Men først:
Jeg ble tagget av Christiane om å gjøre sånne greier.
Reglene:
1. Du må linke til den bloggen som tagget deg. 2. Lag en liste med seks uinteressante ting om deg selv. 3. Tagg fem andre blogger, og la dem vite det ved å kommentere på dems blogg.

1. Jeg har en utrolig dårlig selvbilde og tar ikke fine ting folk sier til meg seriøst. Det er søtt å høre på, men.. Såwry! :D

2. Jeg har 32 kjoler.

3. Jeg var helt besatt av å kjøpe Nemi i litt for lang tid. Og selv om jeg hadde kjøpt Nemi, så leste jeg bare stripene laget av Ronja.

4. Jeg liker å juge til folk jeg ikke kjenner. Småting, men ikke mye. Slår ofte tilbake hvis jeg blir kjent med de, men det er bare gøy.

5. Jeg liker å ta på meg ting som ikke er mine etter at jeg har overnattet borte.

6. Jeg er veldig eiersyk over tingene mine og vennene mine. Mest tingene mine. Og mest av tingene er det filmene mine. (7.) Må ha orden.

Har ikke lyst til å tagge noen andre siden alle har blitt tagget i det siste. Jeg er en skikkelig rebell. XD

18. november 2008

I want everythingeverythingeverythingeverythingeverything.


Ehh. Ja. I dag ble det bare sånn. Kanskje jeg er gravid, men da hadde jeg kanskje merket det for fem uker siden. Hæh. Det var egentlig ikke morsomt å tenke på. Men jeg ble hjemme i dag og jeg er hundre sikker på at det gjorde meg godt. Jeg har konstant drevet med noe i laaang tid. Men jeg liker det jeg da. Men nå datt egentlig alt sammen i går kveld. Jeg er på randen til å gi opp skole. Jeg greier ikke noenting lenger, men jeg vil ikke tenke på det igjen nå. Blæ.

Mm.. Jeg har lyst til å skrive noe meningsfylt, men jeg har ingenting å bidra med. Budapest eller Tallinn til våren? Er fortsatt keen på hyttetur, men det er muligens dyrere enn hyttetur. Oh well. Hva skal jeg på en hytte egentlig? Mennee.. Det hadde vært kos å dra noensteds anyhow. Jeg er ganske blakk hele tiden, Jeg må slutte å bruke penger. Det tror jeg hadde vært det smarteste, men snart er det jo julegavetid. Jeg får forhåpentligvis noe penger 1. des, men det tror jeg ikke. Jeg får jo noe, men ikke nok. I år er det 14 "heldige" venner av meg som stikker av med en julegave. Om de er heldige. Ellers, så har jeg finni ut av julegaver til tre personer og jeg har smålig kjøpt inn litt til Jules og litt til han fjerde.

Mm.. Hvordan går det med tegningene? Jeg gleder meg til å se dem. Dere må bare.. Sende dem til meg. Hadde vært kult det ass. :D


For å le litt.

17. november 2008

I wonder, should I call you? But I know what you would do.


Mm.. Jeg er kald utenpå og varm inni. Og det er helt greit. Har hatt en fin helg med Thea og Era, Kris, Kim, Tobias og Julie. Og Marius & Marlen seff. Og Synnøve. :D
Det har vært jobb, Fear and Loathing in Las Vegas, turer med Era, masse sigg, TR707 fuck, trøstekos, pizza, for mye godis, Donnie Darko, discobeats, penger som har forsvunnet, lekeslåssing, rødvin og øl. Fin helg? Fin helg.

Det er vel ingenting å si. Håper at Tobias har stått opp. Nå er det 32 dager igjen til ferie. Og stress. Jeg gruer meg, og jeg synes at jeg burde glede meg i stedet. Jeg vil ha flere fargepenner. Det hadde vært fint. Men jeg vil ha Stabilo point 88 penner og det har de ingensteder i Oslo. Dumme Oslo. Jeg vil bo et annet sted enn i Norge. Gleder meg til å fremkalle bilder fra helgen. ^^ Får se om Pentax '64 holder mål. Neida, vet den gjør det. Bare jeg som surrer med instillinger. Random? Ok.

Kake.

14. november 2008

Mike Mills.


Da vil jeg gjerne engasjere alle lesere til å være med på et lite prosjekt av meg. Jeg vil at DU skal enten lagre eller printe ut bildet ovenfor og fargelegge det og sende meg resultatet! Weee! (Kravstor lille jævel.) Kanskje ikke den beste tegningen å lage et sånnt prosjekt av, men monsteret gjorde hele tegningen, så jeg skal la det gå. Hehe. Men det hadde vært kult om dere hadde gjort det.
Kopierte ut et par stykker på skolen. Jules har allerede ditcha oppgaven sin i fordel for å fagelegge. Shit, fargelegge er gøy! Oijøss. Men ja. Do it! ^^

Universal traveler.

Fin Ps loking.

Obama er kul.

Et gammelt bilde jeg tok for to år siden. <3

Kunst i kantina.

Og tegneprosjektet mitt atm. Skal scanne den i morgen og legge ut så dere kan printe ut og fargelegge. ^^ Jeg elsker å fargelegge. Føler at den mangler noe, men finner ut av det i morgen.

13. november 2008

We could belong.

Det er blått ute. Fullmåne. <3 Av og til føles det som om jeg får superkrefter av måneskinn, men jeg blir for paff til å bruke kreftene mine. Hjertet mit fyller seg med følelser og med Spor 12 på ørene letter jeg litt fra bakken. Blir ør i hodet av å bare tenke på det. Utrolige greier. Jeg vil se måneformørkelse igjen. Det var en av de mange fine dagene i sommeren. Da alt bare var sånn det var. Ting er ikke som de er lenger. Alt er bare annerledes. Men det går greit. Nei. Det skal gå greit.
Skal gi meg nå.

Jeg har så mye kjærlighet på hendene at de av og til er tunge å løfte opp. Bryllupsringen til mamma og pappa. Forlovelsesringen til mamma og stefaren min. Ringen jeg fikk av en person som fyller hjertet mitt. De er så fine å bære på.
Skal gi meg igjen.

Tobias, tusen takk for den fine sjokoladeesken. Setter masse pris på deg. :)

11. november 2008

Heartattack and wine.


Jeg har aldri skrevet blogg på doen før fant jeg ut, så det er det jeg gjør nå. Mwahha! Jeg er fylt av god humor. Gøy å lese bloggen min eller? Hæ? Hæ? Nei, nå tar jeg litt av her, så jeg skal flytte meg på rommet mitt og skrive ferdig innlegget etter at Radio Norge begynner å spille drittsanger. Det er så jævlig gøy å ha radio i dusjen, så jeg bare har den på hele tiden. Like koselig hver gang jeg skal ta meg en tur på toalettet og blir møtt av sånne cheezy åttitalls og søttitalls og nittitals og totusenalls sanger i døra. Ja musikk altså. Morromusikk. Masse A-Ha og Tears For Fears og Michael Jackson og sånn. Shit, det er vondt å sitte på dass lenge. På tide å stikke herifra. Må bare varme føttene på gulvet først og høre ferdig Duffy og tenke på Hove '08 (faen, jeg er fortsatt sint på ryddedamene fordi de greide å rote bort neste års pass. Møkkapolakker. Neida, ily for at de gidder å late som de gjør noe fornuftig på badet mitt hver onsdag.) Der spiller de A-Ha igjen vettø. Time.. Ain't gonna hold you up, ain't gonna make you stop. Faen, ma finne gamle A-Ha album igjen. Fine whine stemmen til Morten Harket. <3 Ja, jeg sitter fortsatt på dass med buksene rundt anklene.

Phew! Kom meg unna før Madrugada. :P
Nå ligger jeg i sofaen min og ser på TwinPee. Hart <3 Begynner å dævve av tho. "New shoes!" Leo er så jævlig creepy. Ben Horne har blitt gal han også.
Men da ligger jeg her da lukter på meg selv. Det hørtes jævlig ekkelt ut, men jeg lukter kokos. Det er behagelig. Jeg smaker kokos også. Jeg er sulten. Hadde jeg bare spist opp alt. Hvorfor har ikke YaYa's mer kjøtt i rettene sine? Hmm? Men koselig var det. (Denise har blitt til Dennis. Det er rart at det er rart. Digger gliset til Agent Cooper. XD ) Ja, koselig. Også dro jeg på barneskolebesøk til Kris&Thea. Barneskolebesøk vil si at man møter opp og ringer på for å leke. :D Aww.. Savnerdet jeg. Kim var ninja, men det gikk fint når jeg skulle få kos seff. ^^ Spooner.

Leser du ell, Maren? XD

10. november 2008

Does she still remember times like these?


Da var det den derre tagginga som alle driver med da.
Ble tagget av Jules.
"You have to mention the person who nominated you, and then tag five more blogs and notify them. List six unimportant things that make you happy and then state the rules.

1 - Når fremmede smiler til meg.
2 - Ta av forseglingen på nye filmer.
3 - Puleboka.
4 - Dansing.
5 - Kos.

Jeg ble glad bare av å skrive lista jeg. ^^ Takk, Julie.

Øm. Sender videre til..

Emma.
Linn.
Benjamin.
Tobias.
Are. (Vet at du ikke har noe blogg, men jeg vet at du leser dette.)

Ahh.. That's The Way - Led Zeppelin <3

I don't know how I'm gonna tell you, I can't play with you nomore.


Jeg har falt litt tilbake på Zep de siste dagene hører på I og III om og om igjen. Dige? Qui. Også har jeg desverre sett ferdig alle GG-episodene som finnes på nett og det er jævlig trist egentlig. Hvorfor jeg ser på Gossip Girl? Jo, fordi jeg er misunnelig ofc. Dess er det digg å innse at det kan alltids være mer drama "der ute" enn det som er i livet mitt. (Dess hadde jeg aldri begynnt å blogge uten GG. Men det er tusen år siden og da blogget jeg ikke orentlig. Snakker om bøkene.)

As I speak sitter jeg med den siste British Vogue og Vanity Fair i fanget. Vogue har de mest fantastiske bildeseriene. Fantastic Fashion Fantasy heter hele bladet denne gangen og tar for seg utrolig mange godbiter innenfor mote. Også har Tim Walker tatt noen fantastiske bilder inspirert av Roald Dahl. Dige. 25% på alle utenlanske blader på Narvesen vettø.
Jeg leste nettopp gjennom det jeg skrev og må bare nevne at jeg ikke er en moteblogger, men elsker blader. ^^

A woman who my mother knows
Came in and took off all her clothes.
Said I, not being very old,
"By golly gosh, you must be cold!"
"No, no!" she cried. "Indeed I'm not!
I'm feeling devilishly hot!"

Jeg hadde en litt spontandate med Tobias, Kim og André i dag. Vi var på Café Sara og spiste überdigg grillspyd alle sammen. Også tenkte jeg på forrige gang jeg var der..det var med Julie. Husker du hva som skjedde? Oijøss. Æsj, tenke på noe annet.

Nå skal jeg jaggu meg fyre på med Twin Pee tror jeg. Lenge siden nå. Dess må Siggen få igjen boksen sin, stakkar.

9. november 2008

This life, ur on ur own.


Møkkahøst. Jeg liker ikke hvordan man blir når været fucker med huet ditt. Man tenker mer enn man burde og man blir lei seg over småting og gidder ikke å bry seg lenger. Vel.. Det er sånn det er med meg. Jeg kunne ønske at jeg kunne flytte bort. Det er bare skolen som holder meg tilbake. Og lack of money ofc. Men hadde det ikke vært fantastisk? Jeg tenker Paris. Eller Roma. NY? Daytona Beach..? Men samma det. Jeg har skole å bli ferdig med. Til da håper jeg at jeg kan begynne å reise litt igjen.. Har blitt lite av det de siste to årene. Jeg har en liten prosjekt på gang. Det er å få med hele familien ut av landet til jul. Hvorsomhelst egentlig. Men det kan ikke være varmt tenker jeg. Vi trenger ikke å ta med noen gaver engang, det kan vi gjøre når vi kommer hjem igjen, men bare se oss rundt. Det er lenge siden jeg har reist med familien. Tyrkia, to år siden. Leeenge siden.

Jeg venter på at Tobias skal ringe. Jeg håper at han kan tenke seg å bli med meg til Oslo og ta en kaffe før han må øve med Homomen. Jeg er sulten tror jeg, men jeg vil ikke spise enda. Det hadde passet fint å spise hva som helst som vi ikke har hjemme. Og vi har mye hjemme. Men vi har sånn nammenamm ris som jeg kunne lagd med egg og skinke, kanskje reker og sånn lé blá-blá ost vi har. Mmmm.. Da var det det å reise seg opp og gjøre det. Det er ikke så gøy å lage mat til seg selv. Vil egentlig bare lage til andre jeg.. Hmm.. Nyttårsmiddag. Drama-drama, men det blir i år igjen. Hos meg da selvsagt. Ikke kalkun. Kalkun er overrated. Til tusen.

Nå satt jeg på Smala Susie. Jeg tror den er dritt, men Ulrik har snakket om det så utrolig mye, så jeg måtte jo se den. Hittil liker jeg den ikke. Liker ikke svensk. Men ser den på grunn av Ulrik. Jeg har fortsat Blade Runner og Lost Boys. Fra Ulrik. Blabla.

Helga? Hva skjedde? Jo, på fredag var det American Psycho, André, Tobias, vond rødvin og øl. Faen, jeg har savnet jævelen. Lørdag ble bare absurd. Sovnet i sengen halv åtte. Det ødela alle fine tankene og ble til ditch. Dumme meg. Nå.. Nå vet jeg ikke. Vil gjemme meg under pulten min som jeg gjorde for et par år siden. Med alle dynene og putene mine og film fra pc-skjermen. Ikke fordi jeg er lei meg eller noe. Er bare..rar. U C? Sure..

Jeg vil tegne. Og lære meg fransk. Og lage julekaker med mamma og mormor. Men det blir kanskje ikke julekaker i år. Og det betyr at det ene året jeg ikke kan kjøpe gaver kan jeg ikke gi bort julekaker. Æææ! Stress.. Hvorfor skal det være sånn med julegaver egentlig? Jeg digger jo å kjøpe julegaver, men jeg har ikke penger, så da blir det bajs. Når ble jula æsj egentlig?

Æhh. Jeg sier bare Prince & The Revolution - Let's Go Crazy. Og prøv å ikke tenke på forrige lørdag når det var fint.

7. november 2008

6. november 2008

She's not a girl who misses much.

I går var jeg en zombierobot. Au. Men det gikk fint for det.

Etter en hel natt på tirsdag med Jules, Tobii, digg & sigg og valget, falt vi i koma alle sammen. I senga mi. Og det var så evig kjipt å stå opp derifra. Møljepul <3. Også var jeg på jobb på onsdag da. ^^ Det var gøy. Nææt. Men jeg pratet med mamma og Tobias og Julie mens jeg var på jobben. Grunnet et lite sjokk jeg fikk på vei dit. Jeg var helt sikker på at jeg drømte siden jeg var i koma, men meldingene er fortsatt på mobilen, så det er sånn det er. Jeez.. Uffnei.
Etter jobb dro jeg til Lillestrøm (æsj) for å drikke kaffe med Mads. <3 Vi satt på Pikene på Torvet som spilte Britney Spears, Kylie, Carola og gamle Madonna sanger. Det siste var greit da men æsssj. Mads er kos da ofc. Vi pratet masse piss.

I sted når jeg og Jules skulle løpe ut fra klasserommet hekta yndlingskjedet mitt seg fast i døra og døde. :( Vi plukka opp alle perlene i gangen da. Snille Julie. :* Så nå er det perling på G. Jeg har brukt kjedet til alt mulig konstant i tre måneder.. Kanskje det var på tide å gi slipp. Seee daa! (Og se så søte jeg og Julie er da. ^^)
Kul tee. XD "Optimus Prime 4 president"

Blææ.. Ikke gråt, agnes.

Etterpå skal jeg få besøk av Kim. Jeg tror faktisk at han ikke har vært hos meg siden rett etter at Are dro. Det er dumt, fordi Kim er <3. Men samtidig synes jeg at det er gøy å besøke han i Oslo fordi da møter jeg masse folk og slipper å være hjemme.

Jeg tror helgen kommer til å være utrolig koselig. Wæææ! Gledeseg. Og jeg har penger.. Er ikke det fantastisk? Det synes jeg. Fordiatte jeg er glad når jeg er med vennene mine. "Så raaaart!"

Oijæhh. Jeg er glad i dag. Kunne tenke meg en kos fra trygge hender. Julen kommer snart. Eller noe. Ahh. Samma. Tenkepånoeannet. JULIEEE! PULEBOKA!

4. november 2008

Bye-bye love. Bye-bye happiness.


Hør på Blackbird. Det er digg. Sangen altså. ^^ Jeg begynner å smile av den. Og smile er godt.

Jeg har gått med briller i 24 timer nå. Og jeg har ikke gjort det før. Det er så digg å kunne se. :D Når jeg skulle legge meg glemte jeg å ta av brillene, men når jeg gjorde det følte jeg at jeg så dårligere selvom det var mørkt på rommet. Også så jeg på GG i går. Det var digg. Helt annerledes en bøkene tho, men episodene er kule de også. Jeg tror "Sørumsandgjengen" har nok å komme med til minst fire heftige episoder. XD

Åfyfaen! Jeg og Julie hadde just den beste improviserte framføringen ever. Shiiiiet.. Det hjelper litt på at læreren er blind da. Men oppgaven var: Lag en presentasjon av reklamefilmen til Obama, som ble vist sist onsdag 29. oktober, som kostet uhorvelig mye penger. Og fy faen, det gjorde vi. Dog, Jules. Greit at vi går i surround.

Men ellers skal jeg danse i dag. Også skal jeg og Jules og Toby se på valget i natt og spise digg og lage popcon i kjele! (Ja, i kjele, Jules!! XD ) Det gleder jeg meg til. Og i morgen etter en chill dag på skolen, skal jeg jobbe og etter det blir det kaffe med Mads. KoseligeMads. ^^
På torsdag prøver jeg å ordne kaffedate med Kim og Julie.
Fredag er kvelden satt av til Tobias og André. Det gleder jeg meg masse til. Har savnet Voldarakkeren.
Lørdag står ganske blank, men Jules er jo home alone, så jeg forventer en invitasjon baby. ;)
Og søndag er satt av til Astrup Fearnley, Andy Warhol og Thea. ^^ Vi skal ha på oss høye heler og kjole. Og date. Får se hvem som stiller opp. Frivillige? :S

Jeg, Åsmund og Jules er søtest.

3. november 2008

You're lucky-lucky, you're so lucky.


For meg er det sånn at hvis jeg greier noe bra blir det jevnet ut med at det er noe bajs som skjer. That's my karma for ya'. I dag slo jeg gym læreren min i løping. Hah! Det er føn. Øm. Jeg løp på 1,3 og jeg sa det til læreren og han trodde ikke på meg, så jeg lot han ta tida mi. PAWN!! Jeg løper fortere enn gymlæreren min! I ti meter.. But anywho. I gjengjeld mistet jeg gymposen min. Dumme meg. Og jeg fikk lite i lønn. Eller ikke lite, men mindre enn jeg hadde regnet ut. Ohwell. Sammafaen. Hahaaa..
Futurama er ikke så morsomt som jeg huska at den var. Blabla shedeli. Jeg føler meg pen i dag. ^^ Går rundt med briller og greier.
Mamma lovte meg at vi skulle spise kylling, men det ble fisk. Fisk er digg. Må spise noe annet enn fisk. Neida. Joda. Sunn fisk i stedet. Rrr. Får slenge meg på båten en dag da. Oi..HAHAHAHAA! XD

Jeg synes synd på dere som leser bloggen min. Julie og Sigurd. Og Are da ofc.

2. november 2008

You keep your distance with a system of touch.


Jeg tror at når to mennesker er fyllesyke sammen finner man ut ganske mye om..nei, jeg greier ikke å skrive det. Jo.
Man finner ut ganske mye om venneforhold når man er fyllesyke sammen. Jeg mener.. Hvis det ikke funker å være sammen i en tilstand der man egentlig skal være alene, så er det en lost cause. Det jeg prøver å si at jeg har vært fyllesyk i dag, men det funka jo fint. Det er bare det atte det blir mye stirring i veggen hvis du mener det jeg skjønner. Skjønner du hva jeg mener? Fint det. Men jeg var ekstrem i dag. Det var jo Dr. Phil, og da begynner man å tenke på de viktige tingene i hverdagen, ikkesant. Haha! Jeg er så utrolig morsom. Men nå surrer jeg fælt her. Jeg vet hvorfor, det er fordi jeg ikke vil ha noe stress, men nå skal jeg egentlig ikke ha noe stress, så da er det ikke noe stress, sant? Ikkesant.
I går var jeg, Kris og Thea hos Vidar. Det var koselig å henge på Sørumsand med folk du bare ser i Oslo. Vi pratet mye piss og så på Amerian Pie på VHS og Purple Rain. Purple Rain dør ganske mye mellom den første og siste sangen, så først sovna Kris og Thea, så sovna jeg (på dass vel å merke). Thea kom etter hvert og vekte meg også gikk vi og så på filmen. Også kom tittelsangen og vi sang med. Jeej! Hmm. Blabla.
Jeg lukter godt. ^^

Bilde av meg på Hove. ^^ Av Julie.

1. november 2008

Because the sky is blue, it makes me cry.


Det er lørdag og jeg føler meg utrolig venneløs. Jeg har jo ikke pratet med flere enn tre stykker, men en av dem skal på date, den andre skal ut i gokk og den tredje leker cool og svarer ikke. (Dust forresten.) Så her er jeg da. Jeg har masse sjokolade. Jeg har pottis og jeg har 256 filmer. Men jeg er med meg selv, så det er dritt. Æsj. Jeg er så klagefant. Jeg vet akkurat hva jeg har lyst til, men jeg greier ikke å ordne det. Og etter alt Tobias fortalte i går burde jeg få til hva som helst jeg har lyst til. Liar ass, Toby. Thea skal jo til Sørumsand i dag. Og Kris er her. Tobias skal til Lillestrøm og dra på date med Julie. Så rart at han ditcher veninna si som whiner for å dra til tits og kos. Mann ass. :P Neida, jeg hadde gjort det jeg også. Men jeg kan liksom ikke. Jeg har mange muligheter, men jeg har bare lyst til en ting tror jeg. Ja, jeg prater fortsatt.
Kjefta, legg dere sjæl.

Jeg og Aleks er shærester.